Vegigjatszottam Baldr Sky elsö routejat es fogalmam nincs hogy tartja barki is ezt a legjobb VN-nek. A jatek resze miatt biztos nem, annyibol all hogy megvettem valami minigunt es olyan messziröl lövöldözök hogy nem is latom az ellenfeleket mert ha melee rangebe erek akkor semmit nem erek.
Lehet koran itelkezek mivel van meg 15 route, de eddig a törtenet ugyan az volt mint Fate/Stay Night csak sci-fi settingsben egy raklap NTR-el meg akcioval megspekelve.
Vagy lehet csak az elvarasaim voltak tul nagyok, negyesen mindenki hurrog hogy a Muv Luv a Baldr Sky közelebe sem er de kerek-perec ez volt a legrosszabb route amit eddig olvastam akarmelyik VN-ben pedig ez volt elvileg a kedvenc heroineom normal endingje. De meg ha valami bad endinget fogtam is ki meg annak is rossz vicc.
Ami a legjobban zavart hogy a szereplök fele annyira beta hogy rendesen se tudnak beszelnek, csak dadognak össze-vissza. Forditoprogram ratett erre egy lapattal, minden random gügyögest leforditott. Az "a-a-a"-t peldaul "cowabunga"-ra forditja meg hasonlok.
Masik nagy negativum az a character designok. A kepen nem latszik, de a vörös haju csavo combharisnyat, rövidnadragot meg valami köpenyt hord.
Van egy sanda gyanum hogy csak azert istenitik paran a VN-t hogy hipsterkedjenek.

Also: ISO Rawen velemenye One Punch Man-röl. Minden nap latok rola threadet de nagyon hülyen nez ki a rajz ugyhogy nem merek belekezdeni.