Quote (Senee @ Nov 8 2018 02:07pm)
ja, nagyon jól csinálják amit csinálnak + minden eszközük, tőkéjük megvan hozzá, hogy kivitelezzék
ezért se fogja őket leváltani senki.. mert egyrészt ahhoz nagy tőke kellene (mehet a sorosozás; mert külföldön kívül minden orbáné), másrészt meg tele az ország olyan emberrel aki 10 ezer forintnak meg egy zsák krumplinak örül és ezt a helyi fideszes vezetés simán vissza tudja osztani ezeknek az embereknek.. és az meg nem megoldás, hogy "de nyissátok ki a szemeteket, azok lopott milliárdok, ne szavazzatok le rájuk egy zsák krumpliért" mert azok az emberek eddig annyit se kaptak és ami érdekli őket, hogy ma meg holnap legyen kaja és eleve azért vannak ott ahol mert nem képesek hosszútávú stratégiákban gondolkodni.
+ha visszagondolok mikor nem volt semmi pénzem és teljesen elvoltam keseredve én is simán húztam volna szaros x-et akárhova egy 2 havi wow előfizetésért + egy pakk kóláért meg chipsért
ha elvagy keseredve nem érdekel a jövő, csak hogy az adott pillanatban jobban érezd magad
sztem a kormánynak van mindenféle-, szociológiai, pszichológiai tanácsadója és ők is rohadtul értik a dolgokat
nagyon össze van rakva ez az egész
Hát igen, neked a wow előfizetés a cél. Nemes életcél, elismerem. Nem is lenne rossz ötlet ha Soros kitalálná, hogy ingyen oszt wowos kockáknak game time-ot.