Quote (beni @ Aug 4 2015 08:05am)
Oké. Az emberek lopnak. Nem csak a politikusok, hanem a "közemberek" is (haverom például mentőápoló és arra panaszkodik, hogy a kollégái folyamatos meglopják és felfeszítik a szekrényét).
Nagyon szuper, hogy neked is sikerült ezt felfedezned.
De mi a faszért kell ezt felhozni, mikor arról van szó, hogy otthagyod a főiskolát. Én azt mondom, hogy próbálj magadon javítani és akkor hozzájárulsz ahhoz, hogy a világ is jobb hely legyen.
mert társadalmi tanulmányok szakon hallgattam?! mert szerettem volna az elvégzése után tenni valamit?! de egyre csak azt láttam mindenhol, hogy itt bizony masszívan, jól szervezetten, zsírozottan megy a maffiakormányzás
ott volt pl az a bajszos gyerek is lmp-s, az is vezette a felszólalási listát a parlamentben, voltak jó gondolatai, próbált küzdeni... de az a baj ez nem így megy
azok a maffiozok ott ülnek 20 éve és mindenki mindenki haverja, megegyezések, lekenyerezések etc
olyan csapat kéne, hogy ezzel kezdj valamit meg annyira tudni mindent hogy ki kinek a kije és miért és hogyan, hogy az nem emberi
az egész csapatod az életét kellene szentelje arra, hogy itt bármi változzon és még akkor se lenne easy
+akkor ehhez hozzájön, hogy én nem vagyok túl jó csapatjátékos, egyedül szeretek játszani.. azt meg végképp nem lehet..
és igen, sokkal könnyebb volt inkább feladni és menni wowozni
ott legalább lehet hős az ember
:c
amúgy erre a mindenki lopra még annyit, hogy ok... én is meg kb mindenki ugyanezt tenné, ha ott lenne
csak az a baj, hogy ők elméletileg tanult emberek és nem csak, hogy a felelősségteljes vezetés lenne a feladatuk, de átlátják, hogy milyen károkat és problémákat okoznának azzal, ha lopnának; ezért nem teszik
dehát ők is szarnak mindenre
viszont akkor meg mit várunk a közemberektől?! ez a példa van előttünk
szarni bele szól a zene