Quote (Rawen @ Dec 25 2012 09:18am)
Chuuni 8/10
Animation az Kyoani/10, a soundtrack is tetszett, a lényeg, hogy a karaktereket nagyon eltalálták és minden héten vártam az új részt. A vége annyira nem tetszett, kicsit más vártam az utolsó előtti részből következtetve.
En is 8at adtam ra, egyik legjobb drama az utobbi evekben es meg valami komolyabb mondanivaloja is volt.
Muv-Luv 5/10
Inkább bele se kezdek mennyi bajom volt vele, néha azt éreztem, hogy a sorozat vagy LN írója azt sem tudta most akkor mégis mit akar csinálni. Felhúzhatta volna az animation de az is gyenge volt, a final fight kicsit segített rajta.
Volt benne potencial de sajnos fanservicere basztak el az egesz budgetet. A legjobban az zavar hogy tetszettek a szereplök de nem törtent semmi, föleg egy 2 cour animehoz hasonlitva. Vegere legalabb egy Yuuya vs. Cristopher belefert volna. Legutolso jelenet meg jobban tetszett volna ha nem szoszerint ugyan az mint a VN trailerjenek a vege.
Ennel a jelenetnel meg a kerites jobban nez ki mint Yui meg Cryska. Na mindegy, legalabb egy kicsit hozzatett a ML lorehoz, meg hatha egyszer el fogom olvasni a VN-t.

JoJo meg egyre jobb, hihetetlen, hogy mindig sikerül feljebb tolni a minőséget, a voice acting meg nagyon el lett találva, sokat dob az egészen.
En Joseph hangjat teljesen mashogy kepzeltem el de igy is jonak talalom. Strohheim character designja meg jobban tetszett mangaban, de ettöl leszamitva semmi bajom. Az openingek tetszettek eddig a legjobban, nagyon sok figyelmet szantak meg arra is.

Btoooomot meg elsö resz utan droppoltam, MC annyira idegesitö volt hogy azt mar lehetetlen jovatenni.