d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev1100310041005100610072724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Mar 9 2012 02:35pm
Quote (tevetava @ 9 Mar 2012 21:28)
tényleg, milyen buta is vagyok.. :D
sc bw sem halt még meg, de már jóóóval kevesebb tournament és championship van.
oké, hogy a competitive részét nem befolyásolja a chat rendszer, de nem is kifejezetten a chat rendszerre gondolok, hanem az egész szociális élményre, amit egy játéknak nyújtania kell. ha megveszel egy játékot, és nem érzed benne jól magad, ott fogod hagyni, és emiatt biztosan csökkenni fog valamennyivel a nézőközönség. de a befektetések akkor térülnek meg, ha van néző.

De ez 2 teljesen különböző game, nem vetélkednek a nézőkért mert a más a közönség. Aki eddig nézte az sct az nem fogja ezentúl nem nézni mert a lol jobb. Nem hiszem,hogy azok akik komolyabban veszik a dolgot otthagynák mert nem eléggé jó a szociális rendszer...nem chatelni vették meg a gamet és ez nem egy mmo. Lehet,hogy lesznek akik nem fognak többet sczni emiatt de nem hiszem,hogy belőlük lenne majd pro, és attól még,hogy esetleg nem működik jól a community system ugyanolyan spectator friendly e-sport marad tehát igazából nem nagyon fog csökkenni a nézőszám.
Member
Mar 9 2012 02:35pm
Quote (tevetava @ 9 Mar 2012 21:34)
azért én ebben nem vagyok biztos
sokáig baszakodnak még a dota2-vel, nem lesz aki megvegye

e: jó, de, de az emberek nagy része már a lebutított szart fogja isteníteni

Látszik nem ismered a dota community-t :D
fakk dupla

This post was edited by Rawen on Mar 9 2012 02:36pm
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Mar 9 2012 02:40pm
Quote (Rawen @ Mar 9 2012 10:35pm)
fakk dupla

azert ezt nem mondanam, hogy ennyire mas a dota commmunity, nyilvan mas, es leszarja, de nem hiszem, hogy egy resze a jatekosoknak (meg ha csak egy kicsi resze is) nem ugy gondolkodna ahogy tevetava mondja ^^
Member
Gold: 80.00
Mar 9 2012 02:41pm
Quote (Rawen @ 9 Mar 2012 21:35)
De ez 2 teljesen különböző game, nem vetélkednek a nézőkért mert a más a közönség. Aki eddig nézte az sct az nem fogja ezentúl nem nézni mert a lol jobb. Nem hiszem,hogy azok akik komolyabban veszik a dolgot otthagynák mert nem eléggé jó a szociális rendszer...nem chatelni vették meg a gamet és ez nem egy mmo. Lehet,hogy lesznek akik nem fognak többet sczni emiatt de nem hiszem,hogy belőlük lenne majd pro, és attól még,hogy esetleg nem működik jól a community system ugyanolyan spectator friendly e-sport marad tehát igazából nem nagyon fog csökkenni a nézőszám.

jó mondjuk tevetava nem arra gondol, hogy a játékosok elpártolnak az sc-től, csak hogy a lolnak nagyobb a nézettsége -> többen látják a reklámokat -> profit.
Member
Mar 9 2012 02:41pm

de kevesebben vannak olyanok, akik komolyabban veszik a dolgot, mint a casual gamerek. bw-ben, meg wc3-ban simán meg lehetett tenni, hogy csak néha játszottál 1v1-et, vagy tvt-t, és a custom gamekért jártál fel, mert ott is rohadtul el lehetett lenni, simán klánok alakulhattak a b.net rendszerén belül (!) egy custom gamere is akár.
Ha kevesebben sc-znek, kevesebb ember ajánlja a barátainak, kevesebb veszi meg, potenciális "komolyan játszók"-tól esik el a game, és nézőktől is ezáltal.
Imo ez eléggé összefügg.
fakk dupla

hát jah, csak remélem, hogy lesz a dota2-nek is 140k nézője, mint most a lol-nak, mert a lol-t én sem szeretem..
Member
Mar 9 2012 02:43pm
Quote (tevetava @ 9 Mar 2012 21:41)
de kevesebben vannak olyanok, akik komolyabban veszik a dolgot, mint a casual gamerek. bw-ben, meg wc3-ban simán meg lehetett tenni, hogy csak néha játszottál 1v1-et, vagy tvt-t, és a custom gamekért jártál fel, mert ott is rohadtul el lehetett lenni, simán klánok alakulhattak a b.net rendszerén belül (!) egy custom gamere is akár.
Ha kevesebben sc-znek, kevesebb ember ajánlja a barátainak, kevesebb veszi meg, potenciális "komolyan játszók"-tól esik el a game, és nézőktől is ezáltal.
Imo ez eléggé összefügg.

hát jah, csak remélem, hogy lesz a dota2-nek is 140k nézője, mint most a lol-nak, mert a lol-t én sem szeretem..

jaj az de jó is volt istenem : D
Member
Mar 9 2012 02:44pm
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Mar 2012 21:43)
jaj az de jó is volt istenem : D

jaja, én benne voltam előszőr az LcR -ben, meg az era2-ben is. mindkettő risk devo klán volt :d
pl most faszér nincs risk sc2-ben :(

This post was edited by tevetava on Mar 9 2012 02:45pm
Member
Mar 9 2012 02:47pm
Quote (tevetava @ 9 Mar 2012 21:44)
jaja, én benne voltam előszőr az LcR -ben, meg az era2-ben is. mindkettő risk klán volt :d
pl most faszér nincs risk sc2-ben :(

hát a risk az mondjuk szerintem nem volt annyira jó játék :wacko:
broken alliances, 7demonhunters, slide-k, hero wars, elég sok baromi jó td is volt :c
és még sok más nagyon jó kis játék volt, annyira hiányzik a wc3, csak már az is tök halott :x
nekem spec az sc2-s custom gamek a w3-hoz képest eléggé csalódás voltak, akkor azt mondták, hogy majd idővel lesznek jók, de így egyiknek sincs nagyon semmi feelingje, még most sem.
Member
Mar 9 2012 02:50pm
Quote (meatyowllegs @ 9 Mar 2012 21:40)
azert ezt nem mondanam, hogy ennyire mas a dota commmunity, nyilvan mas, es leszarja, de nem hiszem, hogy egy resze a jatekosoknak (meg ha csak egy kicsi resze is) nem ugy gondolkodna ahogy tevetava mondja ^^

100%-ban persze,hogy nem lehet beszélni.

Quote (tevetava @ 9 Mar 2012 21:41)
Imo ez eléggé összefügg.

Továbbra is azt mondom,hogy sc 2-t elviszi a neve bármikor, egyszerűen a hype miatt, lehetetlennek tartom,hogy a közeljövőben problémái legyenek.

Az International-t kb másfél millióan nézték világszerte.Ofc ezt nem lehet reprodukálni,az óriási marketing volt de úgy volt most a The Defense döntőnek 50k-s nézettsége,hogy ez egy online torunament volt egy beta gamen és ázsiában jelenleg nincs community-ja + még nagyon sokan nem foglalkoznak vele vagy nem tudnak róla a closed beta miatt. Ha kijön és beszáll ázsia akkor kb a legnagyobb e-sport lehet(reménykedni azért lehet :d) de mindenképp nagyon meghatározó lesz.

This post was edited by Rawen on Mar 9 2012 02:52pm
Member
Mar 9 2012 02:50pm
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Mar 2012 21:47)
hát a risk az mondjuk szerintem nem volt annyira jó játék :wacko:
broken alliances, 7demonhunters, slide-k, hero wars, elég sok baromi jó td is volt :c
és még sok más nagyon jó kis játék volt, annyira hiányzik a wc3, csak már az is tök halott :x
nekem spec az sc2-s custom gamek a w3-hoz képest eléggé csalódás voltak, akkor azt mondták, hogy majd idővel lesznek jók, de így egyiknek sincs nagyon semmi feelingje, még most sem.

broken alliancest nem ismerem, a 7demonhunters sem volt rossz, csak publicban a kibaszott healer MINDIG ELBASZTA :@
hero wars-ra nem emlékszem a td-t meg amúgy sem szeretem : D
sc2-es custom gamek tényleg kurvaszarok. ráadásul ez a popularity rendszer meg is öli a kisebb játékokat. wc3-ban pl tök ritkán, de voltak orpg-k, aztán végül azok is megélték a fénykorukat. defiance, twilight, meg volt még egy, ami rohadt jó volt, de most nem emlékszem : D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1100310041005100610072724Next
Add Reply New Topic New Poll