d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev1100210031004100510062299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 19 2013 09:16am
Quote (sylke @ 19 May 2013 17:14)
na ezt viszont simán átvehetnék poebol, hogy ha megszakad a neted vagy vmi miatt kibasz a játék akkor a karid is abban a kikurt pillanatban kikerül onnan
ez nagyon jol van megcsinálva, szerintem még nem is láttam embert aki dc miatt halt volna ott

ja, csak hát ezt is egyből ki lehet használni...
kihúzod pl a netdugót és kész
Member
Gold: 710.00
May 19 2013 09:17am
Quote (fahrii @ May 19 2013 03:16pm)
ja, csak hát ezt is egyből ki lehet használni...
kihúzod pl a netdugót és kész

inkább ez, minthogy egyszer véletlenül tényleg dczel és amiatt halsz
Member
Gold: 19.00
May 19 2013 09:25am
:(

Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 19 2013 09:29am
Quote (sylke @ 19 May 2013 17:17)
inkább ez, minthogy egyszer véletlenül tényleg dczel és amiatt halsz

ja de ez szembe megy mindennel
régen volt bug hogy ha logineltél másik accról akkor lebaszott instant, és még _ezt is_ tömegesen kihasználták (jelszó előre beírva, és a streamer csak alt-tab + entert nyomott és túlélte a dolgot, mert éppen "izzadósnak látta a packot")
mi lenne ha elég lenne megnyomni a wifi gombot (notebookon) vagy kihúzni az utp kábelt
így szimplán ráfogják a netszolgáltatóra ^^

persze az a része nem teljesen helyénvaló hogy ha igaz amit Fahrii mondd és nem dob le 10 mp-en belül, csak 20-30, mert akkor "hazudnak"
de amúgy mindenképpen így a jó szerintem

d2: 16 fullrejuv, végtelen teleport, save and exit, nem is kommentálnám az ottani HC-t (annak ellenére hogy a gameplay jobb volt sok sok ponton, szóval nem a játékot hurrogom le)

amúgy Norby, nem lehet hogy megnyomtál valamit? mert neked sziklaszilárd a neted, és éppen babráltál ott a dolgokkal fizikailag, ezért gondoltam :/ fura hogy pont ilyen körülmények között..
Member
May 19 2013 09:37am
Quote (Anarkin @ May 19 2013 03:29pm)
régen volt bug hogy ha logineltél másik accról akkor lebaszott instant, és még _ezt is_ tömegesen kihasználták (jelszó előre beírva, és a streamer csak alt-tab + entert nyomott és túlélte a dolgot, mert éppen "izzadósnak látta a packot")
mi lenne ha elég lenne megnyomni a wifi gombot (notebookon) vagy kihúzni az utp kábelt

persze az a része nem teljesen helyénvaló hogy ha igaz amit Fahrii mondd és nem dob le 10 mp-en belül, csak 20-30, mert akkor "hazudnak"

d2: 16 fullrejuv, végtelen teleport, save and exit, nem is kommentálnám az ottani HC-t (annak ellenére hogy a gameplay jobb volt sok sok ponton, szóval nem a játékot hurrogom le)

amúgy Norby, nem lehet hogy megnyomtál valamit? mert neked sziklaszilárd a neted, és éppen babráltál ott a dolgokkal fizikailag, ezért gondoltam :/ fura hogy pont ilyen körülmények között..

ja hát az sokkal jobb hogy "oh, beszorultam 3 fal közé, akkor ideje kimenni kaját csinálni mer az arcane ugyis szétbasz mire lejön a fal"
ez tényleg sokkal jobb, mintha ki tudnál lépni

arrol nem is beszélve, hogy a játék még mindig tele van hibákkal (láthatatlan szunyogok a2ben 2012 MÁJUS OTA BAZDMEG MÉG MINDIG)
nem igazán értem hogy mégis milyen élményt vesz el neked az, hogy van 1 gomb amivel ki tudsz lépni azonnal
engem pl sokkal jobban felkur, amikor a JÁTÉK A SZAR, A JÁTÉK BUGOS és amiatt halok meg, mer 12312 oráig lép ki a karakter, miközben belebetonozták 1 kikurt falba amiböl nem lehet kijönni

sokat elárul rolad, hogy a d3 hct jobbnak tartod, pedig 100x könnyebb, mint a d2

még valami: ezekben a hc gémekben (d2, poe), még azaz 1 másodperc is nagyon sokszor kevés, hogy tuléld
d3ban sosem fogsz instant halni, ezekben meg bármikor
döntsd el hogy melyik nyujtja a nagyobb hc élményt

This post was edited by sylke on May 19 2013 09:42am
Member
Gold: 2,017.00
May 19 2013 09:40am
Quote (Anarkin @ 19 May 2013 17:29)

semmiféle netgond nemvolt másik laptopon nemtörtént semmi.
egyszerüen beszart az egerem /50 eurós d3 egér/ //// amit falhoz basztam szal már nemjó azóta////
megállitottam a játékot átraktam egyik portba, másikba na jó lett okj
a d3 is okj lett dno h miért
nem is volt kérdés hogy az "ok" gomb lenyomása után mit fogok látni fél hpn voltam kurvasok fehérmobbal körbevéve...

jó persze hc igy hc ugy és nem is baszna fel annyira ha ugyhaltam volna meg hogy mondjuk egy elit pack bedarál
de így... beszarik az egér :DDDD vicc
sajnálom mert a 3 használatban lévö hc kari közül ez az ocsmány barb gameplay jött be most mert mp5-n mentem mint forro kés a vajban 1-2 hit minden
rádásul kurva drága kari volt

This post was edited by apafej on May 19 2013 09:41am
Member
May 19 2013 09:49am
Quote (sylke @ 19 May 2013 17:37)
ja hát az sokkal jobb hogy "oh, beszorultam 3 fal közé, akkor ideje kimenni kaját csinálni mer az arcane ugyis szétbasz mire lejön a fal"
ez tényleg sokkal jobb, mintha ki tudnál lépni

arrol nem is beszélve, hogy a játék még mindig tele van hibákkal (láthatatlan szunyogok a2ben 2012 MÁJUS OTA BAZDMEG MÉG MINDIG)
nem igazán értem hogy mégis milyen élményt vesz el neked az, hogy van 1 gomb amivel ki tudsz lépni azonnal
engem pl sokkal jobban felkur, amikor a JÁTÉK A SZAR, A JÁTÉK BUGOS és amiatt halok meg, mer 12312 oráig lép ki a karakter, miközben belebetonozták 1 kikurt falba amiböl nem lehet kijönni

sokat elárul rolad, hogy a d3 hct jobbnak tartod, pedig 100x könnyebb, mint a d2

még valami: ezekben a hc gémekben (d2, poe), még azaz 1 másodperc is nagyon sokszor kevés, hogy tuléld
d3ban sosem fogsz instant halni, ezekben meg bármikor
döntsd el hogy melyik nyujtja a nagyobb hc élményt

waller bugra már nem sírnak
a2-ben a napokban összeszedtem ~20 key-t (ráadásul mp3-on, szóval sokat toltam) és egy láthatatlan cuccot nem láttam
szóval ya, bugok nélkül messze superior d2-höz képest

és tényleg nem 1hitelnek, mert mp10-en a 2M EHP-mat 3hitelnék

Quote (apafej @ 19 May 2013 17:40)
semmiféle netgond nemvolt másik laptopon nemtörtént semmi.
egyszerüen beszart az egerem /50 eurós d3 egér/  //// amit falhoz basztam szal már nemjó azóta////
megállitottam a játékot átraktam egyik portba, másikba na jó lett okj
a d3 is okj lett dno h miért
nem is volt kérdés hogy az "ok" gomb lenyomása után mit fogok látni fél hpn voltam kurvasok fehérmobbal körbevéve...

jó persze hc igy hc ugy és nem is baszna fel annyira ha ugyhaltam volna meg hogy mondjuk egy elit pack bedarál
de így...    beszarik az egér :DDDD vicc
sajnálom mert a 3 használatban lévö hc kari közül ez az ocsmány barb gameplay jött be most mert mp5-n mentem mint forro kés a vajban 1-2 hit minden
rádásul kurva drága kari volt

meh :( úgy sajnáltam mintha a sajátom lenne, átéreztem.. itemeket nem annyira, de a sok paragonozást meg a beleölt időt
Member
May 19 2013 09:52am
Quote (Anarkin @ May 19 2013 03:49pm)
waller bugra már nem sírnak
a2-ben a napokban összeszedtem ~20 key-t (ráadásul mp3-on, szóval sokat toltam) és egy láthatatlan cuccot nem láttam
szóval ya, bugok nélkül messze superior d2-höz képest

és tényleg nem 1hitelnek, mert mp10-en a 2M EHP-mat 3hitelnék

meh :( úgy sajnáltam mintha a sajátom lenne, átéreztem.. itemeket nem annyira, de a sok paragonozást meg a beleölt időt

oké
veled nem is érdemes vitatkozni mer már 1 éve a saját seggedben van a fejed
biztos jo ott a kilátás, sok sikert a d3 hchoz, remélem nem fogsz dczni!
Member
May 19 2013 10:01am
Quote (sylke @ 19 May 2013 17:52)
oké
veled nem is érdemes vitatkozni mer már 1 éve a saját seggedben van a fejed
biztos jo ott a kilátás, sok sikert a d3 hchoz, remélem nem fogsz dczni!

ez nem vita ha annyi a válasz hogy "oké"
egy téglával jobban elvitáznék

és én is remélem; de ha mégis, addig is elég sok izgalmas momentumom lesz, mint pl amikor rossz helyre teléztem/leapeltem és nem save and exiteltem, hanem futottam amíg tudtam
valakinek biztos izgalmasabb úgy játszani hogy kilép ilyen esetekben : D
Member
May 19 2013 10:04am
Quote (Anarkin @ May 19 2013 04:01pm)
ez nem vita ha annyi a válasz hogy "oké"
egy téglával jobban elvitáznék

és én is remélem; de ha mégis, addig is elég sok izgalmas momentumom lesz, mint pl amikor rossz helyre teléztem/leapeltem és nem save and exiteltem, hanem futottam amíg tudtam
valakinek biztos izgalmasabb úgy játszani hogy kilép ilyen esetekben : D

tfw 100% uptimeos wotb
micsoda izgalmakat rejthet a cc nélküli élet!

tfw 100% uptime archon
woohoo! mindent 2 hitelek, szinte érzem ahogy szétrobban az ereimben az adrenalin!

de a legjobb: az érzés amikor a fullos karikbol állo teamet szétrobbantja a boss, vagy 2 hiteli egy crit damos frenzys pack, és olyan modos területeken játszol ahol sikitva rohansz végig mer a legkisebb szellö is agyonbasz
igen, izgalmasabb ugy játszani a 20 szinttel kisebb területeken hogy még ott is meghalhatok, nem ugy mint itt, ahol a 2M ehp karimmal ásitva végig irtom mp6ot pl

This post was edited by sylke on May 19 2013 10:10am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1100210031004100510062299Next
Add Reply New Topic New Poll