Quote (Anarkin @ May 19 2013 03:29pm)
ja de ez szembe megy mindennel
régen volt bug hogy ha logineltél másik accról akkor lebaszott instant, és még _ezt is_ tömegesen kihasználták (jelszó előre beírva, és a streamer csak alt-tab + entert nyomott és túlélte a dolgot, mert éppen "izzadósnak látta a packot")
mi lenne ha elég lenne megnyomni a wifi gombot (notebookon) vagy kihúzni az utp kábelt
így szimplán ráfogják a netszolgáltatóra ^^
persze az a része nem teljesen helyénvaló hogy ha igaz amit Fahrii mondd és nem dob le 10 mp-en belül, csak 20-30, mert akkor "hazudnak"
de amúgy mindenképpen így a jó szerintem
d2: 16 fullrejuv, végtelen teleport, save and exit, nem is kommentálnám az ottani HC-t (annak ellenére hogy a gameplay jobb volt sok sok ponton, szóval nem a játékot hurrogom le)
amúgy Norby, nem lehet hogy megnyomtál valamit? mert neked sziklaszilárd a neted, és éppen babráltál ott a dolgokkal fizikailag, ezért gondoltam :/ fura hogy pont ilyen körülmények között..
ja hát az sokkal jobb hogy "oh, beszorultam 3 fal közé, akkor ideje kimenni kaját csinálni mer az arcane ugyis szétbasz mire lejön a fal"
ez tényleg sokkal jobb, mintha ki tudnál lépni
arrol nem is beszélve, hogy a játék még mindig tele van hibákkal (láthatatlan szunyogok a2ben 2012 MÁJUS OTA BAZDMEG MÉG MINDIG)
nem igazán értem hogy mégis milyen élményt vesz el neked az, hogy van 1 gomb amivel ki tudsz lépni azonnal
engem pl sokkal jobban felkur, amikor a JÁTÉK A SZAR, A JÁTÉK BUGOS és amiatt halok meg, mer 12312 oráig lép ki a karakter, miközben belebetonozták 1 kikurt falba amiböl nem lehet kijönni
sokat elárul rolad, hogy a d3 hct jobbnak tartod, pedig 100x könnyebb, mint a d2
még valami: ezekben a hc gémekben (d2, poe), még azaz 1 másodperc is nagyon sokszor kevés, hogy tuléld
d3ban sosem fogsz instant halni, ezekben meg bármikor
döntsd el hogy melyik nyujtja a nagyobb hc élményt
This post was edited by sylke on May 19 2013 09:42am