Quote (-joey- @ 29 Sep 2021 10:58)
Ha solozol (P1), akkor a Freeze Arrow + Lighthning Fury hybrid ama elég jó. Sok-sok évvel ezelőtt, még a hőskorban volt egy ilyen buildem, fun volt vele a játék. Baalrunokban is szerettek, mert instant freezeltem az összes packot.
De maradhatsz full java is amúgy, olyan helyekre kell menni, ahol nincs immun és jó a clear speed (Cow, Pindle, Shenk-Eld stb.). Egy max level Valkür P1-ben simán elbánik az immunokkal is amúgy. Valk + merc páros elég kell, hogy legyen.
/e: ja, és tegyél switchbe LR wandot.
/e2: van egy site, amit nem merek belinkelni, mert sok a paraszt, de ha gugliba beírod azokat a szavakat, hogy d2 és maxroll, akkor kiadja. Ezen a siteon van egy char planner, ami nem csak skill pont osztogatás, hanem bármilyen itemet, rw-t be tudsz tölteni és azzal együtt megnézni, mennyire lesz ütőképes a karid.
Valkyrbe nem bíztam, hogy hasznos lesz immunra, mercen jelenleg van egy allres/life helm + eth Husoldal Evo shaellel + Boneflesh, de nagyon 1 pofonosnak érzem, bár még így se maxok a resistek (Freeze aurás). + nagyon buta az AI, sokszor elfut a picsába, nem pedig támad, még ha a mob mellett állok és ütök rá, akkor is.
Jelenleg 84 vagyok, gyakorlatilag mindenre van 1 pont a passzív fán (valkyr 2 már!), és javaból maxolt a fury, bolt, power strike és CS (+ ami kell hozzá). Farmolni: eld/shenk + pindle + pit + cow jelenleg.
Dobjam a boltot/power strikeot a valkyr javára és a maradékot kezdjem el rakni a Valkyrre, az viable lesz valószínűleg?
Egyébként meg van mind a 3 reskill/restat, lehet bepróbálom a freeze arrow/lightning fury hybridet, de egyébként ennél mi lesz a single target skillem? Ugyan úgy CS? Maxolom Freez arrow + Cold arrow + Fury + CS, maradék Valkyr/CS syn?
+ azon gondolkodtam, hogy érdemes lenne full m'avina's-t esetleg szereznem? talán az előbb/olcsóbban meg lesz, mint egy java setup, bááár a diadem majd kiderül mennyire vészes.
This post was edited by Baleee on Sep 29 2021 05:42am