Quote (SteelMeetsSteel @ 30 Mar 2020 21:11)
de ha egy pillanatra fel is tesszuk h ez teljesen rendben van, akkor is latod hogy lesznek akik ezzel nem ertenek egyet. mi celt szolgalt az hogy ezt felnyomtad ide, azonkivul h ezeket az embereket magadra uszitottad?
a hiany nagyreszet az emberek irastudatlansaga szulte, es valoszinuleg senkit sem erdekel ha valakit lehuztal aki maszkban locsolja a viragokat a teraszon. de a kisfogyasztoi piacon is vannak sokan akik idosekkel elnek egyutt, vagy millio masfajta legit okbol van ra szukseguk (a virus elott is hasznaltak maszkokat). nekik felkeszulni is nehezebb ha a nyereszkedok betaraznak
egy helyzettel lehet elni es lehet visszaelni, te visszaeltel vele. amennyit a kinai kulturarol tudok ott lehet hogy az ilyen ugyeskedesre meg fel is neznek egy kicsit, de itthol ne vard ugyanezt
Itt mindenki egy szent, karcsit is azert basztatjatok a tunderkekkel mert nektek nem fer bele a moralis zsakotokba hogy o ezt elfogadja olyannak amilyen..
Mondom, mostantol ha barmit vesztek, barhol, akkor verjetek az asztalt hogy rajtatok ne nyereszkedjen senki mert szembemegy a moralitassal.
Ha esetleg pokereztek/lottoztok/szerencsejatekoztok, akkor is ugyan ezt az elvet kell kovetni..
Megertem hogy vannak olyanok akiket ez szarul erint es kellemetlen helyzetbe hozta oket ami most tortenik, de hidd el, hogy itt a hunsubon is az emberek nagyresze ugyan igy tett/vagy tesz is csak nem irja be sehova..
Egyaltalan nem eltem vissza ezzel a helyzettel, az hogy en lattam egy lehetoseget ebben, az nem visszaeles.. Nem az utolso 10 forintjat vettem el annak aki megvette tolem a maszkokat..
Masik pelda, vettem btc-t 4000$ korul mert mindenki bepanikolt es eladta, ezutan en varok ameddig felmegy 10000$+ra es eladom, akkor en most szembemegyek a moralitassal vagy csak meglattam a lehetoseget valamiben es eltem vele?
Ezt a gondolatmenetet miert nem lehet atvinni a maszk/fertotlenito temaba?
De ha nagyon vergodtok akkor veszek itt a subon mindenkinek 1000 darab eldobhato maszkot fejenkent es elkuldom expresszel termeloi aron..