d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Tunderke Topic
Prev191011121316Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 5 2020 02:02pm
Quote (Senee @ May 5 2020 09:56pm)
azt írom le, hogy szerintem nem éri meg a befektetett energia azt amit az egész nyújthat
pláne úgy, hogy az egész tovább fejlődhet és jönne a család meg a sok-sok fölös le nem rázható kötelezettség

az meg, hogy ezeket post-olom azért van mert ezzel foglalkozom, ez köt le, ez érdekel
szerintem már rég volt olyan postom amiben én konkrétan negatív voltam olyan töltetekkel, hogy nem ér az életem semmit és meg akarok halni.
csak az a baj azokat a régi dolgokat összekötitek ezzel, meg azzal, hogy aki nem a "helyes úton" jár annak nem ér az élete semmit, mert egyszerűen képtelenség bármit is találni az életben ami elég szórakoztató és hosszútávon is érdekes lehet, leköt azon kívül, hogy párkapcsolat/család/gyerekek.

az meg, hogy ezen megy a fesztiválozás szintén nem azért van mert segélykiáltásokat adok le, hanem mert rácz máté folyton jön az univerzális igazságával amiből én nem kérek, de ő mindenképp el akarja érni, hogy vagy éljek úgy ahogy kell vagy haljak ki. egyik sem fog megtörténni... annyi lesz a vége, hogy el fog pattanni az agya, elkezd személyeskedni meg anyázni amitől majd nekem is elpattanikolik az agyam és tele fogok fosni mindent tündérkékkel. még ebben (az erre a célra nyitott) két topicban (amiket ráadásul nem is én nyitottam) sem tudja megállni, hogy ne rinyáljon meg akarjon megváltoztatni ilyen agresszív, kötekedő, fasz, kizökkentő stílussal

segiteni akar csak ofc :D
Member
Gold: 343.00
May 5 2020 02:05pm
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ May 5 2020 10:02pm)
segiteni akar csak ofc :D

amúgy igen, az alap indíttatás az

csak nem vagyok rá vevő, ő meg nem képes elviselni
Member
Gold: 6,352.66
May 5 2020 02:09pm
mate segit?
Member
May 5 2020 02:17pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 5 2020 10:09pm)
mate segit?

olvassa az univerzális igazságokat és igen, próbál utána másoknak segíteni vele
ezért mondom, hogy a kövi lépés a szekta alakítás

simán eltudnám képzelni; bőven van olyan érdekes az a sztori amit multkor is postolt mint a jézusos
az előadások közben meg így elad egy-két zepter lábost meg bitcoint pluszban

ezek a kaotikus idők meg pláne egy nagy keresletet fognak majd produkálni az igazságkeresők piacán amit a leleményesebbek majd ki is használnak és megmondják majd a tutit a butusoknak
Member
Gold: 1,015.00
May 5 2020 02:21pm
azt írom le...l

Érdekel a psziche, leginkabb ezert faggatlak. Alapból kíváncsi természetem van, de csak ilyen téren. Szeretem megérteni a miérteket.

azt írom le, hogy szerintem nem éri meg a befektetett energia azt amit az egész nyújthat

Most őszintén, csajoknak fizetsz, akikkel az életben nem fogsz találkozni, erre pénz + idő + energia megy el.

az meg, hogy ezeket post-olom azért van mert ezzel foglalkozom, ez köt le, ez érdekel

Ez már durcáskodás.

pláne úgy, hogy az egész tovább fejlődhet és jönne a család meg a sok-sok fölös le nem rázható kötelezettség

Ez számomra félelem.

tldr

Ez meg angry birds.

Felőlem nyugodtan éld így az életed, nem vagy rossz ember, nem teszel másokban kárt, sőt, még szegény rászorulókon is segítesz (remélem érzed az ércelődést). Főleg azért, mert pont a kihasználó nőket említed egy lapon a tündérkéiddel, akik valószínűleg két pengőért megforgatnák a hátadban a kést.

Csak teljesen magadnak mondasz ellent.
Member
May 5 2020 02:26pm
többféle módon fel lehet fogni a világot ami körülötted van, mindenkinek különböző a belief systemje ami alapján filterezi a bejövő információt amit a világból kap az ilyen olyan érzékszervein keresztül
Member
May 5 2020 02:27pm
MIKOR
Member
Warn: 30%
May 5 2020 02:28pm

szerintem már rég volt olyan postom amiben én konkrétan negatív voltam olyan töltetekkel, hogy nem ér az életem semmit és meg akarok halni.
csak az a baj azokat a régi dolgokat összekötitek ezzel, meg azzal, hogy aki nem a "helyes úton" jár annak nem ér az élete semmit, mert egyszerűen képtelenség bármit is találni az életben ami elég szórakoztató és hosszútávon is érdekes lehet, leköt azon kívül, hogy párkapcsolat/család/gyerekek.

az meg, hogy ezen megy a fesztiválozás szintén nem azért van mert segélykiáltásokat adok le, hanem mert rácz máté folyton jön az univerzális igazságával amiből én nem kérek, de ő mindenképp el akarja érni, hogy vagy éljek úgy ahogy kell vagy haljak ki. egyik sem fog megtörténni... annyi lesz a vége, hogy el fog pattanni az agya, elkezd személyeskedni meg anyázni amitől majd nekem is elpattanikolik az agyam és tele fogok fosni mindent tündérkékkel. még ebben (az erre a célra nyitott) két topicban (amiket ráadásul nem is én nyitottam) sem tudja megállni, hogy ne rinyáljon meg akarjon megváltoztatni ilyen agresszív, kötekedő, fasz, kizökkentő stílussal

muszáj folytatni a vergődést? minden egyes postodban rajtam vergődsz, szektázol meg univerzális igazságozol (mert 1+1=3 ugye?), meg játszod a szerencsétlen kis áldozatot. nőj fel te balfasz
Member
Gold: 6,352.66
May 5 2020 02:28pm
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 5 May 2020 22:27)
MIKOR

vegre 1 ertelmes kerdes
Member
May 5 2020 02:30pm
Quote (25centis @ May 5 2020 10:28pm)
muszáj folytatni a vergődést? minden egyes postodban rajtam vergődsz, szektázol meg univerzális igazságozol (mert 1+1=3 ugye?), meg játszod a szerencsétlen kis áldozatot. nőj fel te balfasz

MERT NEM SEGITESZ NEKI????
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121316Next
Closed New Topic New Poll