Quote (BmA_BeMyAngel @ 28 Nov 2017 19:15)
nem olvasom el mert nem igazán értitek amit írok, de pont tomi volt az aki lelépett a faszba tehát akkor /thread?
egyébként semmi bajom vele, meg nemis bántani akarom, meg biztos ír majd nekem pár gyönyörűen levezetett szakszavakkal teletűzdelt tl;drt hogy retardált vagyok, de a politizálásnak nem arról kéne szólnia hogy folyton bizonygatjuk hogy minden szar, és aztán aztmondjuk hogy amúgy ÍGY KÉNE [insert random nyugati megoldás ami ott jól működik de semmi köze magyarországhoz]
a politikának amúgyis arról kéne szólnia hogy a szavazóid érdekeit érvényesíted lokálisan, nem arról hogy megszakérted újra meg újra hogy minden szar
Elmentem, mert politikában jelenleg az én szintemen nem lehet dolgozni, csak ha megvan a politikai hátszeled.
Bármennyire is szeretnék Magyarországon segíteni, perpill kb 200 nettót ha tudnék keresni valami entry level melóval a magyar közszférában, annál meg egy kicsit többre vágyok.
Ettől még igenis fontosnak tartom, hogy kövessem, mi zajlik otthon. És igen, ki kell emelni mit basztak el mások, és fontos, hogy alternatívákat kínáljunk. Ezt hívják társadalmi haladásnak.
Ha mindig csak kiszolgálnánk a szavazói akaratot az a gyenge vezetés jele lenne, és soha semmi újat, hasznosat nem lehetne átvinni.
Én megértem, de rohadtul sajnálom azt a mélységü apátiát, amiben te vagy Máté. Néha lehetne benned egy kicsit több empátia...
na jo, lehet tulzok egy picit, de mivel nem tudom mennyire all a momo hattereben brusszel, es zavar sok szelsoliberalis agenda, igy nem szavaznek rajuk sem
Visszatérve lestatöccsére:
A Momentum mögött semmi brüsszeli pénz vagy befolyás nincs. Tényleg egy csapat huszonéves állt össze, hogy pártot csináljanak, és hát láthatjátok hol tartunk.
Ha nem hiszed, nagyon szívesen körbevezetlek a főhadiszállásunkon, ami egy pince a Rózsa utcában, amit a tagdíjainkból tartunk fenn... Szerintem aki azt látja megérti, hogy itt nem a pénz, hanem a lelkesedés hajtja az embereket.