d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kire Szavaznál > Ha Most Vasárnap
Prev191011121317Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 80.00
Nov 28 2017 12:10pm
máté mi lenne ha csak folytatnád a feministák elleni harcot mert nem mékel szenszet amit magyarázol
Member
Gold: 834.97
Nov 28 2017 12:11pm
Quote (Taszilo.^ @ Nov 28 2017 07:06pm)
az egeszsegugynek kozvetett gazdasagelenkito hatasa van, az uthalozatnak meg kozvetlen, eleg wacko

azert vannak ketsegeim afelol, hogy egy uj selyemut jonne letre, mert feltetelezi, hogy az eddigi akadaly a belgrad-budapest vonal szarsaga volt a problema, de a problema leginkabb szerbiaval meg ugy kabe az egesz balkannal van
forras: http://ruba.blog.hu/2017/03/12/haldoklo_vasutak_europaban

már ne haragudjál meg, de akkor ezentúl én nemis válaszolok a postjaidra miután aztmondtad hogy az egészségügynek közvetett gazdaságélénkítő hatása van, mert nem tudod miről beszélsz. nem 1 kutatást láttam hogy az egészségügyre költeni az egyébként nettó rohadtul negatívra jön ki gazdaságilag, de nem is lenne értelme másként hogyha belegondol az ember

Quote (-joey- @ Nov 28 2017 07:06pm)
Soros Györgynek van egy veszélyes terve, amelynek megvalósításán egy kiterjedt nemzetközi hálózat dolgozik. A Soros-terv alapján évente 1 millió bevándorlót telepítenének Európába, a betelepített migránsokat szétosztanák a tagországok között, és minden bevándorlónak 9 millió forintot adnának az adófizetők pénzéből. Ha ez a terv megvalósulna, Magyarország kultúrája és népessége is visszafordíthatatlan módon megváltozna. Ön mit gondol erről? Mondja el Ön is véleményét!

ofc, tolják a full kretént a full kretén embereknek, mert rohadtul tehetségesek és értik hogy hogyan kell befolyásolni az egyébként is retardált embereket akik egyébként cigányoznának és a jobbikra szavaznának. de közben a tényleges politika amit folytatnak az nem náci, és ha nem ők tolnák a full retard sorosozást akkor csinálná más aki lehet komolyan is gondolná
Member
Gold: 6,373.20
Nov 28 2017 12:11pm
Member
Gold: 33,265.80
Nov 28 2017 12:12pm
Quote (Flutter @ 28 Nov 2017 18:20)
tudtommal
de eredmenyek alatt nem csak ilyenekre gondolok
kialakult egy politikai es gazdasagi rendszer
ha most levaltana oket valaki, akkor jonnenek a szetbombazasok es a levaltasok
ez megint csak instabilitast okozna

igazabol a kulpolitikajuk az ami tenylegesen tetszik (meg akar a kinai targyalasokbol is lehet valami?)
mint irtam korabban is, nem azert szavaznek rajuk mert olyan jok, hanem mert nincs jobb

amugy a brusszeles megjegyzesemre nem reagaltal, pedig csak azert irtam az egeszet :(

Igazából ezek még mindig nagyon tág fogalmak, hogy politikai meg gazdasági rendszer, de megpróbálok nagy vonalakban ezekre is válaszolni.

A politikai rendszer ami az elmúlt 7 évben kialakult az minden, csak nem érdem. Inkább szégyen.

Egy rettentő ijesztő folyamat sokadik lépcsőjét látjuk, aminek a végállomása valami orosz féldiktatúrikus rendszer, ahol a tömegek hülyén tartásával és a propagandamédia felpörgetésével végtelenségig hatalmon lehet maradni.

A gazdasági rendszerünk sem stabil, csak annak a látszatát kelti az EUs pénzek elégetésével, és a német ipar kiszolgálásval. Ezer meg egy jobb módon lehetne ezt menedzselni, anélkül, hogy instabilitást vezetnénk be a rendszerbe.

A külpolitikánk számomra minden, csak nem tetszetős.

Oroszországhoz próbáljuk kötni magunk egy 3,500 MILLIÁRD forintos hitellel, amiből a legoptimistább számítások szerint is aligha térül meg belátható időn belül.

A kínai hitel ugyanilyen böszmeség. Az összes tanulmány a témában arrra mutat, hogy nem fog megtérülni a befektetés. Amúgy, ha érdekel a dolog, itt olvashatsz rola bovebben.

http://momentum.blog.hu/2017/05/06/a_belgradi_vasut_lesz_orbanek_negyes_metroja

A kínaiak végigkilincselték az ajánlatukkal az ÖSSZES EUs országot, és mindenhonnan kibaszták őket, mint macskát szarni. Mi meg ugrottunk a dologra.

Miért megy bele a kormány mégis ezekbe a gigaberuházásokba? Mert ezekből a legkönnyebb pénzeket visszacsorgatni, és a mostanra kurva nagyra dagadt klientúrát fenntartani.

Ha 2020-ban elapadnak az EUs források akkor pedig valami újból kell finanszírozni a csókosokat.
Member
Gold: 122.92
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 28 2017 08:03pm)
attól még hogy ilyen diplomája van nem azt jelenti hogy a perspektívája is megfelelő. tomi ilyen tipikus radikalizálódott fideszfikázó 444 reader aki mindent tud arról hogy mit csinál szarul a fidesz, minden rosszat betud a fidesznek (vagy legalábbis így adja elő), és minden más kontextust ignorál

de egyébként is aki a magyar aktuálpolitikán képes napi 5 percnél többet gondolatban vergődni az kurvára rosszul használja fel a mentális energiáit. énis csak azért tépem itt a szám mert az itteni emberek véleményére tudok hatni. ha szeretnéd megérteni miről beszélek: http://www.crowe-associates.co.uk/coaching-and-mentoring-skills/circle-of-influence-and-circle-of-concern/

egyébként még a momentum is sokkal szarabb lenne ha már kérdezted (persze elméleti síkon mert semmi esélyük), belekezdenének 25 ilyen major reformba szakértelem és actual kapcsolatok nélkül, aztán szétbasznának egy csomó mindent de semmiből se lenne semmi. kb mint amikor trump az egészségügyet akarta megreformálni és azthitte majd lebasszák elé a kész reformot ő meg csak aláírja, aztán rájött hogy többszáz-ezer óra munka lenne. momentum televan nagy álmokkal meg víziókkal de 95%a tehetségtelen tudás nélküli pancser a tagságnak már no offense

Vagy lehet hogy látja az egész képet és ennek a fényében radikális fideszfikázó mert actually az van ahogy irja. Most is ő idejött egy összeszedett gdp-s lofasszal levezetve etc ti meg beleálltok 0 tárgyilagos dologgal + azért ha két anonim írás van egy politikai témában elém baszva és az egyik mellett ott van hogy 2 kibaszott neves egyetemen a szakmában diploma + parlametni, párti és nagykövetségi munka akkor szerintem nem kell részletezni hogy melyik lesz az amelyikre hallgatok

Y persze legegyszerűbb lelépni és hagyni megrohadni ezt az egészet mert valóban hiába lenne kormányváltás szeirntem se lenne itt paradicsom az első periodusban de akkor se lesz ha még 4 évig a fidesz marad az is biztos
(linkjeidet nem szoktam megnézni mert rosszulvagyok ettöl a broscience meg pszichologiás vonaladtol, tényleg ilyen kibaszott basic dolgoknak tulajdonitasz természetfeletti erőt, nap mint nap ugy beszélek az ismerőseimmel hogy tudom hogy viselkedjek hogy adott reakciot kapjak és mégsem irok könyvet)

És mint ahogy irtam y valszeg a momo is szar lenne overall sokáig, dno hogy mekkora hátrány hogy putyin meg a top 100 maffiozo magyarországon nem puszipajtás, lehet az Eus nagy országok örülnének végre egy értelmesnek tűnő, fiatal pártnak és nem lenne az ország konstans körberöhögve,megbüntetve meg szopatva aztán a tapasztalat meg kapcsolatok meg jönnek maguktól, most ennyi erővel koronázzuk meg orbánt a duna jegén mert ők nem fognak új prátnak kapcsolati tőkével segíteni akkor meg más már nem is lehet hatalmon ezen a vonalon menve.

inb4 500 typo ez van eszem közbe
Member
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 28 2017 07:10pm)
máté mi lenne ha csak folytatnád a feministák elleni harcot mert nem mékel szenszet amit magyarázol

semmi értelme a feministák elleni harcnak, mivel ez csak a globális kapitalizmusnak és a technológia miatti iszonyatosan felgyorsult fejlődésnek a következménye. ennyi erővel harcolhatnék a szélmalom ellen is, meg egyébként is visszaszorulóban van a toxikus feminista ideológia
Member
Nov 28 2017 12:15pm
Quote (cowding @ Nov 28 2017 07:12pm)
Vagy lehet hogy látja az egész képet és ennek a fényében radikális fideszfikázó mert actually az van ahogy irja. Most is ő idejött egy összeszedett gdp-s lofasszal levezetve etc ti meg beleálltok 0 tárgyilagos dologgal + azért ha két anonim írás van egy politikai témában elém baszva és az egyik mellett ott van hogy 2 kibaszott neves egyetemen a szakmában diploma + parlametni, párti és nagykövetségi munka akkor szerintem nem kell részletezni hogy melyik lesz az amelyikre hallgatok

Y persze legegyszerűbb lelépni és hagyni megrohadni ezt az egészet mert valóban hiába lenne kormányváltás szeirntem se lenne itt paradicsom az első periodusban de akkor se lesz ha még 4 évig a fidesz marad az is biztos
(linkjeidet nem szoktam megnézni mert rosszulvagyok ettöl a broscience meg pszichologiás vonaladtol, tényleg ilyen kibaszott basic dolgoknak tulajdonitasz természetfeletti erőt, nap mint nap ugy beszélek az ismerőseimmel hogy tudom hogy viselkedjek hogy adott reakciot kapjak és mégsem irok könyvet)

És mint ahogy irtam y valszeg a momo is szar lenne overall sokáig, dno hogy mekkora hátrány hogy putyin meg a top 100 maffiozo magyarországon nem puszipajtás, lehet az Eus nagy országok örülnének végre egy értelmesnek tűnő, fiatal pártnak és nem lenne az ország konstans körberöhögve,megbüntetve meg szopatva aztán a tapasztalat meg kapcsolatok meg jönnek maguktól, most ennyi erővel koronázzuk meg orbánt a duna jegén mert ők nem fognak új prátnak kapcsolati tőkével segíteni akkor meg más már nem is lehet hatalmon ezen a vonalon menve.

inb4 500 typo ez van eszem közbe

nem olvasom el mert nem igazán értitek amit írok, de pont tomi volt az aki lelépett a faszba tehát akkor /thread?

egyébként semmi bajom vele, meg nemis bántani akarom, meg biztos ír majd nekem pár gyönyörűen levezetett szakszavakkal teletűzdelt tl;drt hogy retardált vagyok, de a politizálásnak nem arról kéne szólnia hogy folyton bizonygatjuk hogy minden szar, és aztán aztmondjuk hogy amúgy ÍGY KÉNE [insert random nyugati megoldás ami ott jól működik de semmi köze magyarországhoz]

a politikának amúgyis arról kéne szólnia hogy a szavazóid érdekeit érvényesíted lokálisan, nem arról hogy megszakérted újra meg újra hogy minden szar, és aztmondod hogy bezzeg nyugaton, de semmi felmutatható eredményed nincs egyébként helyileg hogy jobb legyen

ha tomi tényleg megakarná változtatni a magyar politikát akkor összeszedné magát belépne a fideszbe vagy akárhova ahol actual influence lenne és belülről elkezdene jót tenni. nemkell csak azért automatikusan nyalni a picsáját mer abu dabiban szerzett politologia diplomát

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 28 2017 12:16pm
Member
Nov 28 2017 12:20pm
írom új postba mert senki se fogja elolvasni az editet:

persze kurvára nem tetszik tominak a korrupció ami itthon van (meg nekem se, meg egyik normális európai kultúrával tisztában levő magyar fiatalnak se), de elárulom hogy dolgoztam magyar cégnél ami ugyanilyen 444 reader volt, 0 állami megbízást kaptak (kivéve amikor kijátszották a tenderen az államihavercéget amit persze direkt az államihavercégre írtak ki, mert egyébként erre is van lehetőség ha megvan hozzá a tudásod, és képzeljétek nem jött hozzájuk a nav, hanem ők nyerték az émász tendert és szállítottak nekik), ment a cry mindig hogy mekkora fos hogy mindent a haverok kapnak, de egyébként ugyanolyan korrupcióval üzemelt minden egyes kibaszott üzletkötés, ugyanúgy mentek a telefonálgatások a haveroknak, összekacsintások, insider infók szivességekért és minden egyéb ami undorító. MINDENHOL ez van a magyar cégeknél, tökmindegy hogy fideszközeli vagy nem, ez a kibaszott kultúra itt

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 28 2017 12:21pm
Member
Gold: 3,000.00
Nov 28 2017 12:21pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 28 2017 07:20pm)
írom új postba mert senki se fogja elolvasni az editet:

persze kurvára nem tetszik tominak a korrupció ami itthon van (meg nekem se, meg egyik normális európai kultúrával tisztában levő magyar fiatalnak se), de elárulom hogy dolgoztam magyar cégnél ami ugyanilyen 444 reader volt, 0 állami megbízást kaptak (kivéve amikor kijátszották a tenderen az államihavercéget amit persze direkt az államihavercégre írtak ki, mert egyébként erre is van lehetőség ha megvan hozzá a tudásod, és képzeljétek nem jött hozzájuk a nav, hanem ők nyerték az émász tendert és szállítottak nekik), ment a cry mindig hogy mekkora fos hogy mindent a haverok kapnak, de egyébként ugyanolyan korrupcióval üzemelt minden egyes kibaszott üzletkötés, ugyanúgy mentek a telefonálgatások a haveroknak, insider infók szivességekért és minden egyéb ami undorító. MINDENHOL ez van a magyar cégeknél, tökmindegy hogy fideszközeli vagy nem, ez a kibaszott kultúra itt

reportollak tripla postert mert nem ertek egyet veled
e: te kis buzi!

This post was edited by Taszilo.^ on Nov 28 2017 12:22pm
Member
Gold: 33,265.80
Nov 28 2017 12:22pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 28 Nov 2017 19:15)
nem olvasom el mert nem igazán értitek amit írok, de pont tomi volt az aki lelépett a faszba tehát akkor /thread?

egyébként semmi bajom vele, meg nemis bántani akarom, meg biztos ír majd nekem pár gyönyörűen levezetett szakszavakkal teletűzdelt tl;drt hogy retardált vagyok, de a politizálásnak nem arról kéne szólnia hogy folyton bizonygatjuk hogy minden szar, és aztán aztmondjuk hogy amúgy ÍGY KÉNE [insert random nyugati megoldás ami ott jól működik de semmi köze magyarországhoz]

a politikának amúgyis arról kéne szólnia hogy a szavazóid érdekeit érvényesíted lokálisan, nem arról hogy megszakérted újra meg újra hogy minden szar

Elmentem, mert politikában jelenleg az én szintemen nem lehet dolgozni, csak ha megvan a politikai hátszeled.

Bármennyire is szeretnék Magyarországon segíteni, perpill kb 200 nettót ha tudnék keresni valami entry level melóval a magyar közszférában, annál meg egy kicsit többre vágyok.

Ettől még igenis fontosnak tartom, hogy kövessem, mi zajlik otthon. És igen, ki kell emelni mit basztak el mások, és fontos, hogy alternatívákat kínáljunk. Ezt hívják társadalmi haladásnak.

Ha mindig csak kiszolgálnánk a szavazói akaratot az a gyenge vezetés jele lenne, és soha semmi újat, hasznosat nem lehetne átvinni.

Én megértem, de rohadtul sajnálom azt a mélységü apátiát, amiben te vagy Máté. Néha lehetne benned egy kicsit több empátia...

na jo, lehet tulzok egy picit, de mivel nem tudom mennyire all a momo hattereben brusszel, es zavar sok szelsoliberalis agenda, igy nem szavaznek rajuk sem

Visszatérve lestatöccsére:

A Momentum mögött semmi brüsszeli pénz vagy befolyás nincs. Tényleg egy csapat huszonéves állt össze, hogy pártot csináljanak, és hát láthatjátok hol tartunk.

Ha nem hiszed, nagyon szívesen körbevezetlek a főhadiszállásunkon, ami egy pince a Rózsa utcában, amit a tagdíjainkból tartunk fenn... Szerintem aki azt látja megérti, hogy itt nem a pénz, hanem a lelkesedés hajtja az embereket.
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121317Next
Add Reply New Topic New Poll