Quote (farki @ May 16 2017 10:59am)
mondjuk ez tök jól le van írva abban a pdf-ben, de annyi a "tudományos" háttere, hogy az éber-alvó állapot között van egy rövid átmeneti állapot amikor az ember épp felébred, vagy elalszik (félig éber - félig alvó), ezt hívja az író PHASEnek. amikor hulla fáradtan felkelsz csörgőre, kinyomod, s egyből vissza is alszol, s nem is emlékszel az egészre, na az például pont ez az állapot volt. még egyetemi előadások alatt lehet gyakran átélni
és ha ebben a phaseben elkezdesz (csak mentálisan) forgolódni, mozgatni a végtagjaid etc akkor az agyad meg lesz trixelve, s olyan érzés, mintha tényleg megmozdulnál, de közben a fizikai tested marad a helyén. tehát mintha lenne még egy tested, ami külön tud mozogni a fizikaitól (ezt keresztelték el asztrál testnek)
de ebben a pillanatban már el is kezdődött az álmodás, ami utána történik az mind az agyad szüleménye (OR NOT?!)
nekem első este működött is a pdf-es/videós method. állítottam csörgőt asszem 5 órával későbbre, felkeltem akkor hugyozni, visszafeküdtem, arra gondoltam, hogy amikor felébredek egyből nyomni fogom a technikát.
tényleg úgy ébredtem fel, hogy eszemben volt, hogy mit kell tenni, így hát elkezdtem forgolódni, nem történt semmi. mozgattam a végtagjaim, semmi. hirtelen nem jutott eszembe a harmadik technika, amit kinéztem, ezért újra megpróbáltam átfordulni az oldalamra és SIKER.
konkrétan deréktól felfelé kifordultam a testemből (háton feküdtem, s így félig átfordultam hasra). az egész testem vibrált, vagyis igazából olyan volt, mint amikor nagyon elzsibbad az ember talpa, de az egész testemben. nem tudtam kinyitni a szemem, teljes sötétséget láttam. emellett iszonyat hangos ZÖREJT hallottam folyamatosan, mintha egy repülőgéptől állnék 2 méterre. próbáltam mozgatni az alsó végtagjaimat is, de nem sikerült. próbáltam a karjaimmal kikúszni a testemből, de be voltam ragadva teljesen. elég furcsa érzés volt, hogy így kicsavarodva fekszem az ágyamban, nem látok semmit, majd megsüketülök és azt is éreztem, hogy mellettem balra fekszik a "rendes" felsőtestem is. ja és közben mindenhol zsibbadok
eldöntöttem, hogy ez bőven elég volt elsőre, s simán felkeltem egy másodpercen belül. nagyon intenzív és valódinak tűnő élmény volt
azóta 3x próbáltam, mert eléggé feledésbe merült sajna. 2x simán nem jött össze ez a metódus, 1x meg nem sikerült visszaaludnom és mosott szar voltam egész nap
de majd ma megpróbálom újra!
Kersz kölcsön pelust? Majd megadod ha veszel te is magadnak