Quote (bamboo @ May 13 2017 11:11pm)
minap
1ora15percre lett kesz a kaja, elegge messzi cimre masfel orara ertem ki vele, kocsmaba rendeltek
bemegyek, 6-8fo volt a kocsmaban, jonapot elnezest a kesesert, 8630as lesz
kozepkoru faszi aki fizetett mondta h semmi baj szedte elo a penzt
mellette allo kiegett ven paraszt kocsmatoltelek aki mar a bore szinet is elitta elkezdett hoborogni h "mi az h semmi baj, mar ehen halok, de sebaj te szepen ittmaradsz ugyis jo husos vagy megeszunk teged" (~182cm 85kg vok, nem mondanam magam kovernek amugy)
majdnem kicsuszott a szamon h ki a faszt akarsz megenni te taplo alkesz geci, de lenyeltem nem reagaltam ra
faszi eloszedi a tizezrest, majd pokhendien kozli h 8700bol ker.
ezt kivetelesen szivelyesen megkoszontem, pedig 100ft alatti jatott nem szoktam, bar nem hiszem h lejott nekik a cinizmus
szallok be a kocsiba mar indulnek el mire kirohan a faszi aki fizetett, es a kezembe nyom egy 3decis palinkat h adjam at a szakacsnak
itt megintcsak ideges lettem, itt is majdnem elcsuszott egy kerdes h ki a fasznak hiszed magad h 70forintot jattolsz, konkretan kevesebbet mint 1%, majd tok alapnak veszed h szivesseget teszek neked? de lenyeltem ezt is mondtam neki rendben kezbesitem.
inditom a kocsit mar tolatnek ki mire kirohan a pultos (vhogy ugy jott le h o egyben a tulaj is), kezembe nyom egy 500ast es kozli velem h neharagudjak
Várom lac2 válaszát