Quote (-joey- @ Jul 13 2016 08:21am)
A probléma nem az elvonatkoztatással van, hanem azzal, hogy átlag normális ember alapból nem kezd el ilyen dolgokon agyalni, hogy mennyi pénzért baszatná seggbe magát vagy engedné, hogy szájba szarják és még sorolhatnék hasonló dolgokat.
Trust me, I'm racist.
de nem úgy gondolkodtunk el róla, hogy a semmiből egyszer csak az az ötletem támadt, h seggbebaszatom magam és mennyit kérjek érte
volt egy ilyen kérdés és miért ne lehetne rá válaszolni??
most mondok egy full irreális összeget, h érezhető legyen h miért nem hülyeség.... elédtolnak egy kamion 20ezer forintost mittomén 1000 milliárd forint és mondják h ez a tied ha leszopod a faszom és nyújtja a szerződést, ott van az ügyvéded, mondja true, nem bírja visszavenni ha aláírta és lekemerázzuk etc
és erre te azt mondanád h én normális ember vagyok és nem szopom le más faszát, majd hátat fordítasz a vagon 20ezresnek és elsétálsz??? nemár
értem én h a pénz nem lényeg és elő lehet termelni annyit ami neked meg a családodnak elég egy normális élethez akár olyan munkával amit élvezel is de azért mégis na.....
inkább dolgozol 20 évet h megvedd a fasza lakást svájcban
miközben felelősség terhel a munka irányából, a gyerek/gyerekek irányából, akikre ha nem csinálnál semmit is nehéz lenne úgy odafigyelni, hogy minden klappoljon és ne legyenek "sérültek" vmilyen szinten... a feleség irányából h kielégülten tartsd mármint h meglegyen a satisfaction level és ne érezze magát robotnak etc meg mittomén mik nem és közben érezd jól magad ha már jól keresel stb (MIKOR)
szal csak azt mondom h miért ne lehetne rajt elgondolkodni