Quote (Senee @ Apr 5 2016 07:16am)
kezdem azt hinni, hogy jóval több terroristák által megszólított ember érkezett a menekültekkel közösen mint azt gondoljuk
az a baj aki erről beszél az terroristát mond
holott nem kell feltétlen mindnek terroristának lenni; elég ha vmi terroristák által intézett felhívásra jöttek, h "allah háborúja elkezdődött és minden hithű muszlimra szükségünk van! arra kérünk benneteket, h menjetek európába és amíg mi a frontokon harcolunk addig ti segítsétek a szent háborút az ellenség belső bomlasztásával.." etc
mondjuk még mindig tartom, hogy a java részük tényleg menekült, de ha csak 30%-a a millióknak ilyen allah által felhívott borultagyú már az azt eredményezi, hogy az összes egy kalap alá lesz véve és indul a szardobálás és egyre több lesz a menekültek közül is olyan aki a bántás miatt "veszi észre, hogy az europaiak tényleg a sátán emberei és elakarják pusztítani".. főleg mert aluliskolázottak és nem fognak tudni különbséget tenni/felfogni, hogy miért paraszt a paraszt és realizálni, hogy mi a segítség(vagy hogy írjam...) ..... és a saját közegében meg egyre csak hallja majd a faszságokat amit a felhívottak terjesztenek etc
sztem sokkal jobban kihasználta a isis ezt az egész menekült dolgot mint azt mi gondolnánk
és ha az úgy van amit leírtam azellen nem is tudom hogy lehetne védekezni
ilyen dominófolyamat és egyre több dől el annál nehezebb lesz helyreállítani... és mivel senkinek fingja sincs semmiről ezért aztán ja namind1 inkább megyek dogozni, építem a saját jövöm... lényeg h legyen pénz, kényelem a többi le van szarva:XD
szerintem tévedsz
amit viszont valós problémának látok, hogy az ideérkező, és itt csalódott menekültek könnyen radikalizálódhatnak