Quote (-joey- @ 15 Jan 2016 11:54)
Szóval szerinted sem a forgatókönyv, sem kameramozgás, sem a rendezés (az effekteket szándékosan nem hozom fel, mert a fenti postjaid alapján te az alá vettél mindent, ami innovatív) terén az ég világon semmi nem változott évek óta.
Milyen észérveket vársz tőlem amúgy? Elég magasra teszed a mércét mondjuk Cpt-hez képest. Elég lett volna szimplán írni egy fogyatékos-t a hozzászólásod alá, az is tökéletesen mutatná, hogy valamiben nem értünk egyet.
nem irtam sehol, hogy az egvilagon semmi nem valtozott. annyit irtam, hogy igazan innnovativ film szerintem nem volt. a latvany az egyetlen, amiben haladunk, amint atti is irta, mert erre van igeny.
nem irtam azt se, hogy ez rossz dolog lenne, itt te voltal leakadva az eloremutatosagon, ami szerinted a new hopenak nagy erossege (a sablonos karaktereivel) a TFAbol meg hianyzik. ettol fuggetlenul nyilvan nem nezek meg minden uj filmet kozel se, ezert vartam volna, hogy valami peldat hozz ahelyett, hogy "mert csak"
en meggyozheto vagyok
a postod masodik felere nem tudok mit reagalni, nem tudom mire velni ezt a lekezelo hangnemet. en magyaraztam oldalakat meg felhoztam erveket/peldakat, te meg elintezted a magadet annyival, hogy "bele se megyek, mert szimplan igy van."
ha szerinted ez normalis vitakultura, akkor tenyleg maradjunk is ennyiben.
Quote (Anarkin @ 15 Jan 2016 12:21)
azt olvastam hogy teljesen más mint a regény
hat ha csak a felet vettek at, akkor eleg innovativ!
This post was edited by bajcli on Jan 15 2016 05:48am