Quote (-joey- @ 15 Dec 2015 20:39)
Így van, Levente ez a lényeg! Akkor most szépen cseréld ki a fejedben az anyázás szót bármi másra amivel itt másokat rendszeresen lealacsonyítasz, hátha így már felfogod, hogy mi a probléma veled. (Gy.k. paraszt vagy. )
Amúgy vicces, bár korántsem meglepő, hogy délután óta nem derült ki, hogy Leventének melyik kijelentésemmel van baja, mert csak úgy random elkezdett szitkozódni. Asszem nem tetszett neki, hogy house zenét írtam (?).
Természetesen fejet hajtok a tudása előtt, ha nornálisan elmagyarázza, mert lehetséges, hogy Levente zenei téren is tapasztaltabb nálam, úgy, mint a vasúti forgalomirányítás területén (legutóbb ott kezdett el valamit magyarázni). De ofc én vagyok a felsőbbrendű. :)
najó akkor leírom mi volt a probléma, hátha sikerül felfogni
szóval
Quote (-joey- @ 15 Dec 2015 15:36)
Konkrétan nem hallod ki azokat az extrém magasokat, de overall jobb "textúrát" kapsz, mert az egyes hangszerek jobban elkülönülnek, térben jobban el tudod helyezni őket. Pl. egy nagyzenekari felvételnél érezni fogod a különdséget, house zenében valszeg nem.
beírsz egy ilyet, itt gondolom a house zenével generalizáltad az összes elektronikus zenét, mert mert, de ha nem, akkor sem igaz.
megjegyzem, hogy ezek alapján biztos sok elektronikus zenét hallgatsz; mert látszik, hogy nem vágod, mert de, erősen érezhető a különbség igényesebb/komplexebb számoknál, most nyilván nem ilyen falusi mulatós akármire gondolok, rengeteg apró 'értékes' dolgot nem hallasz ki, csak ha minőségi a hangcuccod.
Quote (-joey- @ 15 Dec 2015 18:12)
Nem feltétlenül kell beböfögni, ha valamihez nem értesz.
erre jön egy ilyen
"ok"
lehet, ha mondjuk nem egy ilyen választ kap az ember akkor veszi a fáradtságot és kifejti, de alapjáraton ez a megszokott, ezért nem is igazán fektetek bele energiát, mert minek.
igazából az ilyen válaszokból is nagyon jól kitűnik az az arrogancia, amit mondtam korábban is.
This post was edited by Cpt_Ghost on Dec 15 2015 01:55pm