Quote (beni @ 10 Aug 2015 16:08)
Jó de neked nincs igényed jelenleg semmire. De csak nem fogsz egész életedben otthon lakni és busszal járni.
Jo, hat mindenkinke masra van igyene gondolot is sokaig elviheto. Nekem pl csaladra nincs, de 'kurvakra' igen. 8DDD De leginkabb gyereknevelo szulokent nem tudom elkepzelni magam, pedig ez regen nem igy volt.
Olyan eletet szeretnek, amivel kb 40 eves koromig nincs szuksegem sajat hazra, lehet addig felre tenni, vagy ha ugy megy, akkor befektetesnek lakas(oka)t venni es kiadni (~35nm, egyetemistaknak kiadhato, 'egyetemi varosokban', ilyenre mindig lesz keresleg). Aztan utana meg, alpesi, hegyes-volgyes magaslati levegon egy 1 szintes haz, garazzsal, nagy kandallos konyha-nappalival, 1 haloval, 1 dolgozoval, 1 vendegszobaval, mind a ket szobahoz sajat zuhanyzos-wc-s furdovol meg egy kozponti jakuzzis nagy furdovel. Ezzel en mar boldog lennek. Lehet ez mar luxus?_?
A hazhoz mellekepuletkent egy boltives, nyitott (max szunyoghaloval zarhato) kinti konyha, fedett egyertelmuen, kivezetett fustcsovezessel, fatuzelesu kemencevel, grillezohellyel, stb, ahol lehet kenyeret, pizzat, akarmit sutni.
Haz alatt egy pince, ahol lehet borral jatszadozni, de egyebkent is a pince kette bontva, egy a zoldsegeknek is, haz elolrol ugy nezne ki, hogy a lakohaz homlokzat + kinti konyha latszik elore, moge meg meg 3 reszre bontott mellekepulet, vagy 2 + 1 egyszeru bode jellegu cucc, kerti szerszamoknak, a 2 nagyobb meg faipari alap gepekkel, masik meg femipariakkal, hogy lehessen 'barkacsolni'.
Haz mogott, meg valami baromi nagy kert, lakohaztol azert relative messze baranyoknak, nyulaknak, es marhanak istallo, 1-2 tartani beloluk, tej/hus miatt (mondjuk inkabb marhabol is husmarhat, mint tejmarhat), a kert meg jo nagy 3 reszre bontva, konyhakert salata paradicsom es hasonlokkal, egy zoldseges nagyobb kert telire legyen repa, krumpli es tarsai es egy jo nagy gyumolcsos almaval, barackal, fekete ribizlivel, malnaval, meggyel, szolovel.
Nem olvassa el ugyse a postolok 99%-ka, amit irtam, de azert jol eso erzes, hogy a sajat eletpalyam kovetve ezt siman el tudom erni. :3