d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Life Decisions
Prev19101112Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Dec 18 2014 06:09am
Quote (Ghostmasterq @ Dec 18 2014 11:21am)
hát, én szerintem ha csinál valamit (=tanul) és úgy finanszírozzák otthonról azt én teljesen elfogadhatónak tartom, de ha otthon "csézik és veri a farkát" és úgy kapja a pénzt az már gáz

ez a baj

sokkal szebb élete lehetne a gyereknek ha a szülei nem kényszerítenék bele a kibaszott küzdelembe a létért és hagynák a picsába hadd csináljon amit szeretne
minek hozzák létre az embert?! hogy ő is szenvedjen?! megéri
szemétség
Member
Gold: 0.00
Dec 18 2014 06:13am
Quote (Senee @ Dec 18 2014 01:09pm)
ez a baj

sokkal szebb élete lehetne a gyereknek ha a szülei nem kényszerítenék bele a kibaszott küzdelembe a létért és hagynák a picsába hadd csináljon amit szeretne
minek hozzák létre az embert?! hogy ő is szenvedjen?! megéri
szemétség

nem szenvedés feltétlenül
én pl élvezem a bmet

meg éppen te mondod mindig, hogy azt csinálhattál amit akartál gyerekkorodban, semmit nem kellett csinálnod
nézd meg mi lett a vége
Member
Dec 18 2014 06:16am
Quote (ikszUbi @ Dec 18 2014 12:13pm)
nem szenvedés feltétlenül
én pl élvezem a bmet

meg éppen te mondod mindig, hogy azt csinálhattál amit akartál gyerekkorodban, semmit nem kellett csinálnod
nézd meg mi lett a vége

hát igen a gyerekkor az jó

aztán a szülők gondolnak egyet és akkor plot twist; SZOPJÁ GECI te is mosmá
thx

amúgy igen az a baj hogy nem kellett ezért nem tanultam meg gyerekként küzdeni mert nem kellett és el se várták akkor meg minek küzdöttem volna ha adott volt amit akartam igyis ugyis
de gyerekként tanul a legjobban a gyerek és nem huszon x évesen
minél idősebb vki annál nehezebben tanul
és nekem igy huszonévesen kéne megtanulni azt ami gyerekként akár természetemmé is válhatott volna ha folyamatosan küzdelemre vagyok kényszerítve
Member
Gold: 25,108.20
Dec 18 2014 06:19am
Quote (Senee @ 18 Dec 2014 14:16)

thx

amúgy igen az a baj hogy nem kellett ezért nem tanultam meg gyerekként küzdeni mert nem kellett és el se várták akkor meg minek küzdöttem volna ha adott volt amit akartam igyis ugyis
és nekem igy huszonévesen kéne megtanulni azt ami gyerekként akár természetemmé is válhatott volna ha folyamatosan küzdelemre vagyok kényszerítve

tanulni nem keso tokmindegy mennyi idos vagy, mas kerdes hogy az ember akar e egyaltalan eleg kitarto e hozza
Member
Gold: 834.97
Dec 18 2014 06:20am
Quote (Jancsipapa @ Dec 18 2014 12:12pm)
javíts ki, ha tévedek, de eddig is ez volt, csak minden hónapban egyben kaptad meg a pénzt, vagy esetleg hetente és te osztottad be
eddig is segítettek, ezután is fognak

vagy kereshetsz munkát fél évre otthon is

értem az álláspontod, de nekem más feel azért. ilyen zsákfalu geciben meg állást találni elég wacko lenne sztem
Member
Dec 18 2014 06:21am
Quote (vtibor @ Dec 18 2014 12:19pm)
tanulni nem keso tokmindegy mennyi idos vagy, mas kerdes hogy az ember akar e egyaltalan eleg kitarto e hozza

hát igen az meg a másik része

én szarok rá inkább szeretnék meghalni
faszom a küzdelembe
Member
Dec 18 2014 06:21am
Quote (Senee @ Dec 18 2014 01:16pm)

thx

= kifogások és bőgés all day

multkor olvastam redditen egy postot, már addigra elvált szülők gyerekeként született a srác
az apja nem akarta, megtartani se, mert már van egy elsőszülött fiú a családban
az anyja se akarta, merthogy fiú lett és az már van és ő lányt akar
ilyeneket csináltak vele, hogy tizeniksz évesen bevitte az apja kocsival az erdő közepébe, aztán kezdjen magával amit tud, etc (akkor még nem volt mobil se, hogy segítséget hívj)
aztán elvégezte a középsulit, valami diplomát is csinált egyedül él, jól keres, és most a csóró semmirekellő szülei baszogatják jogi úton mindennel, hogy pénz szerezzenek tőle valahogy
Member
Dec 18 2014 06:28am
Quote (ikszUbi @ Dec 18 2014 12:21pm)
= kifogások és bőgés all day

multkor olvastam redditen egy postot, már addigra elvált szülők gyerekeként született a srác
az apja nem akarta, megtartani se, mert már van egy elsőszülött fiú a családban
az anyja se akarta, merthogy fiú lett és az már van és ő lányt akar
ilyeneket csináltak vele, hogy tizeniksz évesen bevitte az apja kocsival az erdő közepébe, aztán kezdjen magával amit tud, etc (akkor még nem volt mobil se, hogy segítséget hívj)
aztán elvégezte a középsulit, valami diplomát is csinált egyedül él, jól keres, és most a csóró semmirekellő szülei baszogatják jogi úton mindennel, hogy pénz szerezzenek tőle valahogy

erről beszélek

a sanyarú sorsú fiúk, ha nem törnek meg/bele akkor bizony kurvára sokra viszik majd, mivel elég jól megtanulják mi az a küzdelem már jó korán az életükben megtudják mekkora szar az élet és mindennapja kín

ha megnézed a forbes listáján mennyi olyan dollármilliárdos van aki szegénygyerekként, sanyarú sorssal kezdte; meg fogsz lepődni

vagy vegyük csak csányit pl az se a jóba született bele, megtanult már gyerekként küzdeni és kiszopta magának
vagy vegyük ace07 ő is szegénygyerek volt aztán most meg svájcban keresi a milliókat
Member
Dec 18 2014 08:03am
palvi miatt maradni faszság, nem nagy szám a csaj
do it faggot
Member
Gold: 834.97
Dec 18 2014 08:11am
Quote (S4nyy @ Dec 18 2014 03:03pm)
palvi miatt maradni faszság, nem nagy szám a csaj
do it faggot

fak u sanyi