Quote (Senee @ 16 Nov 2014 22:10)
szereplöknek amik már votak és jok sztem:
barbár - Dwayne Johnson
necromancer - Tom Hiddleston
sorceress - Summer Glau
többi sztem:
amazon - Ireland Baldwin (magassága (1,88) miatt jobb mint Caity Lotz aki csak 1,68..)
assassin - Anne Hathaway (rövid hajjal -
http://hellodollface.com/wp-content/uploads/2013/01/anneH.jpg ) .. de az a "Kelly Hu/Katrina Law" is jo lehet ha levágják a hajukat :XD arcuk jo
druid - Damian O'Hare (ha megnövesztene ugy a hajat :xd)
paladin - Mark Consuelos
Azert maradjunk mar szineszeknel. : D
De amjugy vegul is Ireland Baldwin jo lehetne, de Caityt en azert mondtam (meg a tobbit is), mert Arrowban rohadt jo karaktert toltak es az alapjan szerintem ezek is illettek volna hozza. Caitynel viszont trve, hogy alacsony lenne amazonnak, de igy hirtelen most nem is tudom kit lehetne magasak kozul, aki hasonlo stilusu szerepeket jatszott (jol).
Amugy assanal is pl azert irtam ezt a kettot, mert nekik is hasonlo szerepuk volt, de talan Katrina Lawnak a rovid haj jobban illene es ugy jo lehetne a szerepre. Anne Hathawaynel sztem kicsit egzotikusabb arcu kene, azert is irtam azt a kettot, bar ha megnezzuk a D2 assat, vegul is az sem azsiai beutesu, de meg is van valami 'mas' az arcvonasan, amit nem biztos, hogy Anne adna.
Paladinnak sztem siman, aki Arrowban Digglet jatsza, David Ramsey, siman jo lenne a szerepre. Mondjuk azt gondolom, ha kb az a stab rendezne aki a flash/arrowot, meg szerintem meg is tudnak csinalni ugy, hogy jo legyen.