Quote (Baleee @ 6 Aug 2014 21:41)
Azt elfelejtetted, hogy a vesefaggyu az nn, mert lowtier. kezmuves hambi 50-50% marha + diszno.
Amugy meg szinhusbol az ~1 ora alatt keszitett porkolt minden, csak nem finom.
Nem is fonek at az izek, nem is issza be magat annyira, meg a szaft se lesz olyan egyenletes.
Inb4 2 napig 'porkolt pacban' erleled a hust, a hagymat pedig turmixal csapatod szet, hogy kremesebb legyen, etc.
Amugy meg nem mocsingos hust kell belerakni, csak siman olyan zsirszoveteset, amibol ido meg kisul, azt csa. A kemeny zsirszoveteket amugy is ki kell vagni, plane mondjuk egy birkahusnal, mert az faggyu es keseru. Mondjuk egy nagy rabic ismerosunk, aki mindenfele allatot elkeszitett es raadasul kurvafinoman, az kirakta a tuzo napra a felbontott birkahustz, hogy kimelegedjen/folyjon a faggyu belole, aztan atmosta, kivagta a maradekot kessel, es utana rakta fel, csontagyon egy konderba az egeszet. Kb 5-6 ora volt minimum mire elkeszult, lassu tuzon, de a velo kifott a csontbol, a hagyma kremesre szetfott, etc, sokkal finomabb volt, mint barmilyen 'szinhus porkolt', arrol nem is beszelve, hogy az ilyenek olyan kurva szarazok, a hus kemenynek tunik, etc.
jarabeknek nem hittem el, de ha már ketten mondjátok, muszáj lesz
bocsi srácok, az egyórás színhús pörkölt tényleg nem finom, nem is értem, hogy tudtam eddig megenni, wtf van velem :s