Quote (Sajage @ Jul 3 2014 11:27pm)
Ilyet én is gyakran átélek, általában amikor realizálom, hogy egy álomban vagyok, akkor érzek egy ilyen éles fájdalmat (ami inkább hasonlít agyfájáshoz, mint fejfájáshoz, ha ennek van értelme) + kiráz a hideg, és visszakerülök az ágyamba.
Ezért nekem nem is megy az álomirányítás, mert ha egyszer rájövök, hogy álmodok, rögtön jön amit előbb írtam.
Te vagy az első, akiről tudok, hogy valami hasonlót tapaszalt.

Y ez az "agyban levo fajdalom" jo szo ra

Ezt az agyban vagy ebren de nem tudsz mozogni dolgot kulon elo lehet idezni, sleep paralysis, annyi a lenyege h sotet szobaban 20-30 percig nyitott szemmel vagy de kozben probalsz lemenni alfaba, mintha aludnal
De eleg durva dolgokat lehet flesselni kozben meg para az egesz, panikrohamot lehet kapni stb szoval annyira nem ajanlatos
Almotiranyitani meg meg kell "tanulni", en is 1 honapig csinaltam a gyakorlatokat+naplot es utana ilyen 1/5 ben sikerult osszehozni valamit, szoval akit erdekel tenyleg foglalkoznia kell vele
E/ meg azt megjegyeznem, hogy amikor sikerult tudataban lennem hogy almodok, es kedvem szerint csinaltam dolgokat, utana masnap szinte olyan faradt voltam, mintha irl csinaltam bolna oket (-nem pihente ki magat az agyam) ugyhogy ez neha zavaro meg szar tud lenni (ezert hagytam abba kb)
This post was edited by cowding on Jul 4 2014 04:02am