Quote (Vismajor @ May 25 2014 04:08pm)
Itt egyedul joshi tomi mondhat velemenyt a paromrol nert csak o talalkozott vele irl
De vicces h akarmelyik csajom volt irl gyonyoru vagy nem itt csak egy koszos ribanc volt barhogy nezett ki

vagy csak elkéne fogadni hogy OBJEKTÍVEN átlagosak a csajaid, és közelsem gyönyörűek. csak az a baj hogy te saját magadnak is hazudsz, és azt gondolod hogyha feláll 1 csajra a pélód meg szexuálisan vonzódsz hozzá az már azt jelenti hogy gyönyörű. nyilván van benned valami elnyomott szégyenérzet hogy azért szeretnél geciszép csajt (azért hogy mások menőnek tartsanak vagy mert ez a társadalmi elvárás, vagy ilyenolyan okokból), és tudod hogy azok akikkel összejössz nem azok, ezért kell újra és újra ismételgetned meg bizonygatnod, hogy DEHÁT NEKEM NAGYON SZÉP, amúgy le se szarnád ezt az askpektusát az egésznek.
téged se azért baszogatnak mert csúnyák a nőid, hanem mert átlagosak de te mégis ilyen topmodellnek állítod be őket meg a postjaid nagy része a barátnőid ilyenolyan faszságairól szól a kapcsolataid elején (amíg rád nem szólnak, mostmár 1 ideje visszavettél ebből jócskán).
nem egészséges az hogy valakinek az élete 1 csajról szóljon hogy naponta 3 postot toljon róla hogy finn a szentem, a nőknek csak 1 kiegészítő dolognak kéne lenni az életben nem pedig A DOLOGnak. anyukád nem mutatta ki eléggé azt hogy szeret vagy dik mivan veled?
de igazából valószínűleg hiába írom le ezeket mert úgyis denial-ban élsz, mint amikor ricinek megmondják hogy hülye ő meg csak ismételgeti hogy MIÉRT VAGYOK ILYEN JÓ)))), kéne szereznetek egy kis önkritikát meg self awarenesst és rájönni hogy sokszor nem mindenki más a hülye hanem ti, és megkeresni az okát. vagy pedig leszarni teljesen és nemis reagálni az ilyen dolgokra, de ez nyilvánvalóan nem megy neked.
inb4 nem így van ezért meg azért blabla másról is szól az életed nemcsak a nőkről honnan veszem ezt. de beis fejeztem itt a megszakértést mostmár, csak tanulnom kéne gecire és ilyenkor ez jobb elfoglaltság