Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Jan 19 2014 01:42pm)
mert részben egyetértenek némely intézkedéseikkel, és ha még látják is, hogy sok faszságuk van, legalább tényleg valami gyökeresen mást csinálnának (na az aztán tuti), nem értem miért vagy ezen így kiakadva.
sose volt szimpatikus a jobbik
a célközönségének a nagyrésze meg pláne nem
valamelyik képviselőjével volt interjú és acélbetétes bakancsban meg bomberdzsekiben ment be a parlamentben és amikor megkérdezték, hogy miért akkor kb "lol xd mert megtehetem" választ adott, mint valami kibaszott autista
egyszer margitszigeten belefutottam egy jobbikos rendezvénybe, gondoltam maradok egy picit. nem akarom kommentálni se az tömeget, se a rendezvényen felszólaló embereket, de akkor azt hittem ez valami vicc
pár hónapja volt a deák ferenc téren, barátnőm lakása előtt egy hasonló, csak picit nagyobb kaliberű rendezvény, ahol beszélt sok jobbikos, többek között vona gábor bácsi is

ezt a lakás ablakából fényképeztem
azt a kibaszott szardobálást, amit órákon keresztül műveltek szerintem elképzelni nem tudjátok
mindenki zsidó, mindenki köcsög, mindenki cigány a másik pártokból, csak ők a magyarok és mindenki mást a dunába kéne folytani
és ezeket kb szó szerint idézem

amikor elegünk lett belőle, hogy akármilyen hangosan üvöltetjük a zenét, akkor is halljuk ezt a sok autistát, akkor átmentünk másik lakásba, DE
a ház előtt, a rendezvényt hallgató emberektől majdnem hányingert kaptam
az emberek fele ilyen turul tetoválással megáldott kopasz fasz
volt egy csávó, akinek adolf hitler arcképe volt a kabátjára varrva
hát nekem nem ez a párt akikre szívesen szavaznék és szívesen tartoznék a követőik közé
de ez csak néhány dolog, ami most hirtelen eszembe jutott velük kapcsolatban
remélem elég annyira, hogy életben tartsam a topicot
ha nem, akkor még írok majd
This post was edited by xGurke on Jan 19 2014 07:53am