Quote (jarabekg @ 12 Dec 2013 22:03)
en is osszehordhatnek mindenfele hangzatos faszsagot aminek a fele sem igaz,
Megtetted
felevente valtogatod a kozepszeru noidet,
4 eve vagyunk egyutt
otthon elsz es nincs rendes munkad
Eltem egyedul, de tulzottan jo a viszonyom a csaladommal ahhoz, hogy teljesen elszaparalodjak (ikerhaz=boven van elegendo ter), megjegyzem van munkam es alapvetoen szeretek dolgozni.
attol tartod magadat a vilag legnagyobb sportemberenek, hogy heti 3x elmesz futni
Nekem hobbi a sport, de mutathatsz nyugodt szivvel olyan postot, ahol ilyeneket allitottam. De lehet, hogy holnap elmegyek egy thaibox (nem emlekszem pontosan, hogy ez volt-e) edzesre es utana ugy dontok, hogy magyar bajnok leszek egy even belul.
Az egyetlen dolog amit a fejemhez tudsz vagni rendszeresen, hogy a szuleim tehetosek, es megegyeztunk hogy finanszirozzak a tanulmanyaimat, meg elindatanak az eletben meg pluszba egy lakassal is. Miert is ne tennek, azert dolgoznak kurvakemenyen kurvasokat, hogy nekunk jobb legyen... Es miert ne lennek arra buszke hogy a szuleim sokra vittek? Mindketten ertelmisegiek, faterom is elvegezte a bmet, anyamnak meg 3 diplomaja van, rohadt kemenyen dolgoztak azert, hogy eljussanak idaig, es erre tenyleg nagyon buszke vagyok (es ofc meg tobbre szeretnem vinni)... Na ez is olyan dolog amit igazad van, iagazabol szegyellnem meg titkolnom kene, csak azert mert masok szulei nem vittek semmire...
Nem vagom en a fejedhez minden alkalommal, csak amikor felvagsz vele. Nekunk is van tobb ingatlanunk, megsem irom le minden egyes postban, hogy eppen hogy allunk/allok anyagilag ellentetben mondjuk veled. A zsidokkal sincs semmi bajom, kifejezetten ertelmes es osszetarto nepnek tartom oket, csak amikor ilyen faszraszos postokat sikerult gyartanod, kicsuszik a szamon (urambocsassmeg') a koznyelvben gyakran hasznalt sztereotipia.
En is buszke vagyok a szuleimre (tobb izben is posztoltam mar errol), viszont nalad konkretan ezt igy leirva egyszer nem lattam. Senki nem mondta, hogy nem kene kihasznalnod azokat a lehetosegeket, amit a szuleid biztositanak, illetve biztositani tudnak, csak errol szerintem jobb hallgatni, de felvagni vele mindenfelekepp faszrazasnak minosul az en ertekrendemben. Edesanyamnak is 3 diplomaja van, igaz edesapam nem a Muegyetemen vegzett, de a szakmajaban kivaloan teljesit (programozo).
csak azert mert masok szulei nem vittek semmire...
Igazabol ezt is sikerult megcafolnom, szerintem, de inkabb rad hagyom.
Az ezek utan kovetkezo postokat inkabb csak tomoren kommentalnam, teljesen feleslegesnek tartom, hogy a tobbieket is beskatulyazod az fakockaval jatszok kategoriaba azert mert en lathatolag ratapintottam egy fajo pontra.
Quote (Vismajor @ 12 Dec 2013 23:11)
Szerintem id nagykepu ecneb
Nagyon jol tisztaban vagyok vele, hogy nagy az arcom, s sokszor meg is kerdezem magamtol, h ugyan mire.