d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Teczár Szilárd > Haha
Prev191011121318Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Nov 26 2013 06:13am
Quote (-joey- @ Nov 26 2013 11:01am)
Ebbe az egyenlőség vitába most nem fogok belefolyni, azt viszont alapból marhaságnak tartom, hogy ilyen ügyet csináljon valaki egy szórakozóhely-belépésből. Tipikusan az "unatkozom, gerjesszünk valami konfliktust" eset ez.

úgy van
marha nagy ember lett a kis balfaszilárd
Member
Gold: 3,000.69
Nov 26 2013 06:28am
Quote (shelby_33 @ 26 Nov 2013 13:13)
úgy van
marha nagy ember lett a kis balfaszilárd

ez az! add meg neki! xD
Member
Gold: 1.21
Nov 26 2013 06:30am
Quote (josheide @ 26 Nov 2013 13:02)
Kevés gyönyörűbb dolog van a világon annál, mint mikor egy nő elélvez, a gondolatot sem értem, hogy a szex élvezete miért lenne kivetni való, és hogy miért ragasztják azonnal a jelzőket a hedonista nőkre. Emberek vagyunk, élvezzük az életet. Az meg, hogy egy férfi mennyi érzelmet mutat, a saját döntése.

Ezen is latszik, hogy a tarsadalom mennyire keplekeny. Gondolom te is ismered a kulcs meg a kulcslyuk hasonlatot. Amig azt sokan mint peldabeszedet hasznaljak a nok - ferfiak szexualitasanak osszehasonlitasara nem beszelhetunk egyenlosegrol.

De Sajnos nincs idonk mindig megvarni amig generaciok kihalnak es lecserelodnek maskepp gondolkozo emberekre. Eppen ezert van szuksegunk jo torvenyekre, es azoknak a betartatasara.

A torvenyek epp ugy hatnak az emberek gondolkozasara mint forditva. Eppen ezert tartom fontosnak, hogy ha mar van egy "Egyenlo Banasmod Hatosagunk" akkor az eljen a jogaival es vegyen ra intezmenyeket az egyenlo banasmodra.

Nincs ezzel baj, csak ha valaki ezzel érvel, akkor álljon az indítvány mögött magyarázatként az, hogy a férfiak hátrányos megkülönböztetése ez a belépős rendszer, és rohadtul ne az legyen az érv, hogy a nők ezzel áldozatok lesznek. Ha a férfiakért felszólalva prédikálna szilárdka, akkor nyugodtan és néma csendben elkönyveltem volna ezt az egészet szánalmas, gyenge próbálkozásnak, egy karaktert nem fecséreltem volna ilyen alantas dologra, de nem ez történt, éppen ezért vitatkozunk.

Fenntebb leirtam, hogy ez hogyan rossz ez az egesz a noknek.

Remélem világossá vált az eddigi szösszeneteimből a kulcslyukas hasonlatról a véleményem.

Arról, hogy melyik "generáció" gondolkodik jól, viszont csak az idő fog dönteni. Az eddigi tendenciák alapján még én is ki merem jelenteni, hogy velem fog ez a hozzáállás sírba szállni, de nem gondolom, hogy nagyon noszogatni kellene az ilyen dolgokat. A témától erősen elkanyarodva, de valahogy mégis ideillőnek találom: Éppen csak elindult a kisebbség integrációja, segítése, amikor bár közel sem ilyen, de nagy vonalakban hasonló hirtelen pártfogolttá válás után az ország lassan több segélyt fizet, mint amennyi adó befolyik. Isten őrizz, hogy a nők és a kisebbség közt vonjak párhuzamot, egyszerűen csak nem kéne kapkodni. Ha óvodában erőltetik a spenótot, egy életre hányingered lesz még a szagától is. Az emancipáció nem most kezdődött, de hirtelen megszaporodtak a feminizmus extrém vonalai, amik már nem az egyenlőségért küzdenek, hanem kifejezetten férfiellenesek. Az alapgondolattal ki vagyok békülve, el tudnék viselni én is egy utópiát, ahol tökéletes harmóniában és egyenlőségben él együtt mindenki, csodálatos az egész eszme, csak hát - egy picit átcsapok demagógba - gondolatként a kommunizmus nyújtotta osztálynélküliség és egyenlőség is csodás volt. Aztán láttuk, mi lett belőle.

Le kell ülni szépen a seggünkre, aztán az idő helyreteszi az ilyen dolgokat.

e: mielőtt valaki félreértene, csak azt próbáltam fejtegetni, hogy a társadalmat ilyen mélységben megváltoztató tervekkel szerintem sokkal jobban kellene vigyázni. Szerencsére azt mindannyian látjuk, hogy Szilárdka és az ő petíciója nagyon kevés bármi ilyesmihez, én már régen csak elvekről vitatkozok.

This post was edited by bbaallaaggee on Nov 26 2013 06:37am
Member
Gold: 355.92
Nov 26 2013 06:37am
Quote (bbaallaaggee @ Nov 26 2013 01:29pm)

Kevés gyönyörűbb dolog van a világon annál, mint mikor egy nő elélvez

lol

1. én élvezek el
2. egy jó cigi egy fárasztó nap után
3. egy tökéletes szarás
.
.
.
Member
Gold: 33,265.80
Nov 26 2013 06:37am
Quote (bbaallaaggee @ 26 Nov 2013 13:30)
Remélem világossá vált az eddigi szösszeneteimből a kulcslyukas hasonlatról a véleményem.

Arról, hogy melyik "generáció" gondolkodik jól, viszont csak az idő fog dönteni. Az eddigi tendenciák alapján még én is ki merem jelenteni, hogy velem fog ez a hozzáállás sírba szállni, de nem gondolom, hogy nagyon noszogatni kellene az ilyen dolgokat. A témától erősen elkanyarodva, de valahogy mégis ideillőnek találom: Éppen csak elindult a kisebbség integrációja, segítése, amikor bár közel sem ilyen, de nagy vonalakban hasonló hirtelen pártfogolttá válás után az ország lassan több segélyt fizet, mint amennyi adó befolyik. Isten őrizz, hogy a nők és a kisebbség közt vonjak párhuzamot, egyszerűen csak nem kéne kapkodni. Ha óvodában erőltetik a spenótot, egy életre hányingered lesz még a szagától is. Az emancipáció nem most kezdődött, de hirtelen megszaporodtak a feminizmus extrém vonalai, amik már nem az egyenlőségért küzdenek, hanem kifejezetten férfiellenesek. Az alapgondolattal ki vagyok békülve, el tudnék viselni én is egy utópiát, ahol tökéletes harmóniában és egyenlőségben él együtt mindenki, csodálatos az egész eszme, csak hát - egy picit átcsapok demagógba - gondolatként a kommunizmus nyújtotta osztálynélküliség és egyenlőség is csodás volt. Aztán láttuk, mi lett belőle.

Le kell ülni szépen a seggünkre, aztán az idő helyreteszi az ilyen dolgokat.

Sok terueleten szerintem is. Pl. nem tetszenek a noi kvotak a munkahelyeken - de vannak dolgok amiket en szemely szerint megsurgetnek kicsit.

Pl. az hogy M.L. King fel mert szolalni a feketek egyenjogusagaert az egy ilyen "surgetes" volt.

De ez mar csak a velemenyeink kozti elteres miatt van.
Member
Gold: 59.00
Nov 26 2013 07:14am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 26 Nov 2013 13:28)
ez az! add meg neki! xD

indokolatlanul felröhögtem
Member
Nov 26 2013 10:52am
A jegyet fizesse mindenki maga ha már egyenjogúság van. Viszont Szilárdka álláspontja faszsag. Épp a Férfiak vannak diszkriminálva és nem a nők. Ekkora egy gyökeret! Mar a gondolatmenet is abszurd. A szavazás így meg értelmetlen.
Member
Nov 26 2013 10:53am
Ekkora egy gyökeret!
Member
Gold: 13,000.00
Nov 26 2013 11:04am
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Nov 26 2013 11:05am
Quote (Flutter @ 26 Nov 2013 19:04)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/1454944_10202555230872855_1743862082_n.jpg

Tokre ugy nez ki mint rawen
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121318Next
Add Reply New Topic New Poll