d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > 100k Lesz A Minimálbér
Prev191011121315Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Nov 7 2013 05:04am
Quote (SnoopDogg @ 7 Nov 2013 03:13)
én 2es érettségivel kerestem 200k fölött itthon
de én egy álat vagyok

Member
Gold: 33,265.80
Nov 7 2013 05:05am
Quote (Senee @ 7 Nov 2013 12:03)
sztem egyszerűen az van, hogy nyilván azért ők is költenek (a drogpénzekből) és mi a faszból költenének ha nincs vmi jo munkájuk
és azért kellett vmi ilyen kamu-jómeló, hogy tudják mire fogni, hogy honnan van a pénz ha esetleg valaki turkálódna

al-capone óta minden normális bűnöző figyel arra, hogy valamilyen szinten tisztára mossa a pénzt

a lenyeg, hogy ha megmozditod a segged, te is ehetsz pizzat gyakran.
Member
Gold: 95.00
Nov 7 2013 05:06am
Quote (putincykavodka @ Nov 7 2013 01:04pm)
Szemet GAZEMBER politikusok
Kolat isznak pizzat esznek
Hogy futja nekik erre

Ezert tart ott a vilag ahol
Member
Gold: 343.00
Nov 7 2013 05:07am
Quote (putincykavodka @ Nov 7 2013 11:04am)
Szemet GAZEMBER politikusok
Kolat isznak pizzat esznek
Hogy futja nekik erre

MÁS MEG ÉHEL A GARZONLAKÁSÁBA

KÓLÁT-PIZZÁT A NÉPNEK, KÖTELEZŐ JUTTATÁS FORMÁLYÁBA
Member
Nov 7 2013 05:14am
Quote (josheide @ Nov 7 2013 11:05am)
a lenyeg, hogy ha megmozditod a segged, te is ehetsz pizzat gyakran.

mintha ez ilyen kurvaegyszerű lenne
lázár jános is könnyen pofázza az s8-ból, hogy aki nem vitte semmire annyit is ér
gondolom akkor ezzel igy egyet is értesz ezzel a mondatával

persze lehet itt hozni jo kis példákat, hogy semmiböl csináltak emberek milliokat
de több az olyan aki csinálna és mégsem tud (inb4 mit csinálsz TE, nem, nem magamra gondoltam újfent)
és miért nem tud?! mert az egész országot átjárja a korrupció, mindenki lop-csal hazudik

és most lehet mondani, hogy jaj mi köze van annak, hogy sok politikus lop meg csal ahhoz, hogy másoknak nem jut munka/pénz
hát srsly?! elég sok.. azt a sok pénzt valahonnan le kell nyulni, ergo ahonnan elveszik ott NEM LESZ

tudom neked, mint leendő politikusnak (pláne ha már ennyit tanultál érte, hogy az legyél) inkább a rendszert kell védened elvből
hiszen ha ellene dolgoznál akkor elég gyorsan kinn találnád magad a köreikből és azért neked is mint minden embernek valahol elsősorban a saját érdekeidet kell nézned, később a család érdekeit

szóval én nem bántalak emiatt, megértelek
ha én ott lennék én sem hiszem, hogy ennyire harcolnék ellene, küzdenék a népért.. ami nép amugy is ökör mint a fasz és fel se fogja ki tesz jót meg ki nem
fojjon a péz azt hawaly dizsi
Member
Gold: 33,265.80
Nov 7 2013 05:23am
Quote (Senee @ 7 Nov 2013 12:14)
mintha ez ilyen kurvaegyszerű lenne
lázár jános is könnyen pofázza az s8-ból, hogy aki nem vitte semmire annyit is ér
gondolom akkor ezzel igy egyet is értesz ezzel a mondatával

persze lehet itt hozni jo kis példákat, hogy semmiböl csináltak emberek milliokat
de több az olyan aki csinálna és mégsem tud (inb4 mit csinálsz TE, nem, nem magamra gondoltam újfent)
és miért nem tud?! mert az egész országot átjárja a korrupció, mindenki lop-csal hazudik

és most lehet mondani, hogy jaj mi köze van annak, hogy sok politikus lop meg csal ahhoz, hogy másoknak nem jut munka/pénz
hát srsly?! elég sok.. azt a sok pénzt valahonnan le kell nyulni, ergo ahonnan elveszik ott NEM LESZ

tudom neked, mint leendő politikusnak (pláne ha már ennyit tanultál érte, hogy az legyél) inkább a rendszert kell védened elvből
hiszen ha ellene dolgoznál akkor elég gyorsan kinn találnád magad a köreikből és azért neked is mint minden embernek valahol elsősorban a saját érdekeidet kell nézned, később a család érdekeit

szóval én nem bántalak emiatt, megértelek
ha én ott lennék én sem hiszem, hogy ennyire harcolnék ellene, küzdenék a népért.. ami nép amugy is ökör mint a fasz és fel se fogja ki tesz jót meg ki nem
fojjon a péz azt hawaly dizsi

Ha tehetseges vagy, vagy kemenyen dolgozol akkor a tarsadalom megjutalmaz ezert. Ha egyiket se teszed, akkor csak a tarsadalom konyoruletere szamithatsz.

Nem mondom, hogy tokeletes a rendszer, de nem tudunk ennel jobbat. Ha ugy erzed, hogy ebben az orszagban nem tudsz ervenyesulni, akkor szerencset probalhatsz mashol is, de egy lusta ember nem fog sehol sem igazan jol elni.

A politikusok korruptsagat pedig kerlek, ne keverd bele abba, hogy te miert nem dolgozol, miert nem tanulsz, etc. Ezek a Te hibaid es nem az ovek.

Nem a politikusokat akarom felmenteni a buneik terhe alol, csak azt mondom, hogy ez ket kulon problema.
Member
Gold: 5,302.77
Nov 7 2013 05:25am
Quote (josheide @ Nov 7 2013 12:23pm)
Ha tehetseges vagy, vagy kemenyen dolgozol akkor a tarsadalom megjutalmaz ezert. Ha egyiket se teszed, akkor csak a tarsadalom konyoruletere szamithatsz.

Nem mondom, hogy tokeletes a rendszer, de nem tudunk ennel jobbat. Ha ugy erzed, hogy ebben az orszagban nem tudsz ervenyesulni, akkor szerencset probalhatsz mashol is, de egy lusta ember nem fog sehol sem igazan jol elni.

A politikusok korruptsagat pedig kerlek, ne keverd bele abba, hogy te miert nem dolgozol, miert nem tanulsz, etc. Ezek a Te hibaid es nem az ovek.

Nem a politikusokat akarom felmenteni a buneik terhe alol, csak azt mondom, hogy ez ket kulon problema.

Most azzal fog jönni, hogy a csóró gyári munkás keményen dolgozik, még sincs megfizetve. És erről a korrupt politikusok tehetnek.

Quote (Senee @ Nov 7 2013 12:26pm)
ok, elfogadom, hogy lusta vagyok
de normális bérekért (~120k minimál) meg ha lenne munka egyből több lenne az emberek kedve is arra, hogy tegyenek valamit
és most nem az olyan családokra gondolok, ahol van 5 gyerek és még szárazkenyérér is elmennének dolgozni, csak hogy legyen valami

szóval de, valamilyen szinten tehet a politika arról, hogy ILYEN SZINTEN VAN A MORÁL
és ezt azért nem vitathatod, akármennyire is vagyok én lusta

So-so.

This post was edited by -joey- on Nov 7 2013 05:28am
Member
Nov 7 2013 05:26am
Quote (josheide @ Nov 7 2013 11:23am)

ok, elfogadom, hogy lusta vagyok
de normális bérekért (~120k minimál) meg ha lenne munka egyből több lenne az emberek kedve is arra, hogy tegyenek valamit
és most nem az olyan családokra gondolok, ahol van 5 gyerek és még szárazkenyérér is elmennének dolgozni, csak hogy legyen valami

szóval de, valamilyen szinten tehet a politika arról, hogy ILYEN SZINTEN VAN A MORÁL
és ezt azért nem vitathatod, akármennyire is vagyok én lusta
Member
Gold: 2,366.74
Nov 7 2013 05:28am
Quote (-joey- @ 7 Nov 2013 12:25)
Most azzal fog jönni, hogy a csóró gyári munkás keményen dolgozik, még sincs megfizetve. És erről a korrupt politikusok tehetnek.

és talált :DDD
Member
Nov 7 2013 05:30am
Quote (Inakwo @ Nov 7 2013 11:28am)
és talált :DDD

jolvan azért olvasd végig

és mondd a szemembe, hogy nem, a politika nem tehet semmit arról, hogy a morál ilyen szinten van
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121315Next
Add Reply New Topic New Poll