Quote (josheide @ Nov 7 2013 11:05am)
a lenyeg, hogy ha megmozditod a segged, te is ehetsz pizzat gyakran.
mintha ez ilyen kurvaegyszerű lenne
lázár jános is könnyen pofázza az s8-ból, hogy aki nem vitte semmire annyit is ér
gondolom akkor ezzel igy egyet is értesz ezzel a mondatával
persze lehet itt hozni jo kis példákat, hogy semmiböl csináltak emberek milliokat
de több az olyan aki csinálna és mégsem tud (inb4 mit csinálsz TE, nem, nem magamra gondoltam újfent)
és miért nem tud?! mert az egész országot átjárja a korrupció, mindenki lop-csal hazudik
és most lehet mondani, hogy jaj mi köze van annak, hogy sok politikus lop meg csal ahhoz, hogy másoknak nem jut munka/pénz
hát srsly?! elég sok.. azt a sok pénzt valahonnan le kell nyulni, ergo ahonnan elveszik ott NEM LESZ
tudom neked, mint leendő politikusnak (pláne ha már ennyit tanultál érte, hogy az legyél) inkább a rendszert kell védened elvből
hiszen ha ellene dolgoznál akkor elég gyorsan kinn találnád magad a köreikből és azért neked is mint minden embernek valahol elsősorban a saját érdekeidet kell nézned, később a család érdekeit
szóval én nem bántalak emiatt, megértelek
ha én ott lennék én sem hiszem, hogy ennyire harcolnék ellene, küzdenék a népért.. ami nép amugy is ökör mint a fasz és fel se fogja ki tesz jót meg ki nem
fojjon a péz azt hawaly dizsi