d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Strife
Prev191011121323Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 5,390.00
Jan 9 2014 06:34am
akkor fail, de szerintem egy alpha fazisban levo game mesterlovesz reszehez akkor is boven elhanyagolhato meg mindig a szel

de akkor jolvan vismajor ugyes vagy, gondolom egy decens ereju full meroleges odlal szel talan kepes kilmeterenkent nagyjabol 10 centire

e: attol eg mindig nyomorek vagy es a mobak elleni ervelesed faszsag meg mindig

This post was edited by jarabekg on Jan 9 2014 06:35am
Member
Gold: 1,593.00
Jan 9 2014 06:35am
Quote (Vismajor @ 9 Jan 2014 11:37)
dota2, lol, hon, casual szarok
a férfiak sc2vel, csvel vagy quakel játszanak
Én mindig azt látom, hogy a jó gémerek, akik szoktak sokféle játékkal játszani és abban jók is(cs, quake, sc2 etc) azok max kipróbálás szinten nyomják valamelyik mobát, vagy hobibból
akik meg telefossák a lol meg dota2 topikot azok kb semmilyen más játékban nem tudnak letenni az asztalra semmit, mármint ahol skill kell, pl az előbb felsoroltak.

gyertek rám etc

Az igazi férfiak cod1-el kezdtek anno, cod2 majd 4, utána meg ha volt kedvük akkor szétbasztak mindenkit cs-ben(mint jómagam -megyek és felrakom a 2-t meg a 4-et is-).
Az meg hogy fps gamehez skill kell.. Röhögök rajtad. Ahhoz hogy te istenkirály legyél egy fpsben semmi más nem kell csak egy kis józan paraszt ész meg az hogy legyen egy kibaszott paksi erőműved hogy 68 millió fps-el rohangálhass és úgy lövöldözz le embereket hogy azt sem tudod mi történt. Ez kurva nagy skill tényleg.

Quote (Ghostmasterq @ 9 Jan 2014 12:30)
ezt a postot honnan bányásztad elő

Első oldal, elkezdtem onnan olvasni mert tudtam hogy lol vs dota vita lesz belőle és ricinger lesz az első fogyaták aki beleszarik majd a topicba.

This post was edited by Smat on Jan 9 2014 06:36am
Member
Gold: 3,747.73
Jan 9 2014 06:36am
Quote (jarabekg @ Jan 9 2014 01:34pm)
akkor fail, de szerintem egy alpha fazisban levo game mesterlovesz reszehez akkor is boven elhanyagolhato meg mindig a szel

de akkor jolvan vismajor ugyes vagy, gondolom egy decens ereju full meroleges odlal szel talan kepes kilmeterenkent nagyjabol 10 centire

Legalább elolvastad volna amit leírtam neked te zsidó balfasz, arra sincs igényed hogy ismereteket szerezz egy olyan témában amiről szemmel láthatólag semmi fogalmad sincs az ég világon, és besülsz vele egy társaságban. anyád se szeret, lefogadom

e: Kurvára nem érveltem a moba ELLEN semmit, de nembaj jara, jó, hogy tudsz olvasni :D

Quote (Smat @ Jan 9 2014 01:35pm)
Az igazi férfiak cod1-el kezdtek anno, cod2 majd 4, utána meg ha volt kedvük akkor szétbasztak mindenkit cs-ben(mint jómagam -megyek és felrakom a 2-t meg a 4-et is-).
Az meg hogy fps gamehez skill kell.. Röhögök rajtad. Ahhoz hogy te istenkirály legyél egy fpsben semmi más nem kell csak egy kis józan paraszt ész meg az hogy legyen egy kibaszott paksi erőműved hogy 68 millió fps-el rohangálhass és úgy lövöldözz le embereket hogy azt sem tudod mi történt. Ez kurva nagy skill tényleg.

Első oldal, elkezdtem onnan olvasni mert tudtam hogy lol vs dota vita lesz belőle és ricinger lesz az első fogyaták aki beleszarik majd a topicba.

úristen smat, ez még tőled is durván meredek volt :D

This post was edited by Vismajor on Jan 9 2014 06:38am
Member
Gold: 59.00
Jan 9 2014 06:37am
mit olvasok
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 9 2014 06:38am
Quote (Nerz8 @ 9 Jan 2014 13:37)
mit olvasok

smat utolsó postján röhögtem az eddigi legjobbat
Member
Jan 9 2014 06:39am
Quote (Anarkin @ Jan 9 2014 01:38pm)
smat utolsó postján röhögtem az eddigi legjobbat

És ő cszik
és akkor csodálkozunk, miért nyomorékok a csapattársaink MMben, lol
Member
Gold: 5,390.00
Jan 9 2014 06:40am
Quote (Smat @ Jan 9 2014 01:35pm)

arra céloz hogy októberi post ami nagyjabol 3 honapos

Quote (Vismajor @ Jan 9 2014 01:36pm)
Legalább elolvastad volna amit leírtam neked te zsidó balfasz, arra sincs igényed hogy ismereteket szerezz egy olyan témában amiről szemmel láthatólag semmi fogalma sincs az ég világon, és besülsz vele egy társaságban. anyád se szeret, lefogadom

fingom nincs a mesterloveszetbol, de gondolom ilyen empirikus valami lehet, en eg tudomanyos oldalrol kozelitettem meg. Miutan egy jateknak a fizikajat irjak meg, ezert mondtam, hogy mi a logikus megkozelites, eg mivel lehet ilyenkor szamolni.

jolvan mostmar leulhetsz, latom habzik a pofad
Member
Jan 9 2014 06:42am
Quote (Vismajor @ 9 Jan 2014 12:36)
Legalább elolvastad volna amit leírtam neked te zsidó balfasz, arra sincs igényed hogy ismereteket szerezz egy olyan témában amiről szemmel láthatólag semmi fogalmad sincs az ég világon, és besülsz vele egy társaságban. anyád se szeret, lefogadom

e: Kurvára nem érveltem a moba ELLEN semmit, de nembaj jara, jó, hogy tudsz olvasni :D

úristen smat, ez még tőled is durván meredek volt :D

Akkor cseréljünk, oda adom a gépet amivel 6 éve játszottam, és próbálj meg azzal gecikirály lenni.
Lesz úgy kb 80 fps-ed codban, és úgy kb 40 cs-ben. Hajrá, majd megnézzük mennyire számít a skill.
Member
Jan 9 2014 06:44am
Quote (jarabekg @ Jan 9 2014 01:40pm)
arra céloz hogy októberi post ami nagyjabol 3 honapos

fingom nincs a mesterloveszetbol, de gondolom ilyen empirikus valami lehet, en eg tudomanyos oldalrol kozelitettem meg. Miutan egy jateknak a fizikajat irjak meg, ezert mondtam, hogy mi a logikus megkozelites, eg mivel lehet ilyenkor szamolni.

jolvan mostmar leulhetsz, latom habzik a pofad

De olyan nyomorult vagy. Én is tudományos oldalról közelítettem meg, csak én helyesen. Vagy szerinted a ballisztika az lófasz?
Másrészt ott akkor a topikban már rég nem arról beszéltünk, hogy egy dayzbe mi reális és mi nem, hanem, hogy mi van a mesterlövészetben és mi nem, de np
Tipikus nyomorult ember vagy, akiről kiderül, hogy 100%ban hülyeséget beszél, és ahelyett, hogy meghallgatná és elfogadná a másikat aki jobban ért hozzá(vagy elolvassa a linkeket amit a másik belinkel) csak nyomja tovább a faszságát, terel, és az érvelésed meg teljesen inkorrekt
Valaki linkelje már el facebookon azt a baszom postblockert, fél jsp fent van nekem
Member
Jan 9 2014 06:44am
Quote (Vismajor @ 9 Jan 2014 12:39)
És ő cszik
és akkor csodálkozunk, miért nyomorékok a csapattársaink MMben, lol

Cod>cs
Bár mindegy is, azoknak az időknek már rég vége amikor tiptoptier teamekben voltam és a prókkal lőhettem a frageket. :cry:
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121323Next
Add Reply New Topic New Poll