Quote (tevetava @ 8 Sep 2013 17:31)
Nem feltétlen értek veled egyet, nekem mások a tapasztalataim.
legelső rendszer amit csináltunk, a fejlesztésvezetőnek semmi papírja nem volt róla, de az IRC korszakban nőtt fel, és rohadtul vágott mindent (5 sort nem programozott szerintem, de imádtam)
eredmény olyan volt mint egy leányálom
(azóta amúgy naponta 10k ember használja csak a webes cuccot amit egyedül csináltam, de
ezt csak epénsziből postoltam ezt csak azért postoltam hogy látszódjon, nem kell hozzá papír, hogy átlássa valaki REMEKÜL (az is az ő agyából pattant ki többnyire)) -- tettem is ki "Visszajelzés"-t meg mindent, pontozzák szempontok alapján 1..5 és kb semmibe nem tudtak belekötni
majd ha neked kell megalkotni nulláról valamit, ami kipattan valaki fejéből, máshogy fogod látni ^^
most pl én csináltam a közösségi szolgálat cuccost (bp, tanulóknak 50 órát teljesíteni kell, gondolom hallottál már róla) cégen kívüli döntések alapján
> körbeírják hogy mit kéne (a fenti papírokkal)
> egyszerűen a folyamat flawed kapásból három ponton, és mikor Te - akinek amúgy köze nem lenne mondjuk konkrét esetben a dologhoz papírt meg úgy semmit tekintve - elsőre átlátod, hogy itt valami nem stimmel pusztán paraszti ésszel.. azért NA
és most felhozhatnék egy tucat projectet három tucat emberrel, mindegyikről írhatnék xx sort xx példával és mosolyoghatnánk reggelig