Quote (Vismajor @ 19 Aug 2013 21:56)
Szerintem szégyenkezve élni egy kő alatt és gyereketvállalni nem feltétlen ugyanolyan szinten állnak
Én igazat adok neked, egy homokos ember is lehet normális, kedves, okos, intelligens, művész etc faszomtudja, és ne, ne éljenek szégyenkezve a föld alatt
De ne akarjanak gyereket vállalni, amikor fizikailag képtelenek a gyermeknemzésre, maradjanak nyugton. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy egy gyereknek TUTI rosszabb dolga lenne egy homokos párnál mint egy "normálisnál" ahol éppen mondjuk alkoholista az apa, drogos az anyuka etc
Fizikailag akkor lesz valaki képtelen a gyereknemzésre, ha pl. nincs pöcse/méhe.
Quote (Vismajor @ 19 Aug 2013 22:04)
Nem ugyanolyanok, van egy defektjük, és amíg nem tudjuk, hogy ez a defekt kihat e a gyerek fejlődésére(szerintem kihat, ezért is ellenzem) addig ne vállaljanak gyereket. Ha kiderül, hogy ez a defekt abszolút nicns hatássala gyerekre és csak a többi tulajdonság érvényesül(ld nomrális, kedves, családszerető, etc) akkor hajrá.
És ezt írtam le, hogy én nem fogok, és nem is szoktam hátrányos megkülönböztetésben részesíteni valakit, akinek defektje van. Mert ettől még lehet jó ember.
A homoszexualitás nem betegség, ne nevezd defektnek.