d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Zombi Apokalipszis > Mit Tennél
Prev191011121317Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Jul 6 2013 03:44am
bebiztosítanék egy konditermet

pl a nyíregyházi cutler gymet, ami alatt ott a tesco
full of win \o/

This post was edited by fahrii on Jul 6 2013 03:45am
Member
Gold: 343.00
Jul 6 2013 05:39am
Quote (Xundu @ Jul 6 2013 08:56am)
[x] Más.. (ird le)
felmennék egy 10 emeletes tetejére, tolnék egy sprintet, majd ugranék egyet.

nem sok küzdőszellem van benned
rögtön az elején feladnád

Quote (xGurke @ Jul 6 2013 09:14am)
ha már a szánalomnál tartunk

sírjál csak nagyfiú

Quote (fahrii @ Jul 6 2013 09:44am)
bebiztosítanék egy konditermet

pl a nyíregyházi cutler gymet, ami alatt ott a tesco
full of win \o/

szerintem edzésnek bőven jó lenne 100 zombikil/nap

meg mi van akkor ha kifogy a tesco és te még nem öltél le odakint 1et se
pár év alatt kifogysz és 1000 helyett 10000 zombi vár majd rád
Member
Gold: 2.70
Jul 6 2013 06:09am
[QUOTE=Senee,6 Jul 2013 12:39]nem sok küzdőszellem van benned

nem igazán látnám értelmét az életbemaradásnak. inkább zuhannék egyet, minthogy szépen lassan felőrlődjön az idegrendszerem, majd végképp beleőrülve széttépessem magamat.

Member
Jul 6 2013 06:25am
Quote (Xundu @ Jul 6 2013 12:09pm)
Quote (Senee @ 6 Jul 2013 12:39)
nem sok küzdőszellem van benned

nem igazán látnám értelmét az életbemaradásnak. inkább zuhannék egyet, minthogy szépen lassan felőrlődjön az idegrendszerem, majd végképp beleőrülve széttépessem magamat.

sztem csak hozzáállás kérdése
hogy hogyan fogja fel az ember

felfoghatnád úgy is mintha játékban lennél és így kiszámolnád hányat kell kinyírni/nap, hogy elfogyjanak
+kereshetnél túlélő táborokat is ahol társaságot találnál
vagy épp becserkészve őket kiiktatnád a hímeket, a nőstényeket meg szexrabszolgaként a bebiztosított hipermarket kényelmében felváltva használnád..
+dolgozhatnál azon hogyan fejlessz áramot, szerezni olyan napkollektorokat vagy idk és akkor 24/7 ps4ezés, xboxozás
kitalálhatnál magadnak egy csomó challenget, hogy hogyan-mivel öld a zombikat épp aznap, melyik a leghatásosabb etc
annyi hátrahagyott dolog lenne a világon amit megszerezhetnél, hogy időd nincs annyi még ha 70 évig élsz sel

This post was edited by Senee on Jul 6 2013 06:25am
Member
Gold: 0.16
Jul 6 2013 06:32am
Quote (Senee @ Jul 6 2013 12:25pm)

felfoghatnád úgy is mintha játékban lennél és így kiszámolnád hányat kell kinyírni/nap, hogy elfogyjanak
vagy épp becserkészve őket kiiktatnád a hímeket, a nőstényeket meg szexrabszolgaként a bebiztosított hipermarket kényelmében felváltva használnád..
+dolgozhatnál azon hogyan fejlessz áramot, szerezni olyan napkollektorokat vagy idk és akkor 24/7 ps4ezés, xboxozás
kitalálhatnál magadnak egy csomó challenget, hogy hogyan-mivel öld a zombikat épp aznap, melyik a leghatásosabb etc
annyi hátrahagyott dolog lenne a világon amit megszerezhetnél, hogy időd nincs annyi még ha 70 évig élsz sel

1. hozzászólásom a topichoz de ki a jófaszomnak jutna eszébe xbox-ozni, miközben tudja h többezer zombi várja kinn?
ennyire ne legyünk már életképtelenek

de válaszolva neked: miutan kiírtottam őket, kijátszottam minden érdekes jatekot, megneztem minden erdekes filmet, és egy könyvtárnyi könyvet kiolvastam, sztem unalmamban kinyírnám magam ~5-10 éven belül
viszont ha tudja az ember h rajta kívül vannak még élő emberek tuti h elkezdeném őket keresni, mert kicsi a világ, ők meg már lehet hogy elkezdtek építkezni

egyebkent milyen feel lenne ha ~4. évben fellépnél pl a wowra, és talalkozol valakivel OG.-ben
implying te lennel az

e: ja nem, veled BG-ben talalkoznek mert allis vagy

Q2: Mit tennel ha rajtad kívül csak Senee élne, boldogabb lennél? Én azért igen xd

errol a képről te jutottal eszembe

This post was edited by AngryBug on Jul 6 2013 06:35am
Member
Jul 6 2013 06:41am
Quote (AngryBug @ Jul 6 2013 12:32pm)
1. hozzászólásom a topichoz de ki a jófaszomnak jutna eszébe xbox-ozni, miközben tudja h többezer zombi várja kinn?
ennyire ne legyünk már életképtelenek

de válaszolva neked: miutan kiírtottam őket, kijátszottam minden érdekes jatekot, megneztem minden erdekes filmet, és egy könyvtárnyi könyvet kiolvastam, sztem unalmamban kinyírnám magam ~5-10 éven belül
viszont ha tudja az ember h rajta kívül vannak még élő emberek tuti h elkezdeném őket keresni, mert kicsi a világ, ők meg már lehet hogy elkezdtek építkezni

egyebkent milyen feel lenne ha ~4. évben fellépnél pl a wowra, és talalkozol valakivel OG.-ben
implying te lennel az

e: ja nem, veled BG-ben talalkoznek mert allis vagy

Q2: Mit tennel ha rajtad kívül csak Senee élne, boldogabb lennél? Én azért igen xd

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1001662_349345665169080_673718452_n.jpg

errol a képről te jutottal eszembe

ennyi faszságot régen olvastam

ok, először rá vagy feszülve a zombikra hogy URISTZEN URISTZEN és nem tudsz mással folglalkozni
de azért egy év után nem hinném hogy még mindig meg lennél feszülve, ha pl lenne egy bebiztositott helyed akkor böven ráérnél xboxozni, ne legyél már sügér

a wowot direkt nem irtam ide mert a szerver valahol svédországban van ami ugye árammal működik amihez ugye kell hogy menjenek azok a gépek a szolgáltatonál ami ugye nem biztos müködni fog lévén hogy nincsenek emberek akik kezeljék
Member
Jul 6 2013 06:45am
Quote (Senee @ Jul 6 2013 12:41pm)
ennyi faszságot régen olvastam

ok, először rá vagy feszülve a zombikra hogy URISTZEN URISTZEN és nem tudsz mással folglalkozni
de azért egy év után nem hinném hogy még mindig meg lennél feszülve, ha pl lenne egy bebiztositott helyed akkor böven ráérnél xboxozni, ne legyél már sügér

a wowot direkt nem irtam ide mert a szerver valahol svédországban van ami ugye árammal működik amihez ugye kell hogy menjenek azok a gépek a szolgáltatonál ami ugye nem biztos müködni fog lévén hogy nincsenek emberek akik kezeljék

megbántam h értelmesem postoltam a topicodba, nemigazán fogadod el másoknak a véleményét ahogy látom
ha az ember 1 évig van zombikkal körülvéve, és 1 (akár bebiztosított helyen él) akkor is szerintem alapjáraton bekattanna.

de legalabb velem ne beszelj mar igy ha en normalis vagyok veled, komolyan nemértem. te is kezdesz olyan lenni mint smatjarabekg etc.
miutan őket fél hunsub basztatta 1 ideig, azt tartjak menőnek hogyha minden hozzaszolasban van flame

This post was edited by AngryBug on Jul 6 2013 06:49am
Member
Jul 6 2013 06:48am
Quote (AngryBug @ Jul 6 2013 12:45pm)
megbántam h értelmesem postoltam a topicodba, nemigazán fogadod el másoknak a véleményét ahogy látom
ha az ember 1 évig van zombikkal körülvéve, és 1 (akár bebiztosított helyen él) szerintem alapjáraton bekattanna.

lol
miért ne fogadnám el mások véleményét
nem egyszer volt rá példa

amúgy meg mit vársz, ha életképtelenezel úgy, hogy közben hülyeséget is postolsz

az, hogy engem itt mindenki utál nem jelenti azt, hogy mindenhez hülye vagyok és csak a ti meglátásaitok lehetnek helyesek
a zombiapokalipszihez történetesen értek.. nem egy filmet néztem már róla végig

amúgy meg olvasd el ezt megint

Quote (Senee @ Jul 6 2013 12:25pm)

gecire nincs ok a bekattanásra mert rengeteg dologgal tölthetnéd az idődet
pláne ha más emberekre is bukkansz

elhiszem kurvára jó keresni a helyet ahol belém lehet kötni de gondolkodj tovább máskor rajta mert ez így gyenge

This post was edited by Senee on Jul 6 2013 06:50am
Member
Jul 6 2013 06:50am
Quote (Senee @ Jul 6 2013 12:48pm)
lol
miért ne fogadnám el mások véleményét
nem egyszer volt rá példa

amúgy meg mit vársz, ha életképtelenezel úgy, hogy közben hülyeséget is postolsz

az, hogy engem itt mindenki utál nem jelenti azt, hogy mindenhez hülye vagyok és csak a ti meglátásaitok lehetnek helyesek
a zombiapokalipszihez történetesen értek.. nem egy filmet néztem már róla végig

nagyon félreértetted... nem neked akartam beszólni.
annyit akartam közölni azzal a résszel, hha valaki leszarja a zombikat, és csak 0-24 kockul, az életképtelen.
mert ha nem egy zombihadsereg, akkor mi venné rá őt h kimásszon a gép elől, és előbb velük végezzen?
Member
Jul 6 2013 06:51am
Quote (AngryBug @ Jul 6 2013 12:45pm)

de legalabb velem ne beszelj mar igy ha en normalis vagyok veled, komolyan nemértem. te is kezdesz olyan lenni mint smatjarabekg etc.
miutan őket fél hunsub basztatta 1 ideig, azt tartjak menőnek hogyha minden hozzaszolasban van flame

most se én kezdtem az életképtelenezést
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121317Next
Add Reply New Topic New Poll