Quote (AngryBug @ Jul 6 2013 12:45pm)
megbántam h értelmesem postoltam a topicodba, nemigazán fogadod el másoknak a véleményét ahogy látom
ha az ember 1 évig van zombikkal körülvéve, és 1 (akár bebiztosított helyen él) szerintem alapjáraton bekattanna.
lol
miért ne fogadnám el mások véleményét
nem egyszer volt rá példa
amúgy meg mit vársz, ha életképtelenezel úgy, hogy közben hülyeséget is postolsz
az, hogy engem itt mindenki utál nem jelenti azt, hogy mindenhez hülye vagyok és csak a ti meglátásaitok lehetnek helyesek
a zombiapokalipszihez történetesen értek.. nem egy filmet néztem már róla végig
amúgy meg olvasd el ezt megint
Quote (Senee @ Jul 6 2013 12:25pm)
sztem csak hozzáállás kérdése
hogy hogyan fogja fel az ember
felfoghatnád úgy is mintha játékban lennél és így kiszámolnád hányat kell kinyírni/nap, hogy elfogyjanak
+kereshetnél túlélő táborokat is ahol társaságot találnál
vagy épp becserkészve őket kiiktatnád a hímeket, a nőstényeket meg szexrabszolgaként a bebiztosított hipermarket kényelmében felváltva használnád..
+dolgozhatnál azon hogyan fejlessz áramot, szerezni olyan napkollektorokat vagy idk és akkor 24/7 ps4ezés, xboxozás
kitalálhatnál magadnak egy csomó challenget, hogy hogyan-mivel öld a zombikat épp aznap, melyik a leghatásosabb etc
annyi hátrahagyott dolog lenne a világon amit megszerezhetnél, hogy időd nincs annyi még ha 70 évig élsz sel
gecire nincs ok a bekattanásra mert rengeteg dologgal tölthetnéd az idődet
pláne ha más emberekre is bukkansz
elhiszem kurvára jó keresni a helyet ahol belém lehet kötni de gondolkodj tovább máskor rajta mert ez így gyenge
This post was edited by Senee on Jul 6 2013 06:50am