Quote (Baleee @ Mar 14 2013 01:02pm)
De ettol meg a lenyeg ugyan az, az 'atlag magyar' nem engedhet meg maganak olyan autot, aminek vagyon a szervizkoltsege, mint pl amit Balage irt a BMW-rol, hogy jo, aranyos, megy, stb, de vannak gyorsankopo alkatreszek, amik rohadt dragak, nyilvan van egy hatar ameddig merlegelni kell es ne ertsd felre nem egy csilli-villit akarok, azert nem rugtam el a realitastol es tudom, hogy karban kell tartani, azert nem akarom a teljes keretet cska az auto arara kolteni, hogy ha javitani kell vmit rajta arra legyen 'hirtelen', d eorulnek neki, ha a javitasi koltseg 3-4 ev alatt nem egyezne meg az auto ujkori araval. Illetve ha netan meghuzzak, stb akkor szinten ne csillio legyen az adott elem javitasa.
minden autónak van szervizköltsége, az hogy mennyit fizetsz azon múlik ,hogy mennyire engeded átbaszni magad, elmondom neked ,hogy BMW húde jó autójának se olyan kurvanagy a szervizköltsége, csak nem eredeti alkatrészekkel kel tömni meg márkaszervizbe hordani. ,de ha 1,5 millád van és már most a szervizen aggódsz akkor meg nemértem ezt a 6-7éves évjáratodat, egyszerüen amiről te beszélsz azt nem lehet összehozni értelmesen, csak úgy ha ráköltöd a gatyádat.
amugy vételár 20% hagyd meg kp-be , kell majd az átiratás, kötelező, + vezérlés, olajcsere kezdő 'csomagokra'.