Quote (ecneB @ Jan 24 2013 02:33pm)
edesanyam gyogypedagogus, szoval elegge tisztaban vagyok vele, hogy mi alapjan titulaljak fogyatekosnak a gyerekeket. legegyszerubb persze azt mondani, hogy vmi disze van a gyereknek, aztan el is van intezve a dolog. nem is vissel van a bajom, mondtam, hogy a rendszer szar, en is kihasznalnam a lehetoseget, de az is biztos, hogyha megkerdeneznek, akkor nem azzal jonnek, hogy milyen hatranyokkal indultam emiatt az eletben, max annyit h trololol fuck the system, kihasznaltam egy kiskaput, mert lehetosegem volt ra..
szerintem elvesztettem az elejét a történetnek, de én vist nem láttam itt dicsekedni azzal, hogy "bibibi köcsögök, nekem +40pont, mert rondábban írok, mint két háziorvos" szerintem azért írta le a hátrányokat, mert felhánytorgatták neki, hogy mégis mire föl kapta
kérdezték, válaszolt. simple as that
nem tud írni. ad érte a rendszer +40pont kompenzációt
miért kell belekötni szerencsétlenbe egyáltalán emiatt?
amúgy ilyenkor van felmentés magyarból akár csak részlegesen vagy azt azért meg kell írnia?
vagy van több idő az írásra vagy bármi ilyesmi? mert törin szar lehet írni(meg javítani) a hosszú esszéket meg magyaron az elemzéseket azért
@Tevetava: az érdemjegy alatt az érettségire gondoltam. uk-ban tudomásom szerint ez a jelentkezési feltétel, amit leírtam. a franciáról szabika biztos tudna mesélni. ausztriába tényleg csak az érettségi a belépő(meg nyelvvizsga), de ez nem meglepő, hiszen kis túlzással onnan ered maga az érettségi is
This post was edited by Eoghan on Jan 24 2013 08:37am