Megjöttem, iszonyat jó volt, remélem szerdán többen lesznek!
Elolvastam a topikot és.. elszomorodtam kicsit..
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 10 Dec 2012 17:58)
azert akarmennyire megy a siras, sok embernek tok folosleges a diploma, bar a 10k nagyon keves.
rengeteg ember elmegy egyetemre, mert olcso a berlet + jokat lehet bulizni.
lesz 1 diplomaja, ami szarra se jo.
lasd : kozgaz, kommunikacio, es hasonlo nevetseges szakok.
es utana elmegy kulfoldre takaritani, meg felszolgalni.
ezert kolt ra az allam sokmilliot?
ezen is kene gondolkodni....
Te most viccelsz?
És most már igazán elárulhatnád, hogy ki vagy, nem kell beszarni
Quote (HunIndex @ 10 Dec 2012 20:03)
e: meg mondjuk én amúgy is kicsit ilyen divat cuccnak érzem ezt a tüntetés dolgot. Szerintem az ott lévők közül sokan csak azért mentek oda, hogy majd holnap elmondhassák, hogy dude, hát mekkora volt. bezzeg én ott voltam.
Nagyon rosszul gondolod
Quote (Anarkin @ 10 Dec 2012 21:03)
olyanok mindig kellenek akik megszakértik a teljes világgazdaságot és politikát 20 évesen, ezt senki se tagadta
Gratulálok, hogy ez jött le belőle, úgy látszik téged is elért a mostani kormány kommunikációja a közgazdászokkal kapcsolatban
Egyébként meg nagyon zavaró, hogy mindenki siránkozik állandóan itt, a subon is, hogy mennyire szar ez az ország, de amikor lehetne, semmit nem csináltok. Otthon ültök, és nézitek, hogy mi történik. Ami pedig még rosszabb, mindenki úgy gondolja, hogy "áh, úgy se történik semmi..". Mi a fasz? Ha otthon ültök attól történni fog? Ha kimész külföldre, jobb lesz az ország? Szerintetek kik azok, akik változtatni tudnának ezen? Segítek egy kicsit: Ti.