d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Matek
Prev191011121315Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 7,149.00
Dec 7 2012 07:38am
Quote (ecneB @ 7 Dec 2012 12:08)
sajnos ez true

anyam viii. keruleti suliban foglalkozik gyogyis gyerekekkel, ergo ciganyok es semmi bajuk, csak hulyek mint a segg

19 eves srac hetedik osztalyban allitasa szerint csak azert akarja elvegezni az altalanost, mert ehhez kotik a jogositvany megszerzeset.

18 eves lany, 2 gyerek utan, hatalmas pocakkal.. edesanyamek vilagositottak fel, hogy nagyjabol a hetedik honapban lehet a harmadikkal...

12 eves kissrac (nem dzsipo ofc :D) buszken meseli, hogy elozo napi szuletesnapjara edesapjatol kurvazast kapott

ilyenkor van hogy i dont wanna live on this planet anymore
a hülyék sokszor gyorsabban szaporodnak mint az értelmiségiek, valami szabályozás csak kéne, de ígyis fogyunk M.o-n
Member
Gold: 4.20
Dec 7 2012 07:38am
Quote (Vismajor @ 7 Dec 2012 14:30)
Engem is azért hagyott el a barátnőm, mert terhes lett. 13-14 éves lehetett, azóta sztem már simán 3 gyerekes, de a kettő az fix. Azis büdös cigány volt természetesen

vismajor ujabb vallomasa
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 7 2012 07:47am
Quote (Vismajor @ 7 Dec 2012 15:30)
Engem is azért hagyott el a barátnőm, mert terhes lett. 13-14 éves lehetett, azóta sztem már simán 3 gyerekes, de a kettő az fix. Azis büdös cigány volt természetesen

lolwut

Quote (Vismajor @ 7 Dec 2012 15:33)
igen
hát akkor jó hülye vagy
Hihetetlen módon(ki gondolná) lófaszt se lehet tanitani egy osztályban ilyen 10-11-12. osztályban, ha ilyen selejt nyomorult ostoba cigány adja az soztály gerincét. Ha azokat kilehetne rugni a gecibe(mert bár mostmár csak 16 év a korhatár, nem lehet cska úgy kirugni) akkor a töbib gyereknek lehetne normálisan órát tartani és azok akik nem akarnak segghülyék maradni van esélyük
Én imádtama  földrajzot gimnáziumba aztán átjöttem szakközépbe ahol a föci óra levolt fosva diákok-tanár által és emlékszem tökre lelombozott, mert én azzal akartam foglalkozni aztán a tanárnak esélye sem volt tanitani a sok balfasztól akik telezsarták az óráját

fegyelmezni kéne őket

nem is értettem sosem, miért vannak ilyen papucs tanárok
megláttuk a hardware tanáromat, és tudtuk hogy ha annyit mond "na idefigyelj pacák" akkor behúzzuk a seggünket :D (és sosem kellett semmit se csinálnia, lehet hogy tiszta bárány alkat volt, sose tudjuk meg, meghalt szegény utolsó évben biciklizés közben)

az nem menő hogy kirúgjuk őket az iskolából, egyengetni kéne az útjukat, mert így sosem fog megváltozni a helyzet

volt cigány osztálytársam általánosban (az a tipikus, faterja 8 kiló aranyban), és jó tanuló, kb 2x voltam náluk mert a suli mellett laktak és kellett valami, és mindkétszer vasszigort láttam ott.. tanult-e, mi volt a suliban, etc -- és érdekes módon a többi hozzá hasonló nem tudta elrontani őt, mert számunkra normális körülmények között nevelték, és megvoltak a normái

mondjuk lehet igazad van, és otthon kéne kezdeni a nevelést, de szerintem az iskola is hozzájárulhat ehhez

én tök szívesen lennék tanár ha lenne rá esély hogy megfizetik (nincs), (még a pontjaimat is simán át tudnám vinni ezután a képzés után javarészt :P ), de az biztos hogy nem az a tipikus földrajz tanár alkat lennék, hanem rettegés lenne a teremben ( :rofl: )
Member
Gold: 279.00
Dec 7 2012 07:52am
Quote (Anarkin @ 7 Dec 2012 15:15)
és ezek után bevezetik (talán már be is vezették ha jól tudom), hogy csak 16 éves körig tankötelesek...

ahelyett hogy odaláncolnák őket minden erővel, hátha a felének megjön az esze

amúgy volt egy egyetemi tanár aki ecsetelte a kérdést, a kulturális különbségeket (szülői nevelés, etc) és mikor leírta a kis jegyzetébe hogy (nyersen fogok fogalmazni) azért ilyen hülyék mert minden második vérfertőzés eredménye, mert ott van testvérházasság, etc, akkor majdnem meghurcolták -- (nem hivatalosan, hiszen ez tény -- hanem csak felháborodtak rajta az érintettek hogy hurrdurr)

nem lehet oket ranitani. a normalisakat is tanitja es nyolcadik osztalyosoknak egyszeru elemi matematikat tanitanak vmint megcsak nem is irast de cmennyire legalabb olvasni tudjanak a nyomorultak.. es ezek nem a fogyatekosok hanem a normal osztaly... en mef mindif kenyszwemunkara itelnem ha mar masra nem jok es kivegezni nem lwhwt oket
Member
Gold: 279.00
Dec 7 2012 07:55am
fegymezni sem lehet oket, htni nem utheted meg mert eleted vegeig nem ranithatsz uhy meghurcolnak

tele vannak jogokkal zero kotelesseggel.. vicc egyszeruen

es mutter aki szentul hitt abban h valtoztatni lehet lfszt kerek perec meondta h nem lehet olet integralni
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Dec 7 2012 07:57am
Quote (Anarkin @ 7 Dec 2012 15:47)
lolwut

fegyelmezni kéne őket

megláttuk a hardware tanáromat, és tudtuk hogy ha annyit mond "na idefigyelj pacák" akkor behúzzuk a seggünket :D (és sosem kellett semmit se csinálnia, lehet hogy tiszta bárány alkat volt, sose tudjuk meg, meghalt szegény utolsó évben biciklizés közben)

az nem menő hogy kirúgjuk őket az iskolából, egyengetni kéne az útjukat, mert így sosem fog megváltozni a helyzet

volt cigány osztálytársam általánosban (az a tipikus, faterja 8 kiló aranyban), és jó tanuló, kb 2x voltam náluk mert a suli mellett laktak és kellett valami, és mindkétszer vasszigort láttam ott.. tanult-e, mi volt a suliban, etc -- és érdekes módon a többi hozzá hasonló nem tudta elrontani őt, mert számunkra normális körülmények között nevelték, és megvoltak a normái

mondjuk lehet igazad van, és otthon kéne kezdeni a nevelést, de szerintem az iskola is hozzájárulhat ehhez

én tök szívesen lennék tanár ha lenne rá esély hogy megfizetik (nincs), (még a pontjaimat is simán át tudnám vinni ezután a képzés után javarészt :P ), de az biztos hogy nem az a tipikus földrajz tanár alkat lennék, hanem rettegés lenne a teremben ( :rofl: )

Azert huztad be a segged, meg feltel a tanaraidtol, mert teged igy neveltek otthon... a ciganyt meg nem eppen a tiszteletre neveli otthon az apja, hanem eppen az ellenkezojere, ergo h ne vegye figyelembe a felsobb autoritast

Nem a tanar hibaja nagyreszt. Ha hazaertem majd irok meg
Member
Gold: 3,747.73
Dec 7 2012 08:03am
Quote (Anarkin @ Dec 7 2012 02:47pm)
lolwut

fegyelmezni kéne őket

Most mint pedagógus családból származó irhatnék egy kurva nagy TL;DR-t hogy hányezer helyen bukik meg amit irsz de ma már leirtam vagy 4 tldr-t sé elegem van
Mégis mi a fasszal nevelje a tanár a gyereket, mi van a kezébe? Szerinted?
Member
Gold: 0.00
Dec 7 2012 08:53am
Anarkin :D

Amugy amikor ciganykerdesrol volt szo a tanarom azt mondta hogy egy megoldas van ra de azt a 2. Vh ota nem alkalmazzak. Milyen igaz, de hianyzik az a csavo :(
Member
Gold: 6,645.00
Dec 7 2012 09:06am
Quote (ecneB @ Dec 7 2012 11:08am)
sajnos ez true

anyam viii. keruleti suliban foglalkozik gyogyis gyerekekkel, ergo ciganyok es semmi bajuk, csak hulyek mint a segg

19 eves srac hetedik osztalyban allitasa szerint csak azert akarja elvegezni az altalanost, mert ehhez kotik a jogositvany megszerzeset.

18 eves lany, 2 gyerek utan, hatalmas pocakkal.. edesanyamek vilagositottak fel, hogy nagyjabol a hetedik honapban lehet a harmadikkal...

12 eves kissrac (nem dzsipo ofc :D) buszken meseli, hogy elozo napi szuletesnapjara edesapjatol kurvazast kapott

shit, nem is tudtam
örülök hogy nem diplomához kötött!
Member
Gold: 3,747.73
Dec 7 2012 09:09am
Quote (szabika @ Dec 7 2012 04:06pm)
shit, nem is tudtam
örülök hogy nem diplomához kötött!

elsőnek azért failolt be a kreszvizsgázásom mert nem adtam le az álalános iskolai bizonyitványom fénymásolatát... Azt bizonyitja h tudk olvasni
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121315Next
Add Reply New Topic New Poll