Quote (Vismajor @ 7 Dec 2012 15:30)
Engem is azért hagyott el a barátnőm, mert terhes lett. 13-14 éves lehetett, azóta sztem már simán 3 gyerekes, de a kettő az fix. Azis büdös cigány volt természetesen
lolwut
Quote (Vismajor @ 7 Dec 2012 15:33)
igen
hát akkor jó hülye vagy
Hihetetlen módon(ki gondolná) lófaszt se lehet tanitani egy osztályban ilyen 10-11-12. osztályban, ha ilyen selejt nyomorult ostoba cigány adja az soztály gerincét. Ha azokat kilehetne rugni a gecibe(mert bár mostmár csak 16 év a korhatár, nem lehet cska úgy kirugni) akkor a töbib gyereknek lehetne normálisan órát tartani és azok akik nem akarnak segghülyék maradni van esélyük
Én imádtama földrajzot gimnáziumba aztán átjöttem szakközépbe ahol a föci óra levolt fosva diákok-tanár által és emlékszem tökre lelombozott, mert én azzal akartam foglalkozni aztán a tanárnak esélye sem volt tanitani a sok balfasztól akik telezsarták az óráját
fegyelmezni kéne őket
nem is értettem sosem, miért vannak ilyen papucs tanárok
megláttuk a hardware tanáromat, és tudtuk hogy ha annyit mond "na idefigyelj pacák" akkor behúzzuk a seggünket

(és sosem kellett semmit se csinálnia, lehet hogy tiszta bárány alkat volt, sose tudjuk meg, meghalt szegény utolsó évben biciklizés közben)
az nem menő hogy kirúgjuk őket az iskolából, egyengetni kéne az útjukat, mert így sosem fog megváltozni a helyzet
volt cigány osztálytársam általánosban (az a tipikus, faterja 8 kiló aranyban), és jó tanuló, kb 2x voltam náluk mert a suli mellett laktak és kellett valami, és mindkétszer vasszigort láttam ott.. tanult-e, mi volt a suliban, etc -- és érdekes módon a többi hozzá hasonló nem tudta elrontani őt, mert számunkra normális körülmények között nevelték, és megvoltak a normái
mondjuk lehet igazad van, és otthon kéne kezdeni a nevelést, de szerintem az iskola is hozzájárulhat ehhez
én tök szívesen lennék tanár ha lenne rá esély hogy megfizetik (nincs), (még a pontjaimat is simán át tudnám vinni ezután a képzés után javarészt

), de az biztos hogy nem az a tipikus földrajz tanár alkat lennék, hanem rettegés lenne a teremben (

)