d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ghostmasterq Vallomása
Prev191011121321Next
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Oct 19 2012 09:34am
Quote (Ghostmasterq @ Oct 19 2012 05:31pm)
jó, én ezt értem, de kb. egyetlen lehetőségem.

mondjuk kapcsolatot tartani mindenképpen fogok (bár lehet fail lesz), mert így hogy ez megtörtént, nevezzetek buzinak, de ő egy jó barátom volt eddig is, és talán ez után is fog. szó szerint minden tud rólam, én is róla.
Most nem tudom, köszönöm mindenki tanácsát, de érdekes, hogy mindenki ennyire mondja, hogy szakadjak el tőle. Most így belegondolva, nem azt mondom,hogy rossz volt megnyitni a topicot, mert nem, de ha valaki ismerősömet el tudom érni, akkor nyilván nem nyitottam volna meg, és nem tőletek kérek tanácsot.

Most beszéltem az egyik legjobb haverommal. Ő azt mondta, hogy amúgy teljesen egymásnak valók vagyunk. Mondjam meg neki, hogy bassza meg, ha tényleg fontos vagyok a számára, megpróbálja rendbe hozni, és megváltozni.

gl, azt hiszem nem ez lesz az utolsó ilyen topik akkor :D
Member
Gold: 1,593.00
Oct 19 2012 09:40am
Quote (Ghostmasterq @ 19 Oct 2012 15:31)

mondjuk kapcsolatot tartani mindenképpen fogok (bár lehet fail lesz), mert így hogy ez megtörtént, nevezzetek buzinak, de ő egy jó barátom volt eddig is, és talán ez után is fog. szó szerint minden tud rólam, én is róla.
Most nem tudom, köszönöm mindenki tanácsát, de érdekes, hogy mindenki ennyire mondja, hogy szakadjak el tőle. Most így belegondolva, nem azt mondom,hogy rossz volt megnyitni a topicot, mert nem, de ha valaki ismerősömet el tudom érni, akkor nyilván nem nyitottam volna meg, és nem tőletek kérek tanácsot.

Most beszéltem az egyik legjobb haverommal. Ő azt mondta, hogy amúgy teljesen egymásnak valók vagyunk. Mondjam meg neki, hogy bassza meg, ha tényleg fontos vagyok a számára, megpróbálja rendbe hozni, és megváltozni.

Ne legyél már ennyire beta, felejtsd el a picsába, vagy csak alkalmanként baszd meg hogy legyen fasz a picsája alatt...
Tudom elég bunkó meg nyers stílusban mondtam el, de 1 mondatban kb ennyi a lényege.
Member
Gold: 100.00
Oct 19 2012 09:41am
Quote (Ghostmasterq @ Oct 19 2012 01:43am)
Nos sziasztok. Sokan ismertek, itt vagyok közöttetek jópár éve, valakik valós életből is.
A következő szöveg elég hosszú lesz szerintem, de most valakivel ezt meg kell osztanom, és mivel egyik komám van Karcagon, viszont őt nem tudom elérni, veletek osztom meg.

Mostanában elég zűrös az életem.
A nevemre büszke vagyok, faterom az egész életemben azt mondta sose adjam fel, tartsak ki, ha valamit meg kell csinálni, hát csináljam meg, akármibe és akármennyi időbe is kerül.
Jah, és érzelmi analfabéta vagyok szerintem, azért is nyitok egy topicot.

Először is azzal kezdeném,hogy az elmúlt pár hónap gyötrelmes volt, szó szerint mindent elvesztettünk. Mondjuk úgy,ha gerinctelenek lennénk, mennénk Angliába.
Faterom 20 éves munkája ment tönkre, minden amiért dolgozott szertefoszlott. Próbálja menteni ami menthető, de hiába gürcöl, nem tud egyről a kettőre jutni. Csodálkozok,hogy nem őrül bele. Ebbe ne menjünk bele, nem is mondok erről többet.

Most jön az amiért a topicot nyitottam, a lány.
Igen, olyan is van. Leszögezem előre, hogy nem vagyok buzi, teljesen, 100%-ig hetero vagyok.
4 éve még pisis gimiskoromban jött ő, és minden megváltozott, belezúgtam, viszont éppen akkor körül jött össze az akkori barátjával, akivel 2 vagy nemistommá hány évig együtt volt. Elmondtam neki, nem voltam hepi, de túléltem.
Barátjának tekintett. Végig mellette voltam, szarban, meg mindenhogy. Végül szakított, jött még 1 év gimi asszem, utána egyetem, távol egymástól,de tartottuk a kapcsolatot, mint barát.
Egyébként nem voltam én 4 évig belezúgva, volt sikertelen próbálkozásaim másnál is de az nem jött össze.
Viszont most jött ez a gyár. Úgy alakult hogy találkozgattunk, szerelmes lett belém. Lévén, hogy nem igazán voltam még nővel(mondhatni 0-val) eléggé ügyetlen voltam a szexben, amihez neki nem volt türelme. Kitörtem 4 év friendzoneból.
Hivatalosan nem voltunk egy pár, de kb. 2 hónapig voltunk együtt.
Viszont most jön a fordulat.
Megcsalt, egyszer. Másfél hónapja kb, csak a szex miatt. Most mondta el, kb 2 órája.
Most én amit érzek: kb. a legtökéletesebb nő számomra. Jó fej, megértjük egymást, tudunk beszélgetni. Úgy 20 éves fejjel, talán csak hirtelen felindulásból (bár úgy érzem nem) azt mondom, hogy vele le tudnám élni az életem. Ő azt mondja, hogy csak azért mert vele voltam először nővel, és ehhez lehet köze, szerintem nem, már a kis 'kapcsolatunk' előtt is ezt éreztem. Egyébként azt is elmondta,hogy ne várjak tőle sokat, nagyon nagy fasz tud lenni kapcsolatokban.
Ő: Nem igazán kapcsolat párti, azzal a bizonyos 2 éves kapcsolat után megfogadta,hogy nem lesz neki jó darabig ilyen érzelmes kapcsolata. Mikor 2 hónapja összejöttünk 2 hétig kb. fellángolás, most az alábbhagyott, szeret, viszont a kurva szex.
Szép is a szerelem, csak a rohadt dugás ne lenne, mondják a bölcsek.
Most hétfőn ő utazik Londonba.

Most kapcsolódunk hozzá az elejére.
Mivel eléggé meggyűlöltem ami körülöttem zajlik, mondhatni elegem van belőle, ezért én is kiutazék. Következő iskolakezdésig, vagy ha bejön az élet, kint maradok. Egyedül mennék.
Nem ő miatta, hanem csak magam miatt. Pozitívum volt, hogy ő is ott lesz.Viszont most nem tudom mi van.Én szeretem őt, elvileg ő is engem. Képes lenne megváltozni.
Viszont eléggé szétbaszott ez az este, az amit elmondott.

Eléggé érzelmi nyomorék vagyok, segítsetek.
Ja, meg ne legyen punci, ne vinnyogjak. Nem vinnyogok, csak tanácsot kérek.

/e xGurkenek mint mindenki úgyis megvolt ő is, keressétek a közös ismerősöket facebookon ! Rici, anyd,kaptány, meg Patrik közül lehet választani!
/e2 Igen, az egyetemet abbahagytam most. Faterom azt mondta menjek, a pénz valahogy meglesz. Nem mentem. Itt vagyok most, próbálok pénzt keresni valahogy. Pár hete pár napot dolgoztam, kaptam egy kicsit, abból most megvagyok. Voltam a munkanélküliben, bár itt ebben a fos városban milyen meló lenne addig is, amíg nem lesz elég pénz a kijutáshoz.
/e3 HunIndex, veled majd megbeszéljük!

ez most olyan volt mintha megnéztem volna a negyven éves szüzet
Member
Gold: 355.92
Oct 19 2012 09:41am
Quote (Ghostmasterq @ Oct 19 2012 05:31pm)

szerintem neked kurvára mindegy ki mit mond, addig úgy is kéred az ismerőseid véleményét, amíg valaki azt nem mondja, amit hallani akarsz, mint az egyik legjobb haverod
Member
Gold: 0.00
Oct 19 2012 09:46am
epik 4 éves friendzone után csodálkozom, hogy hagyta magát megbaszni. elég mélyen lehetett akkoriban
Member
Gold: 5,302.77
Oct 19 2012 11:01am
Quote (Ghostmasterq @ Oct 19 2012 04:10pm)
mikor felvetődött az ötlet, meg ez a kis valami még képben sem volt.
egyébként mit tehetnék? rohadhatok ebben a szar helyzetben amiben vagyok, vagy próbálok a lehető legjobb dolgon változtatni. Mivel kis angol tudásom van, ez tűnt a leglogikusabbnak is. Plusz volt kint egy haverom,sőt rokonom is, aki talán még az elhelyezkedésben is tud segíteni.

Jó ötlet volt. Ilyenkor a helyváltoztatás az egyik legjobb dolog, mert kizökkent a hétköznapi gondolkodásból, és nem leszel depressziós. Csak a csajjal ne találkozz odakint, és minden rendben lesz. Ugyan kisebb nagyságrendű, amit most példának felhozok, de pl. 4 éve én is egy szar lelkivilág elől költöztem másik városba, hirtelen ötlet volt, és azóta se bántam meg. Janouval egy évig egymás idegeire mentünk, meg pl. a mostani barátnőmet se ismertem volna meg, akivel már együtt élünk.
Member
Gold: 6,440.13
Oct 19 2012 11:32am
Quote (-joey- @ Oct 19 2012 06:01pm)
Jó ötlet volt. Ilyenkor a helyváltoztatás az egyik legjobb dolog, mert kizökkent a hétköznapi gondolkodásból, és nem leszel depressziós. Csak a csajjal ne találkozz odakint, és minden rendben lesz. Ugyan kisebb nagyságrendű, amit most példának felhozok, de pl. 4 éve én is egy szar lelkivilág elől költöztem másik városba, hirtelen ötlet volt, és azóta se bántam meg. Janouval egy évig egymás idegeire mentünk, meg pl. a mostani barátnőmet se ismertem volMona meg, akivel már együtt élünk.

Mondjuk nem azért, de nekem több ismerős elég rossz dolgokat mesélt Angliáról, már ami a beilleszkedést illeti. Persze van aki tök jó elvan, de sokan iszonyatosan szenvedtek. Ezek kb mind kurva jól kinéző, barátkozós, partyarc lányok.
Member
Gold: 1,593.00
Oct 19 2012 11:33am
Quote (beni @ 19 Oct 2012 17:32)
Mondjuk nem azért, de nekem több ismerős elég rossz dolgokat mesélt Angliáról, már ami a beilleszkedést illeti. Persze van aki tök jó elvan, de sokan iszonyatosan szenvedtek. Ezek kb mind kurva jól kinéző, barátkozós, partyarc lányok.

Igen, lehet pont azért mert minden második negró faszra akarta őket húzni, nem?
Member
Gold: 6,440.13
Oct 19 2012 11:36am
Quote (Smat @ Oct 19 2012 06:33pm)
Igen, lehet pont azért mert minden második negró faszra akarta őket húzni, nem?

Az egyik valami vidéki kisvárosban volt, ahol a teheneken kívül kb semmi nem volt és azt mondta, hogy a fiatal férfi kollégái is kb leszarták meg nem barátkoztak vele egyáltalán. Van egy másik lány, aki Londonban van a barátjával (tehát nem egyedül) és csak sír, hogy milyen fos kint. Akkor volt egy másik csaj, aki felszolgáló volt, őt nem tudom ki akarta megdugni, de több magyarral együtt volt ő is.
Member
Gold: 0.00
Oct 19 2012 11:38am
Quote (beni @ 19 Oct 2012 19:36)
Az egyik valami vidéki kisvárosban volt, ahol a teheneken kívül kb semmi nem volt és azt mondta, hogy a fiatal férfi kollégái is kb leszarták meg nem barátkoztak vele egyáltalán. Van egy másik lány, aki Londonban van a barátjával (tehát nem egyedül) és csak sír, hogy milyen fos kint. Akkor volt egy másik csaj, aki felszolgáló volt, őt nem tudom ki akarta megdugni, de több magyarral együtt volt ő is.

Én erasmusosoktól hallottam sokszor, hogy inkább magyarokkal voltak, mint helyiekkel.
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121321Next
Add Reply New Topic New Poll