Quote (Jancsipapa @ Oct 12 2012 06:31pm)
én csak annyit akarok ehhez hozzáfűzni, mert annyira (mint már kurvasokszor) elkezdtétek szidni meg basztatni a semmiért : most ilyen kurvára ismeritek joet, hogy egy ilyen magabiztos kijelentése miatt elkezdjétek csesztetni? Ismeritek az életét? Tudjátok már min ment keresztül esetleg? Attól még hogy nem egy rici, akinek az életéről mindent tudtok az utóbbi xx évben, ne gondoljátok már hogy ismeritek
speciel amikor már megláttam a topikot, meg hogy joey is nézi, tudtam, hogy ilyen véleménye lesz, tudok a keresztény neveltetésről, hiszen már találkoztam a családjával, és hogy ilyen témában mi lehet a véleménye
na mindegy, most asszem én is a joey-kategóriába fogok tartozni innentől, np
8 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous): TassassinHc, born2fxxk, Csabi, Fej, tevetava, Jancsipapa, SnoopDogg
yo
egyik fórumozóval kapcsolatban sincsenek előítéleteim, szerintem ismersz annyira, hogy tudd, hogy nem nézegetem habzó szájjal a topicokat, hátha bele tudok kötni 1-1 emberbe
én csak próbáltam éreztetni, hogy szerintem szűk látókörű, és azt is elhiszem, hogy ilyen családban nevelkedett, ennek ellenére szerintem sosem késő másképpen látni a dolgokat, és lehet, hogy neki van igaza, nem nekem, de attól még kiállhatok a véleményem mellett szerintem