Most nem az, buli alkalommal neha nekem is becsuszik 1 szal, de csak ha olyanja van valakinek, ami mondjuk jobbfele (djarum, bar msot az se mer szabika kiment, mast meg nem tudok, hogy olyat venne.. :C ).
Amugy totally egyetertek azzal, amit Ptdk mond. Az inkabb mellektermeke a dolognak, hogy akar tovabb elsz, de elso sorban a jelenben lesz jobb a kozerzeted tole, legalabb is nekem jol esik, amikor kifaraszt a mozgas, vagy pl kerti munka, vagy pl ha lemegyunk tiszatohoz, vagy valami az evezes vagy barmi mas. A masik mondjuk az, hogy aki varosban sportol, az ugyanolyan durvan szennyezi a tudejet, mint ha falun dohanyozna mondjuk, csak az mashogy jon ki. Pl egy aktiv pesti bringazos ev utan a tudokapacitasom csokkent, pedig magamat erosebbnek ereztem, stb, meg is eves asthma vizsgalaton szarabbat fujtam, mint elozo evben es ez benne is van a pakliban, mert egyszeruen olyan elbaszottul poros a varosok levegoja gyaraktol, kozlekedestol, szarazsagtol, stb, hogy rettenetes sok karos anyag rakodhat le a tudodban.
Mostansag pl visszaerosodott a tudom egy kicsit, ahogy nyaron otthon voltam, javult a teljesitmenyem es pl erzem, hogy nagyobb teljesitmenyre vagyok kepes zihalas nelkul ( /me proud) de ebbol adodoan azt is erzem, hogy amikor jovok hazafele es mert olyan kedvem van hozzacsapok par km-t es sprintelek egyet vagy vmi, vagy alapbol sietek haza (bringarol van ofc szo), akkor csak orron veszem a levegot ugyan de erzem, hogy eg az orrnyalkahartyam, mire hazaerek... ^^
Amit most tervezek venni az egy ilyen amugy:
http://totobobo.hu/nyitooldalNem egy nagy cucc, de barkinek aki pesten bringazik, eleg hasznos lehet, sot ha csak fut, akkor is, hiaba a margitsziget, meg fasztudja milyen parkok pesten, szart se ernek, nem csak a szmog baszhat be a tudonek, hanem mas porok is, amik ugyanugy jelen vannak.
15k 5 hónapra még meg is éri, ha valaki tényleg rendszeresen sportol heti 4+ alkalommal
Ezt már egyik osztálytársam is mutatta aztán mondtam neki, h odaadom neki bátyám második világháborús gázmaszkját :XD:XDFXD jól nézne ki benne tréning gatya+trikó+gázmaszk