Quote (bbaallaaggee @ 9 Sep 2012 10:06)
életemben nem kértek még tőlem személyit buliban, mert 35 évesnek nézek ki. boltban eddig egyszer, amikor is annyira meglepődtem és annyira elérzékenyültem, hogy boldogan, vigyorogva nyújtottam át a pénztárosnak.
a különbség az, hogy ezeket az embereket a törvény fogja és kötelezi, hogy ne engedjenek be/ne szolgáljanak ki senkit, aki nincs 18. de a mediamarktos pénztárost csak a fasz üzletpolitika és a mégfaszabb áruházvezetők fogják, akik ezt megkövetelik. és nehogy azt mondja valaki, hogy már elkaptak így akár egy tolvajt is, mert nem hiszem el.
amúgy ez mindenhol így van, nem csak a mediamarktban
sparban/auchanban/tescoban stb. mindenhol elkérték nekem
szóval ezt nem ők találták ki, szerintem még le is van írva valahol officially, hogy tudnod kell igazolni, hogy te vagy a bankkártya jogos tulajdonosa
amúgy más arcképes igazolványt is elfogadnak, ha neked valami problémád van a személyiddel
Quote (xGurke @ 9 Sep 2012 10:09)
ennyi erővel az is hőzönghetne ilyen balfasz stílusban, mint te, hogy MI A FASZNAK KÉR SZEMÉLYIT, NEM VAGYOK MÁR GYEREK, HOGY ELHAGYJAM A BANKKÁRTYÁMAT. HA MEG ELHAGYNÁM ÚGYIS LETILTANÁM, OMG OMG OMG HURR DURR
minek a pinkód, mi a fasznak memorizáljak 4 számjegyet, ha elhagynám a kártyám úgyis letiltatnám