d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mi A Munkája A Szüleiteknek? > Topic
Prev191011121319Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 9 2012 03:09am
Quote (bbaallaaggee @ Sep 9 2012 09:06am)
életemben nem kértek még tőlem személyit buliban, mert 35 évesnek nézek ki. boltban eddig egyszer, amikor is annyira meglepődtem és annyira elérzékenyültem, hogy boldogan, vigyorogva nyújtottam át a pénztárosnak.

a különbség az, hogy ezeket az embereket a törvény fogja és kötelezi, hogy ne engedjenek be/ne szolgáljanak ki senkit, aki nincs 18. de a mediamarktos pénztárost csak a fasz üzletpolitika és a mégfaszabb áruházvezetők fogják, akik ezt megkövetelik. és nehogy azt mondja valaki, hogy már elkaptak így akár egy tolvajt is, mert nem hiszem el.

ennyi erővel az is hőzönghetne ilyen balfasz stílusban, mint te, hogy MI A FASZNAK KÉR SZEMÉLYIT, NEM VAGYOK MÁR GYEREK, HOGY ELHAGYJAM A BANKKÁRTYÁMAT. HA MEG ELHAGYNÁM ÚGYIS LETILTANÁM, OMG OMG OMG HURR DURR
Member
Gold: 1.21
Sep 9 2012 03:12am
Quote (xGurke @ 9 Sep 2012 10:09)
ennyi erővel az is hőzönghetne ilyen balfasz stílusban, mint te, hogy MI A FASZNAK KÉR SZEMÉLYIT, NEM VAGYOK MÁR GYEREK, HOGY ELHAGYJAM A BANKKÁRTYÁMAT. HA MEG ELHAGYNÁM ÚGYIS LETILTANÁM, OMG OMG OMG HURR DURR

baszok én rá hogy más miért hőzöng, adják meg a lehetőséget, hogy lemondhassak a kurva kedves gesztusukról, és írják ki mindenhova lóbaszó betűkkel, hogy nem vállalnak felelősséget kártyával való visszaélés miatt. őket sem baszogatják és én is hajlandó vagyok onnantól kezdve ott pénzt elkölteni
Member
Gold: 3,000.00
Sep 9 2012 03:12am
balallalglgleleglee clearly mad
Member
Sep 9 2012 03:13am
amúgy amiről az utolsó 5 oldal szól az soha nem történt meg még velem, nem is értem mi történik a topikban
Member
Gold: 1,080.60
Sep 9 2012 03:14am
Quote (bbaallaaggee @ 9 Sep 2012 10:06)
életemben nem kértek még tőlem személyit buliban, mert 35 évesnek nézek ki. boltban eddig egyszer, amikor is annyira meglepődtem és annyira elérzékenyültem, hogy boldogan, vigyorogva nyújtottam át a pénztárosnak.

a különbség az, hogy ezeket az embereket a törvény fogja és kötelezi, hogy ne engedjenek be/ne szolgáljanak ki senkit, aki nincs 18. de a mediamarktos pénztárost csak a fasz üzletpolitika és a mégfaszabb áruházvezetők fogják, akik ezt megkövetelik. és nehogy azt mondja valaki, hogy már elkaptak így akár egy tolvajt is, mert nem hiszem el.

amúgy ez mindenhol így van, nem csak a mediamarktban
sparban/auchanban/tescoban stb. mindenhol elkérték nekem
szóval ezt nem ők találták ki, szerintem még le is van írva valahol officially, hogy tudnod kell igazolni, hogy te vagy a bankkártya jogos tulajdonosa
amúgy más arcképes igazolványt is elfogadnak, ha neked valami problémád van a személyiddel

Quote (xGurke @ 9 Sep 2012 10:09)

minek a pinkód, mi a fasznak memorizáljak 4 számjegyet, ha elhagynám a kártyám úgyis letiltatnám
Member
Sep 9 2012 03:16am
Quote (farki @ 9 Sep 2012 10:14)
amúgy ez mindenhol így van, nem csak a mediamarktban
sparban/auchanban/tescoban stb. mindenhol elkérték nekem
szóval ezt nem ők találták ki, szerintem még le is van írva valahol officially, hogy tudnod kell igazolni, hogy te vagy a bankkártya jogos tulajdonosa
amúgy más arcképes igazolványt is elfogadnak, ha neked valami problémád van a személyiddel

minek a pinkód, mi a fasznak memorizáljak 4 számjegyet, ha elhagynám a kártyám úgyis letiltatnám

hetente legalább kétszer költök jóval 10 000 forint felett valamelyikben ezek közül és még soha nem kértek személyit.
de ilyen médiageciségeket áruló üzletekben sem
Member
Sep 9 2012 03:17am
btw több értelme van ellopni a személyit + lakcímkártyát, mert azzal ha bemegy a bankba akkor kikérheti minden pénzedet a számládról úgy, hogy még pinkódot se kérnek
where is your god now
Member
Gold: 0.92
Sep 9 2012 03:18am
eleve kikába vásárolni alapból owned jelet mutat

minap venni akartam széket, mire odajön egy alkalmazott ,hogy ö helyében inkább máshol venné mert itt minden 1,5x annyiba kerül.

szóval balázsnak az anyját yy fezzy
Member
Sep 9 2012 03:19am
Quote (rapiddani @ 9 Sep 2012 10:18)
eleve kikába vásárolni alapból owned jelet mutat

minap venni akartam széket, mire odajön egy alkalmazott ,hogy ö helyében inkább máshol venné mert itt minden 1,5x annyiba kerül.

szóval balázsnak az anyját yy fezzy

wat
Member
Gold: 39,210.00
Sep 9 2012 03:19am
Quote (bbaallaaggee @ 9 Sep 2012 10:06)

te kajak hülye vagy. miben is különbözik az ottani pénztáros az ittenitől? Ha már itt tartunk ha bemész 1 bankba a sajat szamladra nem tudsz penzt felrakni szemelyi nelkül, nemhogy kivenni. miben más a helyzet?

Még 1 dolog. Ez a törvényben van előírva, egyedül az összeghatárról döntenek a cégek, hogy mikortól kérik el. ( na meg hogy betartják-e egyáltalán )
Az hogy meg nem fogod fel hogy ez ténylegesen a te érdeked, furcsa

This post was edited by qkatz on Sep 9 2012 03:20am
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121319Next
Add Reply New Topic New Poll