Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 6 2012 12:39pm)
nemértem miről pofázol amúgy, mondom, irány diagnosztizálni az értelmifogyatékosságod, meni $$
ja amúgy kb harmadjára söröztünk, és azt mondta nekem hogy pesten én vagyok a legjobb haverja vagy barátja már nem emlékszek. 2 éve ittvan pesten, és egy olyan embernek mondja ezt akivel harmadjára találkozik, ilyen viselkedéssel mondjuk nem csoda hogy nincsenek igazi barátai, csak középsuliból még 1-2, mivel teljesen cask magával törődik
Azt mondtad, hogy a barátodnak tartasz te is, de akkor a story ezen része biztos kiesett. Az, hogy háromszor mentünk el sörözni az meg lel. Előző félévben kb minden héten találkoztunk, na de mindegy is. Általában kevés embert tartok arra méltónak, hogy a barátomnak nevezzem, a mostani viselekdésed kb nevetséges szinten van, valószínűleg akkor tévedtem, amikor méltó embernek tartottalak.
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 6 2012 12:43pm)
kurvára semmi értelmes magyarázás nemvolt ott, ennél már voltam sokkal részegebb is, és sosem voltam kötözködős, sőt sokkal kedvesebb vagyok, tehát valami oka nyilván volt hogy felbasztam magam. de azért mondjad csak a faszságaidat hülyegyerek.
kibaszott holló
Mindig kötözködős - agresszív részeg vagy lel. Nem tudom mi a faszt játszod itt a búrád.
This post was edited by jarabekg on Sep 6 2012 05:45am