d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > >mesh
Prev191011121334Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 834.97
Sep 6 2012 05:39am
Quote (Smat @ Sep 6 2012 12:34pm)
Te tipikusan az a nagypofájú gyerek vagy aki úgy állítja be a dolgokat hogy mekkora alpha, és hogy csak az önuralmad miatt maradt életben a pultos, jara meg rici is, de most azt akarod itt bemagyarázni hogy igazából te szájonbasztál volna mindenkit aki csak a közeledbe került, meg jarat is lefejezted volna egy söröskorsóval ha alkalmad lett volna rá, de amúgy tetszik a topic.

nemértem miről pofázol amúgy, mondom, irány diagnosztizálni az értelmifogyatékosságod, meni $$

Quote (rawen_teIstenverteNyomorek @ Sep 6 2012 12:32pm)
es ez meglepo, vagy mi? jarabekg egy patkany geci a forumon is nem tudnom mit vartal tole egy ilyen helyzetben, onimado arrogans fasz aki pont telibeszarja a pofadat, az ilyen embernek meg lehet szamolni hany baratja lesz az eletben

csak bekoszontem egy post erejeig, ugyis nemsokara jon a bankalapacs : ~ (

ja amúgy kb harmadjára söröztünk, és azt mondta nekem hogy pesten én vagyok a legjobb haverja vagy barátja már nem emlékszek. 2 éve ittvan pesten, és egy olyan embernek mondja ezt akivel harmadjára találkozik, ilyen viselkedéssel mondjuk nem csoda hogy nincsenek igazi barátai, csak középsuliból még 1-2, mivel teljesen cask magával törődik

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Sep 6 2012 05:40am
Member
Gold: 5,390.00
Sep 6 2012 05:40am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 6 2012 12:22pm)
ja amúgy nagyon csak részletekre emlékszek, de én még aztis kinézem az egészből, hogy jarabek elejétől fogva tartó "DE TE IDIÓTA VAGY, KURVÁRA NEM ÚGY ÉRTETTE BAZDMEG" meg hasonló ordibálásától mérgesedett így el a helyzet, és ha értelmesen viselkedett volna akkor kb fél perc alatt megbeszéljük a csapossal, és minden oké lett volna.

ja amúgy akácban ricit meg jarabeket majdnem agyonverték kint a kidoboka kidobok lel, nekem kellett odamenni bocsánatotkérni hogy szerencsétlen azért akarta bevinni a dobozos sört a kocsmába mert egy nyomorult, nem tehet róla

Persze a végén kiderül, hogy én vesztem össze a pultossal, és magamat fojtogattam

Szépen értelmesen elmagyaráztuk neked mindketten, hogy mit mondott a srác, csak olyan buta részeg voltál, hogy csak nyomtad tovább a primitív suttyulást, úgy hogy közben semmit nem fogtál fel abból ami történik. Igazából tényleg haza kellett volna mennem, nem kellett volna visszamennem, és lepofozni. Esküszöm nem tettem volna meg, ha látom, hogy képes vagy magadhoz térni, és felfogni hogy mi történik.
Member
Sep 6 2012 05:41am
Quote (rawen_teIstenverteNyomorek @ Sep 6 2012 12:38pm)
idk, egyszer csak banned lett pedig pont elotte szedtek le a warnt rola

és amúgy mostanában hogyhogy bannolnak egyből kb? az előző accaiddal azért tudtál postolni jóideig
Member
Gold: 1,593.00
Sep 6 2012 05:41am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 6 Sep 2012 11:39)
nemértem miről pofázol amúgy, mondom, irány diagnosztizálni az értelmifogyatékosságod, meni $$

ja amúgy kb harmadjára söröztünk, és azt mondta nekem hogy pesten én vagyok a legjobb haverja vagy barátja már nem emlékszek. 2 éve ittvan pesten, és egy olyan embernek mondja ezt akivel harmadjára találkozik, ilyen viselkedéssel mondjuk nem csoda hogy nincsenek igazi barátai, csak magával törődik, csak középsuliból még 1-2.

Most te azt mondod hogy jara egy nyomorék, miközben te is ugyan úgy kerested az ő társaságát és ugyan úgy szopkodtad a faszát mint ő neked, eléggé öngól szagú ez nekem.
Member
Gold: 6,440.13
Sep 6 2012 05:42am
Quote (Nerz8 @ Sep 6 2012 12:36pm)
igen, én is erre gondoltam

szerinted Tass is trollkodik
Member
Gold: 0.00
Sep 6 2012 05:43am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 6 2012 01:41pm)
és amúgy mostanában hogyhogy bannolnak egyből kb? az előző accaiddal azért tudtál postolni jóideig

nemtudom, biztos hollo dobott fel, de nemsokara kikoltozok becsbe majd akkor visszaterek!
Member
Sep 6 2012 05:43am
Quote (jarabekg @ Sep 6 2012 12:40pm)
Persze a végén kiderül, hogy én vesztem össze a pultossal, és magamat fojtogattam

Szépen értelmesen elmagyaráztuk neked mindketten, hogy mit mondott a srác, csak olyan buta részeg voltál, hogy csak nyomtad tovább a primitív suttyulást, úgy hogy közben semmit nem fogtál fel abból ami történik. Igazából tényleg haza kellett volna mennem, nem kellett volna visszamennem, és lepofozni. Esküszöm nem tettem volna meg, ha látom, hogy képes vagy magadhoz térni, és felfogni hogy mi történik.

kurvára semmi értelmes magyarázás nemvolt ott, ennél már voltam sokkal részegebb is, és sosem voltam kötözködős, sőt sokkal kedvesebb vagyok, tehát valami oka nyilván volt hogy felbasztam magam. de azért mondjad csak a faszságaidat hülyegyerek.

Quote (rawen_teIstenverteNyomorek @ Sep 6 2012 12:43pm)
nemtudom, biztos hollo dobott fel, de nemsokara kikoltozok becsbe majd akkor visszaterek!

kibaszott holló

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Sep 6 2012 05:44am
Member
Gold: 5,390.00
Sep 6 2012 05:44am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 6 2012 12:39pm)

ja amúgy kb harmadjára söröztünk, és azt mondta nekem hogy pesten én vagyok a legjobb haverja vagy barátja már nem emlékszek. 2 éve ittvan pesten, és egy olyan embernek mondja ezt akivel harmadjára találkozik, ilyen viselkedéssel mondjuk nem csoda hogy nincsenek igazi barátai, csak középsuliból még 1-2, mivel teljesen cask magával törődik

Azt mondtad, hogy a barátodnak tartasz te is, de akkor a story ezen része biztos kiesett. Az, hogy háromszor mentünk el sörözni az meg lel. Előző félévben kb minden héten találkoztunk, na de mindegy is. Általában kevés embert tartok arra méltónak, hogy a barátomnak nevezzem, a mostani viselekdésed kb nevetséges szinten van, valószínűleg akkor tévedtem, amikor méltó embernek tartottalak.

Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 6 2012 12:43pm)
kurvára semmi értelmes magyarázás nemvolt ott, ennél már voltam sokkal részegebb is, és sosem voltam kötözködős, sőt sokkal kedvesebb vagyok, tehát valami oka nyilván volt hogy felbasztam magam. de azért mondjad csak a faszságaidat hülyegyerek.

kibaszott holló

Mindig kötözködős - agresszív részeg vagy lel. Nem tudom mi a faszt játszod itt a búrád.

This post was edited by jarabekg on Sep 6 2012 05:45am
Member
Sep 6 2012 05:45am
Quote (Smat @ Sep 6 2012 12:41pm)
Most te azt mondod hogy jara egy nyomorék, miközben te is ugyan úgy kerested az ő társaságát és ugyan úgy szopkodtad a faszát mint ő neked, eléggé öngól szagú ez nekem.

mindigis tudtam hogy egy nyomorék, de nem zavart különösebben mert azthittem hogy legalább megbízható, de hát mindenki téved
Member
Gold: 1,593.00
Sep 6 2012 05:45am
Quote (jarabekg @ 6 Sep 2012 11:44)
Azt mondtad, hogy a barátodnak tartasz te is, de akkor a story ezen része biztos kiesett. Az, hogy háromszor mentünk el sörözni az meg lel. Előző félévben kb minden héten találkoztunk, na de mindegy is. Általában kevés embert tartok arra méltónak, hogy a barátomnak nevezzem, a mostani viselekdésed kb nevetséges szinten van, valószínűleg akkor tévedtem, amikor méltó embernek tartottalak.

Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121334Next
Add Reply New Topic New Poll