d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kit Kedvelsz Legkevésbé A Subon > Kit ölnél Meg, Ha Büntetlenül Megúszod
Prev191011121317Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 33,265.80
Jul 3 2012 04:39pm
Quote (Smat @ 4 Jul 2012 00:36)
Majd pont meshez fogok pozitívan hozzáállni... Tudom hogy neked senkivel sincs bajod, és mindenkivel normális vagy, de azért mesh egy külön kategória, az idióta kategóriába azért nem sorolnám mert az túl megszégyenítő lenne egy bmesnek, okosnak pedig nem hívnám, mert a záptojásnak több esze van..

peace man
Member
Gold: 3,000.69
Jul 3 2012 04:40pm
Quote (Smat @ 4 Jul 2012 00:30)
Also, most hogy megnyitottad ezt a topicot, gondolom nagyon faszának képzeled magad hogy mennyire sárba tiportad az érzéseimet meg senee érzéseit. No nem mintha védeni szeretném mert tudom hogy obvious troll, vagy ez engem bántana, inkább vicces hogy így próbálsz magadnak figyelmet szerezni olyanoktól akik igazából le se fossák a nyomorodat. Sajnos a hülyék be is jönnek és szavaznak valakire akit TE nem szeretsz, mert azt úgy illik, csak hogy op kedvében járjunk.
Nem igazán lett olyan sikeres ez a topic mint szeretted volna btw, 10 oldal elég kevés, egy jó flame party sem volt benne, szóval gondolom csalódott vagy egy kicsit. Ha valakit szeretnél idegesíteni akkor olyan dologgal idegesítsd amit nem tud szó nélkül hagyni. Inb4 te sem hagytad ezt a topicot szó nélkül
Tényleg nem, csak azért nem hogy rávilágítsak arra hogy mi is volt a topicod célja, ami sajnos nem jött össze... De nem baj, van még mit tanulnod te kis babaarcú.

ez már-már kajni szintű mélységekbe visz, de ő neki legalább annyi mentsége van, hogy fogyatékos, bár egyre inkább kezdek róla meggyőződni, hogy te sem vagy teljesen normális. az, hogy seggbuta vagy nem újdonság, de ebben + másik topicban leírtak olyan szinten elrugaszkodottak a valóságtól, hogy nem csodálkoznék, ha tényleg orvosi segítségre lenne szükséged.

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Jul 3 2012 04:40pm
Member
Gold: 59.00
Jul 3 2012 04:40pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 3 Jul 2012 23:40)
ez már-már kajni szintű mélységekbe visz, de ő neki legalább annyi mentsége van, hogy fogyatékos, bár egyre inkább kezdek róla meggyőződni, hogy te sem vagy teljesen normális. az, hogy seggbuta vagy nem újdonság, de ebben + másik topicban leírtak olyan elrugaszkodottak a valóságtól, hogy nem csodálkoznék, ha tényleg orvosi segítségre lenne szükséged.

le sad hulk
Member
Gold: 834.97
Jul 3 2012 04:42pm
Quote (Smat @ Jul 3 2012 11:30pm)
Also, most hogy megnyitottad ezt a topicot, gondolom nagyon faszának képzeled magad hogy mennyire sárba tiportad az érzéseimet meg senee érzéseit. No nem mintha védeni szeretném mert tudom hogy obvious troll, vagy ez engem bántana, inkább vicces hogy így próbálsz magadnak figyelmet szerezni olyanoktól akik igazából le se fossák a nyomorodat. Sajnos a hülyék be is jönnek és szavaznak valakire akit TE nem szeretsz, mert azt úgy illik, csak hogy op kedvében járjunk.
Nem igazán lett olyan sikeres ez a topic mint szeretted volna btw, 10 oldal elég kevés, egy jó flame party sem volt benne, szóval gondolom csalódott vagy egy kicsit. Ha valakit szeretnél idegesíteni akkor olyan dologgal idegesítsd amit nem tud szó nélkül hagyni. Inb4 te sem hagytad ezt a topicot szó nélkül
Tényleg nem, csak azért nem hogy rávilágítsak arra hogy mi is volt a topicod célja, ami sajnos nem jött össze... De nem baj, van még mit tanulnod te kis babaarcú.

mad?
Member
Gold: 834.97
Jul 3 2012 04:44pm
Quote (Smat @ Jul 3 2012 11:36pm)
Majd pont meshez fogok pozitívan hozzáállni... Tudom hogy neked senkivel sincs bajod, és mindenkivel normális vagy, de azért mesh egy külön kategória, az idióta kategóriába azért nem sorolnám mert az túl megszégyenítő lenne egy bmesnek, okosnak pedig nem hívnám, mert a záptojásnak több esze van..

bárcsak lenne értelme annak amit idehánysz, de nálad ez nem elvárás mondjuk

smat

28.57% (12 Votes)

megvan a győztes, gratuláljunk neki egy fejlövéssel
Member
Gold: 411.00
Jul 3 2012 04:51pm

get mad
Member
Gold: 1.00
Jul 3 2012 04:54pm
Quote (Smat @ 4 Jul 2012 00:30)

mondjuk ez így öngól (próbálok ismert fogalmakat használni), mert pontosan azt csináltad a topiccal, amire azt mondtad, hogy nem történt meg vele.

Member
Gold: 1,593.00
Jul 3 2012 04:54pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 3 Jul 2012 22:44)
bárcsak lenne értelme annak amit idehánysz, de nálad ez nem elvárás mondjuk

smat

28.57%  (12 Votes)

megvan a győztes, gratuláljunk neki egy fejlövéssel

Áhh, menthetetlen vagy... :(
Amúgy az miért van, hogy akivel irl találkoztál annak nem pofázol így? Csak úgy érdekel, nem akarok én veled találkozni meg semmi, egyszerűen csak kíváncsivá tett.

Quote (CyberPunk666 @ 3 Jul 2012 22:54)
mondjuk ez így öngól (próbálok ismert fogalmakat használni), mert pontosan azt csináltad a topiccal, amire azt mondtad, hogy nem történt meg vele.

Beleírtam hogy "inb4" ahol fennállt a lehetőség az "öngólra", szóval nem öngól ez, csak elmondtam a véleményemet hogy mi is volt a lehetséges célja ennek a topicnak.

This post was edited by Smat on Jul 3 2012 04:56pm
Member
Gold: 1.00
Jul 3 2012 05:00pm
Quote (Smat @ 4 Jul 2012 00:54)
Áhh, menthetetlen vagy... :(
Amúgy az miért van, hogy akivel irl találkoztál annak nem pofázol így? Csak úgy érdekel, nem akarok én veled találkozni meg semmi, egyszerűen csak kíváncsivá tett.

Beleírtam hogy "inb4" ahol fennállt a lehetőség az "öngólra", szóval nem öngól ez, csak elmondtam a véleményemet hogy mi is volt a lehetséges célja ennek a topicnak.

az inb4 az ilyen fórumos trollkodás ellen van, én viszont teljesen komolyan gondoltam.

én élvezem amúgy időnként ezt a kis csatát, de a te szempontodból talán az lenne a legjobb, ha josheidre hallgatnál.
Member
Gold: 1,593.00
Jul 3 2012 05:03pm
Quote (CyberPunk666 @ 3 Jul 2012 23:00)
az inb4 az ilyen fórumos trollkodás ellen van, én viszont teljesen komolyan gondoltam.

én élvezem amúgy időnként ezt a kis csatát, de a te szempontodból talán az lenne a legjobb, ha josheidre hallgatnál.

Letöltöm a postblockert, de téged nem blockollak mert te is tudsz normálisan állni hozzám. Deal?
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121317Next
Add Reply New Topic New Poll