Quote (Smat @ 4 Jul 2012 00:30)
Also, most hogy megnyitottad ezt a topicot, gondolom nagyon faszának képzeled magad hogy mennyire sárba tiportad az érzéseimet meg senee érzéseit. No nem mintha védeni szeretném mert tudom hogy obvious troll, vagy ez engem bántana, inkább vicces hogy így próbálsz magadnak figyelmet szerezni olyanoktól akik igazából le se fossák a nyomorodat. Sajnos a hülyék be is jönnek és szavaznak valakire akit TE nem szeretsz, mert azt úgy illik, csak hogy op kedvében járjunk.
Nem igazán lett olyan sikeres ez a topic mint szeretted volna btw, 10 oldal elég kevés, egy jó flame party sem volt benne, szóval gondolom csalódott vagy egy kicsit. Ha valakit szeretnél idegesíteni akkor olyan dologgal idegesítsd amit nem tud szó nélkül hagyni. Inb4 te sem hagytad ezt a topicot szó nélkül
Tényleg nem, csak azért nem hogy rávilágítsak arra hogy mi is volt a topicod célja, ami sajnos nem jött össze... De nem baj, van még mit tanulnod te kis babaarcú.
Quote (Smat @ 4 Jul 2012 00:36)
Majd pont meshez fogok pozitívan hozzáállni... Tudom hogy neked senkivel sincs bajod, és mindenkivel normális vagy, de azért mesh egy külön kategória, az idióta kategóriába azért nem sorolnám mert az túl megszégyenítő lenne egy bmesnek, okosnak pedig nem hívnám, mert a záptojásnak több esze van..
mondjuk ez így öngól (próbálok ismert fogalmakat használni), mert pontosan azt csináltad a topiccal, amire azt mondtad, hogy nem történt meg vele.