Quote (Nerz8 @ Jun 24 2012 06:41pm)
space cake-et valaki evett már?
igen.
space caket is, illetve space milket is

Quote (Nerz8 @ Jun 24 2012 06:47pm)
más hatása lehet vajon, mint elszívással?
egy drogot sem próbáltam még (nem is akarok), de ha lenne rá lehetőségem, akkor a space cake-et lehet bejátszanám 8D
annyiban más, hogyha elszívsz 1 mókás cigit az ugye egyből beüt, és beállsz annyira, amennyire a cigi maximálisan beadja, és fokozatosan józanodsz ki.
na a süti/tej az pont fordítva működik. megeszed/iszod, eltelik fél óra - háromnegyed óra, akkor kezded érezni (nyilván ez lehet több is, kevesebb is) és fokozatosan egyre jobban és jobban beállsz.
kezdőknek én a space caket nem ajánlom, vagy csak NAGYON óvatosan.
eléggé rémisztő tud lenni hogyha mondjuk a sütitől nagyon kész vagy, és várnád hogy kicsit "csillapodjanak a kedélyek", de ehelyett egyre jobban be vagy állva!
ha már drok topic, akkor én a
hawaii törpe rózsa magot (hwb) tudnám ajánlani az önmagukat felfedezni vágyóknak!
party-drogként nem a legjobb választás, viszont önismereti célzattal egy
jó baráti társasággal előre jól megtervezve, nagyon hasznos tud lenni!
nem beszélve arról hogy teljesen legál a kicsike (~2000 huf 10 db mag Budapesten)
Eddig 2szer fogyasztottam, és mindkét alkalom maradandóan jó változásokat indított el bennem!
(hatóanyaga: LSA (hasonló az LSD-hez) viszont vizuális hallucináció nem jellemző az 5-6 órás trippek alatt, sokkal inkább kitágult tudat, empátia mások iránt stbstb, valamit zenét hallgatni akár egy 500 ft-os fülhallgatón is olyan mintha 7.1es csillió-millió forintos házimozin szólna a zene!