d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Bma_bemyangel Vs Kajnista
Prev191011121318Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Nov 14 2011 05:11pm
Quote (ElCapitano @ 15 Nov 2011 00:10)
Idunno man, sztem mesh 1 hit lesz. :D Ezt most tök objektívan mondom.

azért most joggal megkérdezhetem, hogy te hol voltál az elmúlt másfél órában? :D
Member
Gold: 0.18
Nov 14 2011 05:13pm
Quote (tevetava @ 15 Nov 2011 01:11)
azért most joggal megkérdezhetem, hogy te hol voltál az elmúlt másfél órában? :D

Dolgoztam. De látom Búzás Deniel vs Rácz Máté meccs van. És így testömeg index alapján mesh áll szarul ha csak nem tud valamu kung-fu szart.
Member
Gold: 10.66
Nov 14 2011 06:05pm
Quote (ElCapitano @ 15 Nov 2011 00:13)
Dolgoztam. De látom Búzás Deniel vs Rácz Máté meccs van. És így testömeg index alapján mesh áll szarul ha csak nem tud valamu kung-fu szart.

szerintem már patakokban folyik valamelyik vére a stadionoknál.
Member
Nov 14 2011 10:19pm
ez nagyon szanalmas huzas volt toled bma, vagod kiertem, igaz egy negyed orat kesve, de egyetlen egy arva lelek nem volt a stadionoknal, a metro bejaro elott.
meg csak azt sem lehet mondani, hogy elkerultuk volna egymast, azt meg plane nem, hogy nem ismertuk fel egymast.
a hidegben vartam rad majdnem haromnegyed orat, megneztelek a masik oldalt, hogy nem-e a metro lejaro masik oldalan varsz es csak kozterulet fenntartos volt ott.
ott setalgattam es semmi, majd rajottem, hogy mi a francert is jonne ki ide egy olyan gyerek aki a diablon es a jspn eli le az eletet.
viszont nagyon rafaztam miattad, mert villamosom mar nem volt visszafele es penzt elfelejtettem magammal vinni, mint ahogy szemelyi igazolvanyt sem vittem, de azt direkt.
fel se tudtam szalni az ejszakai buszokra mert mindenegyes kurva buszon ott figyelt 3 ellenor sarga mellenybe.
kenytelen voltam onnan a halal faszarol haza setalni ebbe a kibaszott hidegbe, most ertem kb haza nem reg es hajnali 5 ora van, vagod azt, hogy 4 orat setaltam hazaig?
gratulalni szeretnek neked, hogy itt szajkaratezol meg netkaratezol, meg jossz azzal, hogy hany cm vagy, meg hogy hany kg, hat ki a faszt erdekel?
nem ezeket kellett volna pofazgatni itt orakon at, hanem megindulni idoben es eljonni.
es syl, nem fogom itt verni a nyalam ez miatt, ezt most leirtam mert feleslegesen mentem ki es szo szerint rafaztam,
inkabb most bizonyosodott be az egesz, hogy ez ami itt megy annyira komolytalan, szanalmas es egyben nevetseges.
lemerem fogadni, hogy bma elment aludni, aztan majd jon reggel magyarazni, hogy o ott volt meg ilyenek.
igazabol en sem mentem volna el, ha jobban tudok uralkodni magamon, de az az agresszio ami bennem volt akkor, egyszeruen nem birtam megallni, hogy ne menjek el a talalkozora.
ez az egesz ugy hulyeseg volt ahogy van, de mit is varhattam volna, eloben sosem fogok tudni veletek talalkozni mert mindenki csak pofazni mer a gep mogul, eljonni mar nem,
vitatkozni meg nem fogok itt par hulye gyerekkel akinek a d2 meg a jsp az elete, ugy hogy en itt kiszalltam ebbol a szanalmas csevegesbol.
sziasztok. pfuj.
Member
Nov 14 2011 10:33pm
Quote (anyd @ Nov 14 2011 09:56pm)
az msnen volt, nem tudom megmutatni :\    és tisztán emlékszem hogy nem beszéltem erről egy szót sem  a "csajjal" aki kajni volt barátnője, csak annyit, hogy bebasztam és megdicsértem a melleit.
max ő mondhatta hogy hagyjátok a dolgot, de nekem ebben nincs benne a kezem, lol még én adtam meg neki a házszámom, meg a sulimat is tudta hova járok

levente, arra en is emlekszek hogy en meg rezs megakartunk teged enni reggelire, de semmi ciganycsordat nem akartunk magunkal vinni.
sosem volt veled talalkozo megbeszelve, nem adtal meg semmilyen fele hazszamot, legalabbis nekem biztosan nem.
annyit tudtam rolad levente hogy rakoskereszturon, az elagon, a buszmegalloktol nem messze szoktal logni,
viszont a "csaj" akirol rezs is beszelt meg te is, vagy is zsofi, a volt baratnom, tudta melyik iskolaba jarsz,
es ott sirtal neki, hogy beszeljen le engem meg rezsit, hogy elmenjunk erted.
Zsofi nem gyozte nekem hajtogatni, hogy hagyjunk teged beken, mert allitolag ott sirtal meg konyorogtel neki, hogy bevagy fosfa teljesen,
es hogy valahogy beszeljen le Zsofi engem meg rezsit, hogy ne menjunk.
Abbol is csak az volt hogy utana probaltam Zsofibol kiszedni hogy hova jarsz aztan 1 ido utan kaptam a kiscsajtol egy pofont, Zsofitol, hogy alljak le.
Nem kell itt hazudozni, te abba az idobe az eletedert konyorogtel egy kiscsajnak.
Member
Nov 14 2011 10:42pm
Quote (anyd @ Nov 14 2011 10:03pm)
Ezt már sehogy sem tudom kimagyarázni bizonyíték híján :D csak annyit mondhatok, hogy a csaj utál engem, és kisujját se mozdítaná mert én félek.

keresek is myvipen levelet a csajtol

"Idefigyelj Levente

jó büdös anyádat Kajnistával szakítottam fél éve tudod nagyon jól h aki a képen van NEM DENI !!
mi a faszért kell jspre kitenni ??

Akit kiraktál az új barátom bazdmeg köze nincs diohoz bazdmármeg "

levente, ez egy 2010-es esemeny, az pedig amirol rezs es en beszelek az kb 2006-ban vagy 2007-ben volt,
akkor meg joba voltal Zsofi val es ott konyorogtel meg sirtal a kiscsajnak hogy Rezs meg en ne menjunk.
Member
Nov 14 2011 10:46pm
Quote (bajcli @ Nov 14 2011 09:39pm)
lol, az helyesen intelaktuális, nem tudom, te hol tanulsz vagy mit, de én nyelvész végzettségű vagyok, úgyhogy kussoljál csak.

te? nyelvesz? amikor azt sem tudod mit irok? amugy meg sokra mehetsz vele ebben a vilagban,
kibeszelt itt "intelaktualis" rol, en azt mondtam, hogy "individualis", nem hallottal meg az utobbirol?
te nagy kamu nyelvesz, tenyleg bujjal el valamelyik sarokba, mert kb. te vagy itt az osszes kozott a legnagyobb gyava szar...
hulyegyerek, tipikus kocka.

This post was edited by Kajnista on Nov 14 2011 10:49pm
Member
Nov 14 2011 10:59pm
hat ez az egesz, ez nagyon szanalmas volt...
pff... en leptem...
Member
Gold: 834.97
Nov 14 2011 11:57pm
Quote (ElCapitano @ Nov 15 2011 12:10am)
Idunno man, sztem mesh 1 hit lesz. :D Ezt most tök objektívan mondom.

wtf, itt tényleg volt olyan ember, aki azt gondolta, hogy nem csak trollkodásból írtam mindent, és hogy tényleg megakarok verni bárkit is? XD

Quote (Kajnista @ Nov 15 2011 05:19am)
ez nagyon szanalmas huzas volt toled bma, vagod kiertem, igaz egy negyed orat kesve, de egyetlen egy arva lelek nem volt a stadionoknal, a metro bejaro elott.
meg csak azt sem lehet mondani, hogy elkerultuk volna egymast, azt meg plane nem, hogy nem ismertuk fel egymast.
a hidegben vartam rad majdnem haromnegyed orat, megneztelek a masik oldalt, hogy nem-e a metro lejaro masik oldalan varsz es csak kozterulet fenntartos volt ott.
ott setalgattam es semmi, majd rajottem, hogy mi a francert is jonne ki ide egy olyan gyerek aki a diablon es a jspn eli le az eletet.
viszont nagyon rafaztam miattad, mert villamosom mar nem volt visszafele es penzt elfelejtettem magammal vinni, mint ahogy szemelyi igazolvanyt sem vittem, de azt direkt.
fel se tudtam szalni az ejszakai buszokra mert mindenegyes kurva buszon ott figyelt 3 ellenor sarga mellenybe.
kenytelen voltam onnan a halal faszarol haza setalni ebbe a kibaszott hidegbe, most ertem kb haza nem reg es hajnali 5 ora van, vagod azt, hogy 4 orat setaltam hazaig?
gratulalni szeretnek neked, hogy itt szajkaratezol meg netkaratezol, meg jossz azzal, hogy hany cm vagy, meg hogy hany kg, hat ki a faszt erdekel?
nem ezeket kellett volna pofazgatni itt orakon at, hanem megindulni idoben es eljonni.
es syl, nem fogom itt verni a nyalam ez miatt, ezt most leirtam mert feleslegesen mentem ki es szo szerint rafaztam,
inkabb most bizonyosodott be az egesz, hogy ez ami itt megy annyira komolytalan, szanalmas es egyben nevetseges.
lemerem fogadni, hogy bma elment aludni, aztan majd jon reggel magyarazni, hogy o ott volt meg ilyenek.
igazabol en sem mentem volna el, ha jobban tudok uralkodni magamon, de az az agresszio ami bennem volt akkor, egyszeruen nem birtam megallni, hogy ne menjek el a talalkozora.
ez az egesz ugy hulyeseg volt ahogy van, de mit is varhattam volna, eloben sosem fogok tudni veletek talalkozni mert mindenki csak pofazni mer a gep mogul, eljonni mar nem,
vitatkozni meg nem fogok itt par hulye gyerekkel akinek a d2 meg a jsp az elete, ugy hogy en itt kiszalltam ebbol a szanalmas csevegesbol.
sziasztok. pfuj.

hát remélem hogy minden igaz, amit leírtál. remélem séta közben gondolkoztál egy új módszeren amivel a noobokat tudod lehúzni hun1en

ja amúgy csak 60 kiló vagyok, de örültem hogy elhittél minden faszságot amivel etettelek. :~D

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Nov 15 2011 12:05am
Member
Nov 15 2011 12:09am
Quote (Kajnista @ Nov 15 2011 04:42am)
levente, ez egy 2010-es esemeny, az pedig amirol rezs es en beszelek az kb 2006-ban vagy 2007-ben volt,
akkor meg joba voltal Zsofi val es ott konyorogtel meg sirtal a kiscsajnak hogy Rezs meg en ne menjunk.

Es en ismertem ezt a Zsofit, lol :D Meg mindig nem hiszem el :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121318Next
Closed New Topic New Poll