Quote (Hell_gado @ 22 Feb 2012 10:34)
Sziasztok!
Lassan tele lesz ez a topick a kérdéseimmel!
Remélem nem gond!
Megint Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem e, de megpróbálom.
Hallottam, hogy lehet pókerezni valahol úgy, hogy fg-t raktok tétnek!
Ahol tournament, sit and go és free rool is van.
Valaki tudna ebben nekem segíteni?
KÖszönöm
Szia!
Semmi baj, ez a téma erre van.

Itt találod az alfórumot ahol a pókert bonyolítják:
Bar and Pub GamesEz az útmutató pedig bemutatja hogyan is fogj neki az első lépéseknek:
Beginner's Guide To Playing Poker On JspAzonban óvatosnak kell lenned mert rengeteg csaló (scammer) játszik pókert errefelé. Figyelembe kell venned, hogy a d2jsp nem támogatja a fogadást / pókert az oldalon. Engedélyezve van a játék de nem támogatják, ezért nem tudsz 100% ig biztonságosan játszani közvetítő használata nélkül. Továbbá ha meglopnak nehezen tudod csak zároltatni az adott felhasználót. (Csak abban az esetben szoktak utánajárni az ügyek ha elsőként küldöd a fórum aranyat és nem leszel kifizetve.)
A Bar'n'Pub közösség kialakított egy saját hierarhiát, aféle Trusted / Mediator / Regular / Welcher listát ami igen hasznos a csalások elkerülése végett. (
Régebbi lista.) Most így hirtelen nem találom a mostani listát, azonban ha nyitsz egy témát a B'n'P részlegben, biztos hogy másolni fogják a hivatkozást.
Néhány gyakran használt kifejezés:
- A/i = All In first hand = Az első kapott lap párral "All In"-t kell mondani.
- H/u = Heads Up = 1v1 Texas Holdem
- Don (4,6,8) = Double or nothing = 4 player esetén az első kettő kieső veszít, a bent maradtak duplázzák a beszállót.
- Welcher = Scammer = Csaló
- Mediator = Közvetítő
- Trusted = Megbízható
- Regular = Átlagos játékos. ( Ismert )
This post was edited by Namechange on Feb 22 2012 05:32am