Quote (zsansaccount @ May 7 2011 06:31pm)
:lol: sry, de itt én elteszem a hajam. önálló érvek? ember, és az orvostudomány tényei amiket te nem ismersz? itt nem arról vitázunk, h az ibolya korai hajtását hányan látják zöldnek és hányan kéknek...
az agy pont annyira képes, mint amennyit megmutat. egyes embereknél ez több, másoknál kevesebb. nincs lezárva a tudatot 90%, csupán nem képes olyan mértékű változásra mondjuk.... vagy pl. az autisták úgy működnek, h ahol a szociális dolgok lennének az agyban, ők azt másra használják... szval hiányzik egy funkció, aminek hatására más jobb. a született vakoknak is jobb a többi érzékszervük, mert az agy nagyon változékony és könnyen áthangolódik. éppen ezért, minden embernek kicsit más az agya attól függően, h mit örökölt és milyen környezeti hatások érték.
Ott a linkelt vide, semmije sem hiányzik a csávónak
Dobd el a hajad nyugodtan, de nem sikerült megérteni, amire céloztam. Neurológus vagy? Gondolom nem. végeztél kutatásokat, agyat tanulmányozva? gondolom nem. Te azt az oldalt képviseled, ahol az ORVOSOK azt állítják, agyunk a maximumon működik. És van egy rakás orvos, ha nem több, aki szerint ez baromság. Mind a kettőnek lehet hinni, hisz te is, én is totál laikusok vagyunk a témában. Javíts ki, ha tévedek. Valakitől valamit hallottál, amellett lobogtatod a zászlód, és mutatod legyőzhetetlennek, de mivel nem vagy szakértő a példának, fogalmad sincs, mivel tudnád alátámasztani, és cáfolni sem, szakértelemmel, hanem csak a saját hited és véleményed szerint. Az meg nem érdekel, pont azért nem akartam belemélyedni ebbe a témába, mert nem tudok személyes tapasztalatra támaszkodni, pedig a saját ideológiám szerint, ha egyik oldal sem tud meggyőzni, akkor a saját utamat járva kell eldöntenem, mi az igazság. Mivel mindkét érv mellett igen nagy tábor szól, én nem foglalok állást, és szeirntem ez a legbölcsebb, amit tehetek. De azért neked gl.
Én láttam egy videót, ami alapján belekontárkodtam a témába, de ha egy neurológus leülne mellém és elmagyarázná, miért faszság amt a műsorba láttam, én elhinném. És nem a másikat hülyézném le.