d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kis Filó ツ
Prev191011121324Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
May 7 2011 11:41am
Quote (zsansaccount @ May 7 2011 06:31pm)
:lol:  sry, de itt én elteszem a hajam. önálló érvek? ember, és az orvostudomány tényei amiket te nem ismersz? itt nem arról vitázunk, h az ibolya korai hajtását hányan látják zöldnek és hányan kéknek...
az agy pont annyira képes, mint amennyit megmutat. egyes embereknél ez több, másoknál kevesebb. nincs lezárva a tudatot 90%, csupán nem képes olyan mértékű változásra mondjuk.... vagy pl. az autisták úgy működnek, h ahol a szociális dolgok lennének az agyban, ők azt másra használják... szval hiányzik egy funkció, aminek hatására más jobb. a született vakoknak is jobb a többi érzékszervük, mert az agy nagyon változékony és könnyen áthangolódik. éppen ezért, minden embernek kicsit más az agya attól függően, h mit örökölt és milyen környezeti hatások érték.

Ott a linkelt vide, semmije sem hiányzik a csávónak
Dobd el a hajad nyugodtan, de nem sikerült megérteni, amire céloztam. Neurológus vagy? Gondolom nem. végeztél kutatásokat, agyat tanulmányozva? gondolom nem. Te azt az oldalt képviseled, ahol az ORVOSOK azt állítják, agyunk a maximumon működik. És van egy rakás orvos, ha nem több, aki szerint ez baromság. Mind a kettőnek lehet hinni, hisz te is, én is totál laikusok vagyunk a témában. Javíts ki, ha tévedek. Valakitől valamit hallottál, amellett lobogtatod a zászlód, és mutatod legyőzhetetlennek, de mivel nem vagy szakértő a példának, fogalmad sincs, mivel tudnád alátámasztani, és cáfolni sem, szakértelemmel, hanem csak a saját hited és véleményed szerint. Az meg nem érdekel, pont azért nem akartam belemélyedni ebbe a témába, mert nem tudok személyes tapasztalatra támaszkodni, pedig a saját ideológiám szerint, ha egyik oldal sem tud meggyőzni, akkor a saját utamat járva kell eldöntenem, mi az igazság. Mivel mindkét érv mellett igen nagy tábor szól, én nem foglalok állást, és szeirntem ez a legbölcsebb, amit tehetek. De azért neked gl.
Én láttam egy videót, ami alapján belekontárkodtam a témába, de ha egy neurológus leülne mellém és elmagyarázná, miért faszság amt a műsorba láttam, én elhinném. És nem a másikat hülyézném le.
Member
Gold: 2.00
May 7 2011 11:48am
Quote (Vismajor @ 7 May 2011 19:41)
Ott a linkelt vide, semmije sem hiányzik a csávónak
Dobd el a hajad nyugodtan, de nem sikerült megérteni, amire céloztam. Neurológus vagy? Gondolom nem. végeztél kutatásokat, agyat tanulmányozva? gondolom nem. Te azt az oldalt képviseled, ahol az ORVOSOK azt állítják, agyunk a maximumon működik. És van egy rakás orvos, ha nem több, aki szerint ez baromság. Mind a kettőnek lehet hinni, hisz te is, én is totál laikusok vagyunk a témában. Javíts ki, ha tévedek. Valakitől valamit hallottál, amellett lobogtatod a zászlód, és mutatod legyőzhetetlennek, de mivel nem vagy szakértő a példának, fogalmad sincs, mivel tudnád alátámasztani, és cáfolni sem, szakértelemmel, hanem csak a saját hited és véleményed szerint. Az meg nem érdekel, pont azért nem akartam belemélyedni ebbe a témába, mert nem tudok személyes tapasztalatra támaszkodni, pedig a saját ideológiám szerint, ha egyik oldal sem tud meggyőzni, akkor a saját utamat járva kell eldöntenem, mi az igazság. Mivel mindkét érv mellett igen nagy tábor szól, én nem foglalok állást, és szeirntem ez a legbölcsebb, amit tehetek. De azért neked gl.
Én láttam egy videót, ami alapján belekontárkodtam a témába, de ha egy neurológus leülne mellém és elmagyarázná, miért faszság amt a műsorba láttam, én elhinném. És nem a másikat hülyézném le.

már kb. egy éve tanulok egyetemen az agy élettanáról és anatómiájáról, szval azt hiszem abban megegyezhetünk, h igenis van betekintésem a neurológiába. így aztán fail, amit írtál. az meg, amit bolddal kiemeltem, hülyeség. aki tanul ezekről, az látja, h mi történik, a laikusokat meg azzal kápráztatják el, amivel csak lehet.
te egy videó alapján ítélsz, én meg a tanulmányaim alapján... :unsure:
Member
Gold: 794.44
May 7 2011 11:53am
Quote (zsansaccount @ 7 May 2011 18:48)
már kb. egy éve tanulok egyetemen az agy élettanáról és anatómiájáról, szval azt hiszem abban megegyezhetünk, h igenis van betekintésem a neurológiába. így aztán fail, amit írtál. az meg, amit bolddal kiemeltem, hülyeség. aki tanul ezekről, az látja, h mi történik, a laikusokat meg azzal kápráztatják el, amivel csak lehet.
te egy videó alapján ítélsz, én meg a tanulmányaim alapján... :unsure:

én csak az FBI-nak hiszek :ph34r:
Member
Gold: 343.00
May 7 2011 11:54am
Quote (kusziyoker @ May 7 2011 05:53pm)
én csak az FBI-nak hiszek  :ph34r:

én senkinek, mindenki rosszat akar vagy pénzt vagy kaját vagy cigit
agy
Member
Gold: 3,747.73
May 7 2011 11:57am
Quote (zsansaccount @ May 7 2011 06:48pm)
te egy videó alapján ítélsz, én meg a tanulmányaim alapján...  :unsure:

Azért én is érzek különbséget egy kb egy éve élettant és anatómiát tanuló... Ember, 1 év? az mi? Az orvosi 7 év, és akkor az állcuzámmen, mindegy, nálam több betekintésed van a dologba, ez biztos. Szóval se időm, se kedvem bizonyítékokat gyűjtögetni, mit állítottak/állítanak az orvosok, de a videóban, ami alapján én "ítélek"(ez megint csak jellemzi a vita fölöslegességét, vagy 4 sort szenteltem annak, hogy nem vagyok elkötelezett híve egyik oldalnak sem, de azért ítélek.) egy orvos szólal fel, bár ez most irreleváns, hisz ő csak az adott példában nyilatkozik, ezért nem is hozom fel példának, csak megemlítem, hogy én orvosnak hiszek, orvosok állításának. Nem győztél meg az "érveiddel", de én ettől még nyitott maradok. De, mentségemre legyen modnva, én épp ezért nem szoktam kardoskodni a témában. Nincs mim, amivel az ellenállás falait dönthetném le. Látszólag a véleményeden kívül neked sincs, de lehet, hogy csak én vagyok túl ostoba.
Mindenesetre abban egyetértünk, hogy nyugton élhetünk a bolygón egymás mellett, attól még, hogy szerinted 100%át haznáuk ki, szerintem meg mindkét opció lehetséges.

This post was edited by Vismajor on May 7 2011 11:58am
Member
Gold: 26.00
May 7 2011 12:04pm
Quote (Vismajor @ 7 May 2011 18:28)

én is láttam ilyet (tévében ofc :D ), ott azt mondta az illető, hogy ő nem is számol, hanem jelen van az eredmény a gondolataiban. Tehát olyan mintha csak visszaemlékezne rá.
Member
Gold: 2.00
May 7 2011 12:08pm
Quote (Vismajor @ 7 May 2011 19:57)
Azért én is érzek különbséget egy kb egy éve élettant és anatómiát tanuló... Ember, 1 év? az mi? Az orvosi 7 év, és akkor az állcuzámmen, mindegy, nálam több betekintésed van a dologba, ez biztos. Szóval se időm, se kedvem bizonyítékokat gyűjtögetni, mit állítottak/állítanak az orvosok, de a videóban, ami alapján én "ítélek"(ez megint csak jellemzi a vita fölöslegességét, vagy 4 sort szenteltem annak, hogy nem vagyok elkötelezett híve egyik oldalnak sem, de azért ítélek.) egy orvos szólal fel, bár ez most irreleváns, hisz ő csak az adott példában nyilatkozik, ezért nem is hozom fel példának, csak megemlítem, hogy én orvosnak hiszek, orvosok állításának. Nem győztél meg az "érveiddel", de én ettől még nyitott maradok. De, mentségemre legyen modnva, én épp ezért nem szoktam kardoskodni a témában. Nincs mim, amivel az ellenállás falait dönthetném le. Látszólag a véleményeden kívül neked sincs, de lehet, hogy csak én vagyok túl ostoba.
Mindenesetre abban egyetértünk, hogy nyugton élhetünk  a bolygón egymás mellett, attól még, hogy szerinted 100%át haznáuk ki, szerintem meg mindkét opció lehetséges.

6 éves és az agyról kb mi is annyit tanulunk, mint az orvosisok (még nem vagyok a végén, ofc folyt. köv.), az idő többi részében pedig rengeteg olyan dolgot tanulnak, ami irreleváns a témát illetően. btw, ha már ott tartunk, h nincs semmink... a mostani orvosoknak sincs semmi sajátjuk többnyire, csak a millió meg millió kutatási eredmény. vagy az nem ér? nekem kell személyesen megvizsgálni ezrek agyát 5-6 módszerrel?
Member
Gold: 280.00
May 7 2011 12:12pm
azt olvastam hogy fél kiló
Member
Gold: 343.00
May 7 2011 12:16pm
Quote (anyd @ May 7 2011 06:12pm)
azt olvastam hogy fél kiló

erről az jutott eszembe amikor szakmunkásba jártam és osztályfőnöki órán arról beszélt az osztályfőnök, hogy jobban figyeljünk oda a környezetünkre, hogy elment a mosdóba és állt a piszoárban " egy kiló huggy' "
Member
Gold: 280.00
May 7 2011 12:17pm
Quote (Christine21 @ May 7 2011 07:16pm)
erről az jutott eszembe amikor szakmunkásba jártam és osztályfőnöki órán arról beszélt az osztályfőnök, hogy jobban figyeljünk oda a környezetünkre, hogy elment a mosdóba és állt a piszoárban " egy kiló huggy' "

nekem az jut erről eszembe, amikor mentem a buszon, és egyszercsak valaki bedobott fél kiló kenyeret az ablakon
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121324Next
Add Reply New Topic New Poll