Quote (lacketto @ Aug 15 2010 06:28pm)
+mindenki boldog életet él, mindenki kerget egy álmot, aztan már túlzottan is akarnak és ez lesz a vesztük...
Én is kergetek egy álmot ahogy a másik 6,666,123,234 másik ember a világon rajtam kívül, amivel nincs is baj. De ezt nem egy ilyen filmben kéne ábrázolni szerintem, vagy legalábbis nem így..
bár
Ahány fej anyi haj lol
Quote (AngryBug @ Aug 15 2010 06:08pm)
akkora balfasz vagy most uberpro, hogy az hihetetlen, ha egy picit is odafigyeltél volna tényleg, hogy mi a mondanivalója a filmnek
nem csak a drog jutna az eszedbe.
már az első 30perctől.... istenem T_T
az egy alap dolog, hogy nem csak az nem vezet jóra, hogyha a drogot fogyasszuk, hanem az is, ha azzal kereskedünk.
pedig ez még csak töredéke.. remélem nem gondolod hogy csak azért kiadnak egy ilyen filmet, hogy annyi legyen benne, hogy drogoznak-beállnak (beállt álta fötengej) -meghalnak.
nem csak azt mutatja meg, hogy az emberek mivé válnak a drogtól, hanem mit meg nem tesznek érte.
annak meg nincs értelme hogy széthúznak (blokkot szimoreinget csapágy csapágy) egy filmet 12 részre hogy hopp ez is a lényeg ja meg az is, de a 3. dolgot se felejtsük el gyerekek de az egyik legfontosabb mégis a 4. dolog.
ezeknek a filmeknek nincs értelme imo.