d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Jókedv
Prev191011121320Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,551.99
Jul 6 2010 10:16am
Quote (zenebuddhizmus @ 6 Jul 2010 18:15)
Ahoz képest hogy te nagy rlajnokvagy meg partyarc, kiköttetted a neted etc még mindíg itt vered a nyálad ezen a szaron.
Tudom teljesen mind1 mit írok, úgysem jut el az agyadig és írsz majd valami nevetségesen facepalm postot.
Az hogy ilyen dolgokat hozol fel egyaltalán nem vicces és mégcsak nem is trollkodás,minden egyes postoddal magad alatt vágod a fát, lehet hogy leszarod ezt a fúrumot meg ittvagy mert nincs más dolgod de igazán rájöhernél már hogy nem bírja senki a pofádat.
Irány az éjszakai élet, indulj csajozni hiszen mi úgyis csak egy rohadt netfüggő szánalmas társaság vagyunk akik 0-24 itt lógunk
te megmutathatod a világnak a havi százezres fizetéseddel és a méregdrága márkás ruháiddal. Ha annyira nem érdekelne ez a fórum és a fórumozók akkor mi a szarnak
postolsz ide állandóan tldr regényeket a szánalmas elbaszott életedről?

szerintem ilyen mártírt játszik aki feláldozza magát, hogy nekünk legyen kit flémelnünk
most, hogy jobban belegondolok az udvari bolond jobb szó rá

This post was edited by Ad4mz on Jul 6 2010 10:17am
Member
Gold: 2.00
Jul 6 2010 10:20am
pedig én répa naci deszkás cipőt hordok és emos muzsikát tolok. na erre varjatok gombot és én még punk dnb hip hopot reggiet is hallgatok
Member
Gold: 3,551.99
Jul 6 2010 10:20am
Quote (Paff @ 6 Jul 2010 18:20)
pedig én répa naci deszkás cipőt hordok és emos muzsikát tolok. na erre varjatok gombot és én még punk dnb hip hopot reggiet is hallgatok

korcs
Member
Gold: 0.31
Jul 6 2010 10:21am
Quote (beni @ 6 Jul 2010 18:09)
Most nem bányászom elő mert úgyis csak megy a mellébeszélés a részedről (meg mert úgysem találom meg), de lényeg, hogy nyomattad a gicás dolgot orrba-szájba, amikor már senki nem foglalkozott a témával. Aztán ha néha előkapják, akkor bevágod a durcit és más halálához hasonlítod egy 15 éves lánnyal való nyomorult kapcsolatodat.

És ha már a "fórumon bántanak" résznél járunk garantálom, hogy élőben egy ilyen gondolatvezetés elég erős indulatokat váltana ki az érintett személy részéről.

ilyen sosem volt, max kezdett csendesedni a téma, és azóta sem én hozom fel, na jó, most hogy megy a cry..
néha=nap mint nap, igaz kutyára senkinek semmi köze hozzá, és azon kívül hogy elfogadom, hogy mindenki másképp látja a számára hiányos történetet, én éltem meg, én tudom mit miért tettem, és én döntöm el, hogy ez nekem jó vagy rossz volt. Amúgy sem szokás szarral dobálózni..
hülyén jött ki maximum, félre értettem, értettétek, nem hasonlításképp, csak..
nem érzem nyomorúltnak, az hogy más hogy látja, az meg csak pár ismeretlentől vélemény, szerintem erről felesleges is tovább beszélgetni..
röhögne a történteken, mint ts-en, vagy sírva szaladna el a negyven kilójával ?

This post was edited by banyek on Jul 6 2010 10:22am
Member
Gold: 6,440.13
Jul 6 2010 10:25am
Quote (banyek @ Jul 6 2010 05:21pm)
ilyen sosem volt, max kezdett csendesedni a téma, és azóta sem én hozom fel, na jó, most hogy megy a cry..
néha=nap mint nap, igaz kutyára senkinek semmi köze hozzá, és azon kívül hogy elfogadom, hogy mindenki másképp látja a számára hiányos történetet, én éltem meg, én tudom mit miért tettem, és én döntöm el, hogy ez nekem jó vagy rossz volt. Amúgy sem szokás szarral dobálózni..
hülyén jött ki maximum, félre értettem, értettétek, nem hasonlításképp, csak..
nem érzem nyomorúltnak, az hogy más hogy látja, az meg csak pár ismeretlentől vélemény, szerintem erről felesleges is tovább beszélgetni..
röhögne a történteken, mint ts-en, vagy sírva szaladna el a negyven kilójával ?

1. Ha senkinek semmi köze akkor mi a fasznak postoltad? :D Istenem. Akkor ne sírj, hogy ezen lovagolnak.
2. Hülyén jött ki ... persze. Totál offtopicnak bepostolod, hogy "gica :c". Néha játszod a bohóc szerepét aki leszarja a fórumot néha meg könnyes szemmel kiabálsz, hogy miért pont téged péciznek ki.

Tényleg undorító ez a fröcsögés, amit lenyomsz.
Member
Gold: 27,943.00
Jul 6 2010 10:28am
Quote (beni @ 6 Jul 2010 18:25)
1. Ha senkinek semmi köze akkor mi a fasznak postoltad? :D Istenem. Akkor ne sírj, hogy ezen lovagolnak.
2. Hülyén jött ki ... persze. Totál offtopicnak bepostolod, hogy "gica :c". Néha játszod a bohóc szerepét aki leszarja a fórumot néha meg könnyes szemmel kiabálsz, hogy miért pont téged péciznek ki.

Tényleg undorító ez a fröcsögés, amit lenyomsz.

NEM ÉRDEKLI, HOGY MIT GONDOLSZ, NEM AZÉRT CSINÁLJA!
Member
Gold: 1,593.00
Jul 6 2010 10:31am
mindenki sir.
én vagyok a KIRÁJ
bajcli meg leégett

a tengerparton. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 710.00
Jul 6 2010 10:32am
Quote (uberpro123 @ Jul 6 2010 04:31pm)
mindenki sir.
én vagyok a KIRÁJ
bajcli meg leégett

a tengerparton. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

amugy te direkt arra mész, h retardáltnak nézzenek?
Member
Gold: 1,593.00
Jul 6 2010 10:34am
Quote (sylke @ Jul 6 2010 04:32pm)
amugy te direkt arra mész, h retardáltnak nézzenek?

dehogy is.
nem vagyok én retardált.
egy csomóan szeretnek engem. :wub:
de egy pár ember bántani is szokott. :angry:
Member
Gold: 0.31
Jul 6 2010 10:39am
Quote (zenebuddhizmus @ 6 Jul 2010 18:15)
Ahoz képest hogy te nagy rlajnokvagy meg partyarc, kiköttetted a neted etc még mindíg itt vered a nyálad ezen a szaron.
Tudom teljesen mind1 mit írok, úgysem jut el az agyadig és írsz majd valami nevetségesen facepalm postot.
Az hogy ilyen dolgokat hozol fel egyaltalán nem vicces és mégcsak nem is trollkodás,minden egyes postoddal magad alatt vágod a fát, lehet hogy leszarod ezt a fúrumot meg ittvagy mert nincs más dolgod de igazán rájöhernél már hogy nem bírja senki a pofádat.
Irány az éjszakai élet, indulj csajozni hiszen mi úgyis csak egy rohadt netfüggő szánalmas társaság vagyunk akik 0-24 itt lógunk
te megmutathatod a világnak a havi százezres fizetéseddel és a méregdrága márkás ruháiddal. Ha annyira nem érdekelne ez a fórum és a fórumozók akkor mi a szarnak
postolsz ide állandóan tldr regényeket a szánalmas elbaszott életedről?

eljut
b: legutolsó pár hónap azzal telt el, hogy minden egyes postomra mint ha kényszerből késztetést éreznél rá, hogy neked muszály valami vicceset, beszólósat, lélekbetiprósat, lenézőset postolnod. Pár hónapja még semmi probléma nem volt, ingyenbe készítettem pár siget, néha rám írtál msnen, nem szoltál be, ennyi. Elkezdted valami folytán, és azóta is tart.. Jogos? Nem érdekel, nem az a lényeg, hanem ne is számíts másra, amíg te is úgy állsz hozzá.
Quote (Ad4mz @ 6 Jul 2010 18:10)
aha, ez nem az a hely ahol neked kell tudnod, mert itt az alapján ítélnek az emberek amiket mutatsz, de np
és te most kurvára lejáratod magad (bár ezt teszed már 1 jó ideje)

készítettem sigeket, ingyen, írtam guidet, ricinek, próbáltam mindig segíteni, legyen az bármi, gfx munka- oki persze, feles számítógép-persze oki, informatikai kérdések-persze, ott is, d2- amit tudtam..
Mindig próbáltam segítőkész lenni, mint rl, de ugye minden egyes próbálkozásnál visszafele sült el. Hozhatok fel példát?

-color guide- azaz első postom jspn-n
-socket guide- fél sub szerint helytelen, és csak menőzésből rtam meg, nem kell senkinek
-sigek-amíg készítettem őket, mindenki leszólta(nem kritika szinten), kritikát, segítséget sosem kérhettem..
-

és pár kedvenc..:
retrolizer: (old c64, érték de nekem feles volt, geczi voltam, mert álítólag így akartam barátokat szerezni..) http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=41804980&f=129&o=0

zizinek nyitott toopic, ahol a feles, rég nem használt bringát próbáltam.., na mindegy, de ott bvan a zizinek+fezminnek nyitott topic, ahol a TT lehetőségéről próbáltam beszélni, szavazást létrehozni, hülye seggnyaló voltam ott is a fórum szemében, de mindegy..

alig várom: http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=38711232&f=129
jozef és az éretségi: http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=39361799&f=129
valaki legyen a barátom: http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=40707670&f=129&o=0
megverted gicát? (jaa így került fel a sztori.. ) http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=38702492&p=256173957#p256173957

Quote (beni @ 6 Jul 2010 18:25)

ott van fent a válasz, bolded

This post was edited by banyek on Jul 6 2010 10:43am
Go Back To Magyar Topic List
Prev191011121320Next
Closed New Topic New Poll