Quote (Csingacsguk @ 28 Jul 2010 15:37)
tehát egy ideális wepnek 80< ed x% exp kell hogy legyen a statja?
Nem így értettem. Egy ideális wepen, ha damolni akarsz annyi ed van, amennyit meg bírsz fizetni. lvl40 környékén 80 valóban már kívánatos, régen ez volt az átlag, ami már jónak számított, mikor abbahagytam akkor kb 100 de ink 120 (lvl40en...). De 80al már tudsz ütni.
HA pure tank karid van baszotterős teamben, akkor nem olyan nagyon muszáj hogy fegyveren sok ed% legyen, mivel damod eltörpül tulajdonképpen a többiek mellett (casterek spash dammal, vagy damra kihegyezett meele-k rengeteg + str/dex-el, és 200+edes fegyverekkel). Ilyenkor érdemesebb olyan cuccot választani fegyvernek, ami amúgy segít másban: pl +manát ad SOKAT, hogy gyógyíthass, vagy vit +def% miatt, heal mastery hogy jobban gyógyíts, illetve ezek mellé pedig exp, hogy haladj a teammel. Persze, hogy melyik kell, csapat és build függő, egy-egy erősebb team összerakása nagyon sok elemből áll, és igazából innen kezd érdekessé válni a LS. Az engem, hogy egyedül arénázok soha nem fogott meg, meg a randomokkal való maze/cata sem, az már annál inkább, hogy a karakteremből a lehető legtöbbet hozzak ki, adott funkcióra (healer, illetve régebben tank voltam), illetve ugye a wellezés, hogy minél jobb cuccot szerezzek.
tl;dr