Quote (rockerdave @ Thu, Oct 30 2008, 06:23pm)
10 Members: rockerdave, sylKE, Anarkin, Mesh2_returned, Sajage, iFeelAlone, WoeToYouOhEarthAndSea, hedgehogsword, Bazsa7,
-joey-még mindig nem reagáltál

hogy lehet az,hogy egy igazán bölcs,érett gondolkodású megfontolt férfi négereket hugyozik le szórakozásból?
mert folyamatosan oltogatod a 12 éves gyerekeket a fennkölt 'ráhagyom,mert bölcsebb vagyok' stílusoddal, adod itt az okos enged szerepet játszó mártírt,aki rendbeteszi a hun-1 randomjait,erre kiderül,hogy te se vagy semmivel se jobb
Miért is kellene reagálnom? Nem vagy te senkim, nem tartozok neked magyarázattal. Amit a magánéletemben teszek az az én dolgom, és még ha furkó módon valaki bepostolja a magánbeszélgetést az engedélyem nélkül, akkor sem tartozok neked semmivel. De ítélkezz csak, az meg a te dolgod.
Amúgy csodálatos tény, hogy tud itt ugrani egyből a leet akár egyetlen mondatra is a valós ismeretek teljes hiányában. A prédikáció meg különösen tetszik, főleg olyan embertől, aki szabadidejében mások fényképéről csinál flash-animációkat. Szal hogy is van ez?

Ne törődj az életemmel pls, nem tartozik rád, úgy élem, ahogy jónak látom, és annyit osztok meg belőle, amennyit akarok. Az oldalam attól még ugyanaz az oldal marad, a tartalma semmit nem változik, az internetes reputációm pedig mindig is hidegen hagyott. Remélem érted, mire akarok kilyukadni.
Quote (CsokottReturned @ Thu, Oct 30 2008, 08:18pm)
na az erkölcsi world trade centerről is mik derülnek ki... ezentúl legalább te nem pofázzál nekem, te utolsó címeres ökör
Foglalkozz inkább a nemlétező csődbe ment cégeddel, hülyegyerek, vagy találj ki magadnak igazi életet.