Quote (anyd @ Jun 16 2022 10:00am)
Én egy 4-500nm telekkel már ki leszek békülve hosszútávon, azért azzal meló is van bőven. Ahol most lakunk jelenleg, az is elég zöld környezet, bármikor ki tudok menni sétálni a rákospatakra, amit erdő szegélyez, meg itt van park is, inkább azzal van gondom hogy nincs erkély vagy terasz, és itthonról dolgozom, bezárva érzem magam.
Nagyon nem ástam bele, de néztem ilyen leier gyorsházakat, ott voltak azért jóval olcsóbbak is, egy 100nm szerintem 5-60 körül kijön, inkább a telek kurvadrága.
É-ÉNY területek nagyon szépek, de én inkább a nyugatabbra szavaznék a helyedben, mert minden ahonnan nem kényelmes az m1-re rámenni, az a Budakeszi úton megy BP-re be, ami a város egyik legdugósabb útja.
melléképületeket is tervezek meg én nagyon szertek barkácsolni/kertészkedni, erkély nélkül inkább el se költöztem volna anyáméktöl tbh, nem tudok csak falak közt lenni
könnyűszerkezetes megoldásokról inkább rossz beszámolók vannak ismerősi körben, áthallatszik minden mindenhova, szar hőszigetelés hőivek mindenhol etc és azért ha épitkeznék akkor vagy olyat csinálnék ami minőségi és akár 30 évig elvagyok benne vagy akkor inkább várok még
jah hát pestre befele közlekedni az felejtős mindenhol, még amugy az ék részek is faszák de ott is csak a 2/a jön be az meg beáll, szerencsére full ho-ban vagyunk mindketten de a gyereket előbb utobb járatni kell majd vhova de hát erre imo nincs jo megoldás, pestnek ugy retek az egész infrastrukturája ahogy, ezzel már nehéz lenne számolni a 32 másik tényező mellé