Quote (IvOjoGhuRT @ Sun, Jun 17 2007, 12:51am)
most őszintén? minek ezt megint előhozni? nem lebeszéltétek már egyszer h úgyse fogsz sehova menni?
nem
továbbá te abbahagytad d2-t nem?
de, de azert annyira meg nem jottem ki a gyakorlatbol hogy csucsy ne tudnal 5:0 ra verni.
igazán nem értem h mi értelme van annak h miután már te nem is d2zől feljössz jópár nap "kihagyás" után ide subra és azért mert nova topicját elolvastad megint előszeded ezt a spamm témát. te is tudod jól h ebből max anyázás lesz és semmi más.
remelem hogy azert lesz belole valami
nekem ez a véleményem.
mindkettőtök részéről nem értem h miért kell ilyenbe belemenni...
amúgy meg őszintén szólva nem hiszem el h csak ezen a topicon keresztül tudod elérni. egyszerűen látatni akarod h "igeeen énnn kimerek állni 1 netcafééban duelre ésss igeeen hangoztatom h meg akar verni" hátha vki megsajnál... vagy nem tudom hogy gondolod.
tudod csucsy pont olyan ember mint az akinek a topicjat tegnap supernove belinkelte, kulon pszihologiai eset, nekem akkor se hinne el hogy a fu zold, ha megmutatnam neki
na mind1. hajrá neki és hajrá neked h túléld... vagy h rendezzétek már ezt végre NORMÁLIS KULTÚRÁLT EMBEREKHEZ MÉLTÓN, amire szimpla hetek / hónapok alatt nem voltatok képesek.
remelem lesznek ott masok is,
es akkor nagyon gond nem lehet